|
|
| נשלח ב-5/5/2011 14:44 |
|
| |
אני בעד לטייל בחוץ אם יש מזג אוויר נעים.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2011 22:51 |
|
| |
| אנימותק כתב: |  | אני בעד לטייל בחוץ אם יש מזג אוויר נעים. |
|
דעתי, לא בפגישה ראשונה. ואולי אפילו גם לא בשניה.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2011 12:49 |
|
| |
אגב אמרו לי שלא כדאי לשבת אחד מול השני אלא אחד לצד השני כי המבטים בעיניים כשיושבים מול השני יכול להיות מבט מגוחך.. זה לא שבאתי לקבוע חוק בענין אני רק אומר מה אמרו לי אני דווקא מאוד אשמח אם יתפתח כאן דיון איך בדיוק צריך לשבת איך צריך להיות המבט בעיניים איך הנורמה של השיחה וכו וכו' אני די מסתבך בזה. זה לאו דווקא בפגישה של שידוך גם בראיון עבודה או כל פגישה שתהיה צורת הדיבור וההסתכלות וכו אמור להוסיף המון לפגישה לחיובי ולשללי.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/5/2011 00:47 |
|
| |
אני על כסא,אני חושבת, תלוי איזה פגישה זו..
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2011 19:41 |
|
| |
אתה יכול לעשות "אן דן דינו"...:)
ולעצם שאלתך, מנקודת מבט של גבר כמובן, זה תלוי איזו פגישה זו.. אם זה פגישה ראשונה/שניה, שהיא יותר רשמית, אז גם ההנהגות הם בהתאם.. אם זה פגישות מתקדמות יותר, או שאתה רוצה להפוך אותה לקרובה יותר, רגשית יותר, אז שוב, תשב בצורה מקרבת יותר..
אין בזה חוקים וכללים, ואף אחת לא תוריד אותך בגלל שישבת על כורסה ולא על הספסל.. תלך אחר ההרגשה והסיטואציה.
בהצלחה:)
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2011 19:55 |
|
| |
| כמעט_חדשה כתב: |  | אם זה פגישות מתקדמות יותר, או שאתה רוצה להפוך אותה לקרובה יותר, רגשית יותר, אז שוב, תשב בצורה מקרבת יותר.. מ'זה ישיבה בצורה מקרבת יותר?  |
|
לצייר או מעדיפה תמונה?:)
אתן דוגמא, כשהוא יושב עם ידיים קפוצות, שילוב ידיים, דרוך, זקוף, וכו'.. זה ישיבה שמשדרת רשמיות, ריחוק..אפי' ישיבה אחד מול השני גם כן באיזה שהוא מקום משדרת את זה... אך ישיבה לאחור, ישיבה רגל על רגל, ישיבה אחד ליד השני וכו'.. זה ישיבה שמקרבת...
ושוב, הכל תלוי בסיטואציה, בעיניים, בסגנון השיחה, בנושא השיחה, אומנות שלימה...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2011 20:09 |
|
| |
עמקויות, !
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2011 20:13 |
|
| |
אבל הוא שאל האם נהוג לשבת על ספות או על כיסא.. הוא לא שאל על תנועות/שפת גוף 
תמונה/ציור לאמשנה מה, העיקר משהו ברור שיסביר 
תוקן על ידי כמעט_חדשה ב- 21/09/2011 20:14:31
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2011 20:17 |
|
| |
למה, את נוהגת לשבת על ספא לא עם הגוף שלך?? והאם יש משמעות גם לצבע? לעיצוב? לידיות וכו'..?
ו.. עדיין לא הבנת?!
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2011 20:20 |
|
| |
חח מצחיקים אתם.
כסאות זה יותר רשמי, ספה זה יותר קליל, תעשי לפי הרמה של הפגישות..
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2011 20:25 |
|
| |
אני הולכת לפי המנהגים אצלינו בבית, אברר עם הורי...
בארור שלכל דבר יש משמעות!! זו בחירה לחיים... לא? 
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2011 20:53 |
|
| |
נראה לי שהם נפגשו לראשונה במגרש כדורסל/גל... רעיון, לא? על שאר הפגישות אני צריכה לברר..
בכיף, שמחתי לעזור 
תוקן על ידי כמעט_חדשה ב- 21/09/2011 20:53:46
|
|
|
|
|