|
|
| נשלח ב-4/5/2011 14:34 |
|
| |
אריאל,תשאל אתה, אין לי כח...........
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2011 22:28 |
|
| |
תמנייה היית צריכה לשאול "איזה זמר עורר פולמוס בעקבות שיר שכתב משיר השירים ".
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2011 22:42 |
|
| |
טוב ברשותו של עט אשאל, מהו שמו הקודם של הזמר יוסף קרדונר.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2011 12:49 |
|
| |
גלעד קרדוניס.
ולשאלה- מה נשמע? סתם.. אין לי שאלה.... טוב, בעצם יש לי:
מה שמו היהודי של קן ברג'ס? (שיא הקל...)
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2011 13:55 |
|
| |
ולשאלה שלי באיזה שיר ישן מופיע שמם החלקי של שתי מפלגות חרדיות? 
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2011 14:10 |
|
| |
אריאל, גם גלעד קרדוניס מופיע בויקיפדיה
בקיצור, אתה מתכוון ל'בדגל אגודה' של פרחי.
ושאלתי:
באיזה שיר רגיל יש יותר מדקה וחצי ווקאלי?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2011 15:54 |
|
| |
עט אתה מתכוון לשיר כי הם חיינו של דדי מתוך הדיסק רצה, יש שם פתיח וואקלי של יוסי גרין.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2011 17:21 |
|
| |
טוב, מכיוון שלא שאלת שאלה, אריאל, ומכיוון שאני לא כ"כ שהאשכול יעבור להיות הדף הקודם, אני שואלת שאלה, למרות שזה לא תורי:
לרגל המבחן במתמטיקה שיהיה לי מחר... ציינו 4 שירים בהם מוזכרת המילה "חשבון".
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2011 10:35 |
|
| |
בעיקרון, אריאל לא ענה על השאלה שלי,כי בשיר שהוא הביא יש פחות מדקה ווקאלית ואני ביקשתי יותר מדקה וחצי.
לגבי השאלה שלך אני מכיר את עלה קטן של פריד 'החיים זה לא שיעור חשבון' ואת אודה לקל של יידל 'א דין וחשבון געבען אלע'
בחסידיסק יש עוד שיר בשם 'ישע זה כאן' שגם שם מופיעה המילה חשבון, אבל אני לא יודע מה זה השיר הזה.
בשיא מיוזיק יש גם את השיר של עמיר בניון 'להחלץ מהבלבול' עם 'מלבטים ומחשבון מופרז' ושיר של יהודה מסס (מי זה?) בשיר משהו לדרך עם המילים 'האם לקחת בחשבון'
(ומשום מה בשיא מיוזיק אין את יידל ופריד.....)
השאלה שלי חוזרת, שיר רגיל עם יותר מדקה וחצי ווקאלי.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2011 13:36 |
|
| |
'רבותיי' של ליפא אולי? המעבד שילב את 'שיר המעלות', והביצוע ווקאלי אם אני לא טועה. אין לי כח לבדוק... (אגב, נעדרתי לאיזה חודש, והאשכול (והפורום בכלל) התפתח יופי יופי. חן חן.)
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2011 14:28 |
|
| |
'מי אדיר' של פרחי מיאמי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2011 14:45 |
|
| |
במי אדיר של מיאמי זה ממש כמה שניות ווקאלי
בקטע של שיר המעלות ברבותי של ליפא בהתחלה יש כמה שניות ווקאלי, אחרי זה יש איזהשהוא רשרוש, אבל גם ביחד זה אפילו לא חצי דקה, יש שיר עם יותר מדקה וחצי רצוף!!
|
| נשלח ב-15/5/2011 20:09 |
|
| |
| עטT כתב: |  | | בעיקרון, אריאל לא ענה על השאלה שלי,כי בשיר שהוא הביא יש פחות מדקה ווקאלית ואני ביקשתי יותר מדקה וחצי.לגבי השאלה שלך אני מכיר את עלה קטן של פריד 'החיים זה לא שיעור חשבון' ואת אודה לקל של יידל 'א דין וחשבון געבען אלע'בחסידיסק יש עוד שיר בשם 'ישע זה כאן' שגם שם מופיעה המילה חשבון, אבל אני לא יודע מה זה השיר הזה.בשיא מיוזיק יש גם את השיר של עמיר בניון 'להחלץ מהבלבול' עם 'מלבטים ומחשבון מופרז'ושיר של יהודה מסס (מי זה?) בשיר משהו לדרך עם המילים 'האם לקחת בחשבון'(ומשום מה בשיא מיוזיק אין את יידל ופריד.....)השאלה שלי חוזרת, שיר רגיל עם יותר מדקה וחצי ווקאלי. |
|
יפה, עט, ואני התכווונתי גם לשיר "שר ומאושר" של סנדי שמואלי.
ואגב, יהודה מסס ידוע כמקורביו איכשהו לעמיר בניון. תמיד הוא מוזכר ביחד איתו, ואם אינני טועה הם אפילו הוציאו דואט.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/5/2011 00:00 |
|
| |
איזה שיר פופולארי (לפני 10 שנים) היה בן 3 מילים?
|
|
|
|
|