|
|
| נשלח ב-2/1/2011 01:27 |
|
| |
תאריך (חודש,יום,בלי שנה),שעה............
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2011 09:37 |
|
| |
מרדכי הוא האח הגדול של מנדי וישראל הוא הבן של מנדי.
והשאלה שלי.
איזה זמר חסידי הוא חתן של מרדכי בן דוד?
|
| נשלח ב-2/1/2011 10:12 |
|
| |
כבר ענו על השאלה הזאת,וגם על זאת שאחריה. אבל אני יענה לך בכל זאת: אתה מתכוון למנדי וולד,רק שנכון לעכשיו,זה לא נכון.............
והשאלה כמו ששאלתי,מתי,באיזה יום בשנה,באיזה שעה (בערך,ערב,בוקר,צהריים,וכד') הלחין מונה אתהשיר 'מלך' ?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2011 13:22 |
|
| |
| עטT כתב: |  | כבר ענו על השאלה הזאת,וגם על זאת שאחריה.
אבל אני יענה לך בכל זאת:
אתה מתכוון למנדי וולד,רק שנכון לעכשיו,זה לא נכון.............
והשאלה כמו ששאלתי,מתי,באיזה יום בשנה,באיזה שעה (בערך,ערב,בוקר,צהריים,וכד') הלחין מונה אתהשיר 'מלך' ? |
|
אתה צודק, וכנראה שאני לא מעודכן
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2011 02:11 |
|
| |
מיותר לבקש שהשאלות לא יכללו משפחתולוגיה של זמרים, נכון? 
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2011 08:55 |
|
| |
| עטT כתב: |  |
והשאלה כמו ששאלתי,מתי,באיזה יום בשנה,באיזה שעה (בערך,ערב,בוקר,צהריים,וכד') הלחין מונה אתהשיר 'מלך' ? |
|
תזכורת.
אם לא תהיה תשובה עד הערב אני מגלה את התשובה, ונמשיך הלאה.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2011 23:33 |
|
| |
טוב, הנה התשובה שעט השאיר לי לפני שהוא יצא לישיבה: לכל שיר שיוצר מונה, יש את הרגעים המיוחדים בהם הוא נוצר, ומונה מספר לנו על רגע אחד שכזה: "בראש השנה לפני כשתים עשרה שנים, ירדתי למטבח בבוקר היום השני. על השולחן היה מונח שבועון של כפר חב"ד. היה שקט בבית, והכנתי לעצמי כוס קפה, תוך שאני מסתכל על הירחון שהביא מאמרים של הרבי. לא קראתי את המאמר, אלא קראתי רק את השורות המודגשות בהן היה כתוב: 'וידע כל פעול כי אתה פעלתו', בתוך מאמר שלם שדיבר על מלכות ועל המלכה. חזרתי לאותיות המודגשות, והסתכלתי על זה עוד פעם ועוד פעם. ובפרק אחד, בשנייה אחת ניצת בי השיר 'מלך-מלך-מלך', אבל לא היה מי שיקליט אותו... הכול התנגן לי בראש, כולל הקטע הראשון, ומהר מאוד לימדתי אותו את בני הבית, והזהרתי אותם לזכור אותו עד מוצאי החג"... http://www.shlager.net/default.asp?articleID=2264ונעבור לשאלה הבאה. (חבר'ה, בבקשה, אל תחפשו שאלות מסובכות כמו האחרונה של עט..) מה שמות האחים ששרים באלבום 'שבת אחים' בהפקתו של ארי גולדוואג?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2011 00:09 |
|
| |
זו שאלה בשבילי?
התשובה היא שמעון ומשה בל.
נכון לעכשיו אין לי שאלה מסויימת, אז ככה שכל דיכפין.....
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2011 00:18 |
|
| |
נו.. כללי המשחק הם שמי שעונה צריך לשאול. אז את מוזמנת לחשוב על שאלה.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2011 01:11 |
|
| |
אוקיי, ככה:
איזו להקה הוציאה דיסק פיוטים בלחנים מקוריים?
זה המירב כעת....
|
|
|
|
| נשלח ב-6/1/2011 01:11 |
|
| |
נמקד את השאלה...
השאלה היא על הרכב, לא זמר יחיד. ומקורי הכוונה בסגנון רוק ( בעיקר). מה שם האלבום המדובר?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/1/2011 14:33 |
|
| |
| Illuminate כתב: |  | נמקד את השאלה...
השאלה היא על הרכב, לא זמר יחיד. ומקורי הכוונה בסגנון רוק ( בעיקר).
מה שם האלבום המדובר? |
|
להקת המדרגות בדיסק שואף????
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2011 17:22 |
|
| |
למה אין שאלה? נרשום במקומך...
לאיזה זמר יש פעמיים את אותו שיר, בעיבוד שונה, אך בעלי שמות שונים, וגם שני שירים שונים לחלוטין, אך בעלי שם זהה? ציינו גם את שם הזמר וגם את שם ארבעת שיריו.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2011 00:58 |
|
| |
לא הייתה שאלה כי לאריאל לא היה ברור אם זו התשובה... וזו אכן היא.
< אני מנצלת את הבמה כדי להמליץ על אחד הדיסקים הטובים ביותר שידעה המוזיקה היהודית בעשור האחרון- מכל הבחינות: עיבודים, לחנים, ביצועים ו-מילים!!! להרבה קשה להתחבר מהפעם הראשונה, אבל כדאי לתת לזה כמה פעמים ופשוט לאפשר לצלילים לחדור... עם כל האמת והעומק שהם מכילים. אפשר לשמוע את השירים באתר שלהם : http://www.hamadregot.com/disco.html >
|
|
|
|
|