בית פורומים שידוכי חרדים

אשכול הסמול-טוק 2 - שיחות סלון

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/12/2010 10:10 לינק ישיר 

הרבה רווח יש מהחדש.

רק תראי שעשו 7 דפים בחצי לילה.

מה נשמע?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2010 10:11 לינק ישיר 

כן ראיתי..
יאללה אני עוד צריכה להתפלל....
אז ביי בנתיים..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2010 10:17 לינק ישיר 

בוקר טוב לכם!!!!!!!!
איזה כיף שהמצב רוח לא בורח לי!!!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2010 10:18 לינק ישיר 

שיריש,את בטוחה שזה מלח מה שטעמת?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/12/2010 10:19 לינק ישיר 

בוקר טוב לכולם
לא להאמין בערך עשר שעות וכבר התמלאו 9 דפים באשכול
איזה מצב 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2010 10:19 לינק ישיר 

פי100 כתב:
שיריש,את בטוחה שזה מלח מה שטעמת?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2010 10:22 לינק ישיר 

נשמע שאת בשמחה מוגזמת כשמחת ה'ברסלבים' למינהם,חששתי שמא לקחת משהו,במחשבה שזה מלח

תוקן על ידי פי100 ב- 26/12/2010 10:50:00

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/12/2010 10:24 לינק ישיר 

שיריש
הוא פשוט מקנא
תמשיכי לשמוח.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2010 10:24 לינק ישיר 

אולי אני ברסלבית?

אהה
אני יעלה איזה אשכול שפעם כתבתי שמאד מתאים לי לעכשיו, חכו רגע.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2010 10:27 לינק ישיר 

שיריש1 כתב:
אולי אני ברסלבית?

חשבתי על האפשרות הזאת,אבל זה לא הסתדר לי עם חיפושיך אחר בחור כשרוני ולמדן...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/12/2010 10:28 לינק ישיר 

ממממ....??

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2010 10:29 לינק ישיר 

וואו,
הרגע אני קבלתי משו במייל
דווקא מאד מתאים "לברסלבית"
איזה עולם קטן.

והנה אני יעתיק לכם לפה את מה שכתוב....

תן חיוך, ה-כ-ל לטובה !!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2010 10:29 לינק ישיר 

אין ייאוש בעולם כלל

ניצול יחיד מאוניה שנטרפה בים, נסחף עם הזרם והושלך על חופו של אי בודד.   הוא התפלל בלהט לה' שיציל אותו, וכל יום נהג לסרוק את האופק מקצה ועד קצה.  תשוש רעב ופצוע, הוא הצליח לבנות לעצמו צריף קטן מעצים שנסחפו אל החוף.  לפחות יהיה לו מחסה מחיות טורפות.    הוא הכניס לצריף את מעט חפציו שהיטלטלו אתו בים:
זה היה כל רכושו בעולם. באחד הימים כאשר יצא מצריפו והלך אל היער לחפש מזון, פרצה דליקה וכילתה את הצריף ואת חפציו.  להבות האש גדלו והתפשטו ואיימו לשרוף את כל היער. עשן שחור היתמר אל על, והכל היה אבוד – הצריף, החפצים...  הוא גנח בצער וכאב, ופנה בכעס לה': "איך, איך יכולת לעשות לי את זה!! איך אתה מביא עלי אסון אחר אסון!"    למחרת, בבוקר מוקדם, הוא קם משנתו במערה סמוכה לשמע רעש מנועים של ספינה מתקרבת.  היא באה כדי להציל אותו. "איך ידעתם שאני כאן?" שאל את מושיעיו.  "ראינו את סימני האש והעשן ששיגרת אלינו..." ענו לו.  קל מאד להתייאש כשדברים לא קורים כמו שאנו חושבים שהם צריכים לקרות.  זה אמנם קל, אבל אסור לנו להתייאש.    כל מה שקורה בעולם הזה, קורה עם סיבה, תכלית וכוונה.  ובכל דבר, אפילו הקשה והמכאיב ביותר, צריך לחפש את קצה החוט, המוביל לדבר הבא.  אז תזכרו את זה בפעם הבאה ש"הצריף הדל שלכם נשרף..." – זה יכול להיות "סימן עשן" שנשלח למקום שאליו הוא היה צריך להישלח, כדי להוציא אתכם מאיפה שאתם תקועים – למקום חדש וטוב יותר... כשאדם יודע שכל מאורעותיו הם לטובתו, זאת הבחינה היא מעין עולם הבא.                                                                                    רבי נחמן מברסלב

תן חיוך, ה-כ-ל לטובה !!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2010 10:32 לינק ישיר 

שיריש1 כתב:

אין ייאוש בעולם כלל

ניצול יחיד מאוניה שנטרפה בים, נסחף עם הזרם והושלך על חופו של אי בודד.   הוא התפלל בלהט לה' שיציל אותו, וכל יום נהג לסרוק את האופק מקצה ועד קצה.  תשוש רעב ופצוע, הוא הצליח לבנות לעצמו צריף קטן מעצים שנסחפו אל החוף.  לפחות יהיה לו מחסה מחיות טורפות.    הוא הכניס לצריף את מעט חפציו שהיטלטלו אתו בים:
זה היה כל רכושו בעולם. באחד הימים כאשר יצא מצריפו והלך אל היער לחפש מזון, פרצה דליקה וכילתה את הצריף ואת חפציו.  להבות האש גדלו והתפשטו ואיימו לשרוף את כל היער. עשן שחור היתמר אל על, והכל היה אבוד – הצריף, החפצים...  הוא גנח בצער וכאב, ופנה בכעס לה': "איך, איך יכולת לעשות לי את זה!! איך אתה מביא עלי אסון אחר אסון!"    למחרת, בבוקר מוקדם, הוא קם משנתו במערה סמוכה לשמע רעש מנועים של ספינה מתקרבת.  היא באה כדי להציל אותו. "איך ידעתם שאני כאן?" שאל את מושיעיו.  "ראינו את סימני האש והעשן ששיגרת אלינו..." ענו לו.  קל מאד להתייאש כשדברים לא קורים כמו שאנו חושבים שהם צריכים לקרות.  זה אמנם קל, אבל אסור לנו להתייאש.    כל מה שקורה בעולם הזה, קורה עם סיבה, תכלית וכוונה.  ובכל דבר, אפילו הקשה והמכאיב ביותר, צריך לחפש את קצה החוט, המוביל לדבר הבא.  אז תזכרו את זה בפעם הבאה ש"הצריף הדל שלכם נשרף..." – זה יכול להיות "סימן עשן" שנשלח למקום שאליו הוא היה צריך להישלח, כדי להוציא אתכם מאיפה שאתם תקועים – למקום חדש וטוב יותר... כשאדם יודע שכל מאורעותיו הם לטובתו, זאת הבחינה היא מעין עולם הבא.                                                                                    רבי נחמן מברסלב

תן חיוך, ה-כ-ל לטובה !!

חשבתי לעשות לייק,אך דבריו של הרב אינם צריכים חיזוק

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/12/2010 10:41 לינק ישיר 

נאות כתב:
ממממ....??

חומוס סלט צ'יפס?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > אשכול הסמול-טוק 2 - שיחות סלון
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 8 9 10 ... 5058 5059 5060 לדף הבא סך הכל 5060 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.