בית פורומים פשוט מוזיקה

דיבורים ופטפוטים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/3/2011 22:44 לינק ישיר 

Misterניק כתב:
.
אגב, למשה לאופר יש טביעת אצבע ממש גסה, כלומר, ניתן לזהות בעין עצומה את העיבודים שלו
(לא שהם לא מעולים, פשוט יש לו קו בולט בעבודה שלו)
אם אתה מתעניין לגבי שיר מסויים אשמח לסייע.

כמעט כל מעבד זה ככה, אם תביא לי דיסק וזה יהיה מעבדים שפחות או יותר אני מכיר אותם ואני על כל פנים שהם נמצאים בדיסק (ולפעמים גם אם לא) אוכל לזהות לך. ודרך אגב בקטע הזה לאם הרבה יותר גרוע ואת רוב העיבודים של לאם מזהים מיד שזה הוא זה ממש חוזר על עצמו (אפי' את עוד ישבון של מרדכי שזה פחות הסגנון של לאם הסטנדרטי שהשמיעו לי אותו קלטתי מיד שזה עיבוד שלו אעפ"י שלא ידעתי שבכלל יש לו נגיעה באלבום הזה.

תוקן על ידי ישz ב- 21/03/2011 23:10:08

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/3/2011 22:49 לינק ישיר 

פסנתר_כנף כתב:

אגב, אם יש לך פיירפוקס (וגם אם אין, כדאי לך להתקין אפילו רק בשביל זה), יש תוסף בשם Download Helper שמאפשר להוריד כל מדיה (וידאו, אודיו) מכל עמוד אינטרנט שבו אתה נמצא, בלחיצת כפתור.

אני יותר ממליץ על IDM מנהל הורדות.
(כל המעוניין יכול לפנות בפרטי)

אבל מה שבטוח אין על פיירפוקס,הדפדפן הכי טוב!
גם בתוספות והרחבות וגם במלא דברים אחרים!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/3/2011 23:08 לינק ישיר 

מוצאי פורים תשע"א
נ.ב אני יודע על השתי ההודעות הצמודות פשוט זה שתי נושאים שונים לגמרי לגמרי.

אני חייב לשתף אתכם באיזה סיפור השגחה שהיה לי ולהרבות בזה כבוד שמים.

אני גר באחד הרמותים. והיום בצהריים אבי היה ברמות פולין והוא רצה שאני אסע במונית אליו כדי לפגשו ולהביא מהבית משלוח מנות שהוא רצה להביא למישהו שאנו מכירים ששלח לנו (הוא נסע לשם כבר אך משום מה לא הסתדר לו לקחת גם משלוח מנות זה).

זה היה בערך ב2:30 3:000 ולי לא היה כח (עקב כך שלאחר חתונות אחי אני בן יחיד וצריך לעזור הרבה יותר) וכבר הייתי קצת מותש וניגנתי ולא היה לי הכח לעשות זאת.

אימי כדרכם של אימהות הייתה בצד שלי וכשאבי התקשר אלי שאני יבוא אליו לקחה הטלפון ואמרה שאני עייף וזה לא שייך.

חשבנו שאחותי (שהתחתנה לא מזמן) שיש לה רכב תלך (ביחוד שיש קשר מאד עמוק בינם לבין בעלה וזה מתאים שהם יהיו השליחים) אך בסוף בעלה היה נורא עייף ונח קצת באוטו ובבית עד הסעודה, ולא הסתדר לה ליסוע לשמה וא"כ זה נפל מן הפרק.

וכך אנו מוצאים את עצמנו שלא שלחנו את המשלוח מנות.

במוצאי פורים החלטנו שעכ"פ נלך להביא להם ועכשיו כבר למדתי לקח וכן דחפתי את זה ולא רציתי לוותר למרות שהיו צדדים שלא צריך כבר והלכתי ושלחתי המשלוח (נכון שגם עכשיו צ'יפרו אותי במונית הלוך חזור).

אך המוסר השכל לי שלי הוא "מצוה הבאה לידך אל תחמיצנה" וסתם הפספסתי, הרי בכל מקרה בסוף הלכתי, ואילו הייתי מתגבר והולך בפורים הייתי מקיים המצוה בהדיור רב ומשמח את אבי הרבה, אך עכשיו קיימתי אמנם המצוה ואת האפשר לתקן תיקנתי אך חבל על ההפסד ועל הצער שנגרם בינתיים, וזהו המוסר השכל והסתכלותי על הקורה והסובב אותי ועל יד ההשגחה.

