|
|
| נשלח ב-20/1/2011 20:46 |
|
| |
עט זו שאלת ידע או שאלת גוגל???  חחח אל תדאג גם אני גיגלתי אבל אני כנראה פחות מקצוען ממך.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2011 21:10 |
|
| |
כן,אני מומחה במציאת תשובות בגוגל. (תשאל את פסנתר כנף מה אני מוצא כל יום שישי .......)
טוב,אז כנראה התשובה היא ישראל נחמן חזין. והדיסק הוא ניגון של תקוה.
ועכשיו שאלתי:
לאיזו חסידויות משתייך מרדכי בן דוד? (נא לפרט,התשובה ממש לא פשוטה,וגם לא קצרה.....)
תוקן על ידי עטT ב- 20/01/2011 21:17:24
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2011 23:41 |
|
| |
עט הוא המומחה לחיפוש בגוגל, בהא הידיעה. אני מסבך אותו עם שאלות כל שבוע, וברוב המקרים הוא מוצא תשובות מפורטות בשניות.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2011 02:17 |
|
| |
עט מחפש תשובות ואתה מפיץ אותם ברבים.. ממש חלוקת עבודה שווה.. אין מה לומר..  עד כמה שידוע לי וורדיגר מגיע ממשפחה גוראית. במשך השנים הוא נהיה יותר כלל חסידי כזה. והתקרב לאדמו"ר מריבניץ. מסתבר שהתשובה לא מושלמת והוא קשור לעוד כמה חצרות...
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2011 02:28 |
|
| |
| שיקופיצקית כתב: |  | עט מחפש תשובות ואתה מפיץ אותם ברבים.. ממש חלוקת עבודה שווה.. אין מה לומר..  עד כמה שידוע לי וורדיגר מגיע ממשפחה גוראית. במשך השנים הוא נהיה יותר כלל חסידי כזה. והתקרב לאדמו"ר מריבניץ. מסתבר שהתשובה לא מושלמת והוא קשור לעוד כמה חצרות... |
|
אני חושב שהתשובה שלך מושלמת!
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2011 02:35 |
|
| |
אם אתה אומר....
השאלה הבאה: ציטוט מתוך שיר- אחד ועוד אחד הם....?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2011 14:07 |
|
| |
הייתי מוסיף ואומר שהוא מקושר גם לאדמו"ר מאמשינוב וכן למקובל הרב מורגנשטרן, כמובן שיקופצית שמדובר באדמו"ר מרימניץ זצ"ל שמרדכי בן דוד היה מאוד מקושר אליו.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/1/2011 03:09 |
|
| |
| שיקופיצקית כתב: |  | אם אתה אומר....
השאלה הבאה:
ציטוט מתוך שיר- אחד ועוד אחד הם....? |
|
כשיש אתר כמו חסידיסק זו לא בעיה לפתור שאלות כאלו...
http://www.chasidisk.com/update.asp?song_id=2931
המילים הם מתוך 'מי שמאמין'
ולשאלה הבאה,
באיזה שיר יש ליווי של קונטרה בס בלבד?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/1/2011 03:46 |
|
| |
עט, אולי תעה לנו קורס חיפוס בגוגל מזורז? 
פסנתר, התקלה רצינית! אתה בטוח שיש רק שיר אחד כזה?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/1/2011 03:56 |
|
| |
| Illuminate כתב: |  |
פסנתר, התקלה רצינית! אתה בטוח שיש רק שיר אחד כזה? |
|
אני מכיר רק אחד, ולא נראה לי הגיוני שיש עוד.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/1/2011 11:57 |
|
| |
אני מכירה שיר כזה (לא ניגון) של חיליק פרנק ומשום מה לא נראה לי שלזה אתה מתכוון. אבל יש מצב שאני מתבלבלת שם בין קונטרבס לצ'לו...
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2011 12:27 |
|
| |
פסנתר התחלת שוב עם השאלות הקשות?  תאמין לי אני יכול לכתוב פה שאלות שאפילו אתה לא תוכל לענות עליהם חחח. די תנו שאלות קלות יותר כי אם לא השירשור פה יתקע.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2011 13:47 |
|
| |
השאלה הקודמת על יוסף שיק היתה אמורה להיות קלה מאוד וחשבתי שכתבת בצחוק שזה קשה מדי, ובעקבות זה לקחתי את השאלה צעד אחד קדימה לשאלה מסובכת...
אבל אני אתן רמזים: מדובר על שיר של זמר ישראלי ששר בלי מבטא אשכנזי, מילים מהמקורות, שיר אחרון באלבום.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2011 14:37 |
|
| |
יונתן רזאל בדיסק סך הכל בשיר האחרון "אם אין אני לי מילי" איך הצלחתי להוציא ממך רמז חחחח. 
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2011 14:42 |
|
| |
ולשאלה שלי, איזה שני שירים שמרדכי בן דוד שר בתקליטיו, כבר הושרו ע"י אביו לפניו ויצאו בתקליט. במידה וידרשו אתן רמזים. 
|
|
|
|
|