|
|
| נשלח ב-19/4/2012 23:16 |
|
| |
יש דיון מעניין בפורום אלי גרסטנר לגבי שמיעת שירים בספירת העומר:
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2012 22:45 |
|
| |
מכוני אנגלית:אם למדתם/ן או ששמעתם/ן דברים טובים או יש לכם/ן עצה טובה, אשמח לשמוע!!!
לחצו כאן
תוקן על ידי netson ב- 05/05/2012 22:45:37
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2012 18:02 |
|
| |
ואגב - אתמול הייתי עדה לדיון בין כמה חבר'ה שלא האמנתי שהם מבינים בכלל במוזיקה חסידית על הדירוג של אוהד בפני עצמו, ובהשוואה לליפא. אני טענתי שהמחירים הגבוהים של אוהד מוצדקים. (נמוך בהרבה מליפא, אבל גבוה בלי השוואה מג'רופי למשל.) נימוקים: 1. איכות. 2. דירוג מערכתי (הוזמן להרבה מופעים יוקרתיים. האסק, אוהל, שכחתי משהו?) 3. הצהרת ירושה (פריד הגדיר אותו כיורש שלו.) 4. דעת הקהל (או שרגע, רגע, רגע. כאן הבעיה? אולי יח"צנות תעזור??)
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2012 13:04 |
|
| |
כנסו לדף הבית של גוגל, היום (רביעי) יש שם משהו מוזיקלי נחמד לזכר ממציא הסינטיסייזר........
קישור לעצלנים:
http://www.google.co.il/
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2012 13:16 |
|
| |
שמתם לב ל'פעילות העניפה' בפורום לאחרונה? פשוט מקסים...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2012 13:26 |
|
| |
היום יוצא סינגל חדש לקראת שבועות, בעיבוד בכורה של הבן של משה לאופר, בני לאופר (בן 14)
בני בהצלחה !!!

|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2012 15:31 |
|
| |
| אידי כתב: |  | ואגב - אתמול הייתי עדה לדיון בין כמה חבר'ה שלא האמנתי שהם מבינים בכלל במוזיקה חסידית על הדירוג של אוהד בפני עצמו, ובהשוואה לליפא. אני טענתי שהמחירים הגבוהים של אוהד מוצדקים. (נמוך בהרבה מליפא, אבל גבוה בלי השוואה מג'רופי למשל.) נימוקים: 1. איכות. 2. דירוג מערכתי (הוזמן להרבה מופעים יוקרתיים. האסק, אוהל, שכחתי משהו?) 3. הצהרת ירושה (פריד הגדיר אותו כיורש שלו.) 4. דעת הקהל (או שרגע, רגע, רגע. כאן הבעיה? אולי יח"צנות תעזור??)
|
הצהרת ירושה? הגדרה מעניינת... לא נראה לי שפדידה לא יודע ליחצן. לא יכבד את אוהד יחצון צומיסטי כמו של ליפא.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2012 15:31 |
|
| |
| עטT כתב: |  | כנסו לדף הבית של גוגל, היום (רביעי) יש שם משהו מוזיקלי נחמד לזכר ממציא הסינטיסייזר........
קישור לעצלנים:
http://www.google.co.il/ |
|
נכון שזה מגניב??? ממש התלהבתי!
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2012 15:32 |
|
| |
| פסנתר_כנף כתב: |  | שמתם לב ל'פעילות העניפה' בפורום לאחרונה? פשוט מקסים... |
|
פשוט מוזיקה. פשוט מקסים! 
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2012 15:33 |
|
| |
| סטריאו כתב: |  | היום יוצא סינגל חדש לקראת שבועות, בעיבוד בכורה של הבן של משה לאופר, בני לאופר (בן 14)
בני בהצלחה !!!

|
|
הקלידים של הפסנתר הזה מוזרים קצת או שזה משחקי אור וצל? יפה לו, לילד!
|
|
|
|
| נשלח ב-28/5/2012 20:43 |
|
| |
| whisper_s כתב: |  | הקלידים של הפסנתר הזה מוזרים קצת או שזה משחקי אור וצל?
|
|
אור וצל.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/5/2012 20:45 |
|
| |
למישהו יש רעיון לסקר חדש?
|