נ.ב אני מצטער על האריכות כך זה יצא י.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/3/2011 01:20 לינק ישיר 

ישz כתב:
כמעט כל מעבד זה ככה, אם תביא לי דיסק וזה יהיה מעבדים שפחות או יותר אני מכיר אותם ואני על כל פנים שהם נמצאים בדיסק (ולפעמים גם אם לא) אוכל לזהות לך. ודרך אגב בקטע הזה לאם הרבה יותר גרוע ואת רוב העיבודים של לאם מזהים מיד שזה הוא זה ממש חוזר על עצמו (אפי' את עוד ישבון של מרדכי שזה פחות הסגנון של לאם הסטנדרטי שהשמיעו לי אותו קלטתי מיד שזה עיבוד שלו אעפ"י שלא ידעתי שבכלל יש לו נגיעה באלבום הזה.

אני אכן מסכים איתך, שעיבודים מוסיקליים של מעבדים מוכרים, דוגמת מונה, לאופר ואפילו רובי,
או לדוגמה עיבודים קוליים של מוישי רוט או דודי קאליש - ניתנים לזיהוי בקלות רבה.

דווקא ביחס ללאם, אני מכיר את הסגנון שלו אבל לא מצאתי טביעת אצבע ספציפית שניתן להגדיר בה את עיבודיו.
מעניין אותי לשמוע ממך את המאפיין לעיבודיו של לאם... לדעתך; כמובן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/3/2011 23:26 לינק ישיר 

זה קשה לי להגדיר כזה דבר אני צריך לחשוב למצוא מכנה משותף כדי להגדירו, אך הכיוון די ברור, מוזיקה די סימפונית עם הרבה כינורות וכדו' ופחות דיגטלי, יש לו גם איזה קטע קבוע (למשל בשמעה של דוד שטיין ובכה אמר ה' אני זוכר בוודאות שיש את זה) שהוא עושה עם כינורות את הפזמון ואז עולה טון והזמר שר את הפזמון.
האמת שהעיבוד למשל של אם אשכחך של שוואקי פחות שומעים שזה לאם אך עדיין יש את המאפיינים הללו שיש הרבה הרבה כלים ונכנס פה חליל ועוד חליל וכינור וכו' (יש לו גם איזה שימוש קבוע בסוג מסוים של חצוצרות, סתם ככה זה מענין שלכל מעבד החצוצרות קצת שונים ואין כמעט מי שחוזר על בדיוק אותם חצוצרות), לאופר למשל רואים את זה בדיסק של גרטנר לקח שיר שם לו ליווי חזק של גיטרה, עוד סוג של כינור, ומדי פעם איזה כלי נשיפה (לא קלרינט לא יודע איך קוראים לזה כמו שיש בשיר המעלות של הישיבה בויס בדיסק הראשון למשל) ופחות או יותר מזה בנוי העיבוד (לא שזה לא יפה, זה יפה מאד) וזה סוג מסוים של עיבוד שלאם בחיים לא היה עושה אותו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/3/2011 18:10 לינק ישיר 

אם משהו מכם נוהג להציג את כישוריו המוזיקליים על גבי הבמה ולקהל מאזינים רחב, מתסיהו מביא כאן כמה טיפים לפני שקופצים על כתפי הקהל:

Last time I was at UF was 7 years ago. It was the first time I was ever dropped while stage diving and the most painful. This led me to creating a mental check list before stage diving, here it is:
 rule número UNO, don't jump when back is turned to crowd
 2Make eye contact with those who you will be hurling yourself on and if they dont look confident then don't jump!
3. Make sure lighting guy knows not to do the strobe thing. For obvious reasons
4. If the show isn't packed, don't jump. Holes in the crowd means that people will move out of the way if they can. I don't care how much you like my music, if you see a 6 ft 3 chassid flying at you like a torpedo, instincts take over.

5. Frat boys holding beer in one hand are more interested in keeping the beer up in the air then me

תרגום חופשי:
הפעם האחרונה שהייתי באוניברסיטת פלורידה היתה לפני 7 שנים. זו היתה הפעם הראשונה שהפילו אותי תוך כדי 'צניחה' מהבמה וזו גם היתה הנפילה הכי כואבת!
זה הוביל אותי לכתוב רשימה פנימית של בדיקות לפני כן והרי היא לפניכם:

כלל מספר 1: אל תקפוץ עם גב מופנה לקהל.

2. צור קשר עין עם האנשים שאתה משליך את עצמך עליהם ואם הם לא נראים בטוחים, אל תקפוץ!

3. היה בטוח שהטכנאי תאורה לא מפעילים את הסטרובוסקופ (תאורת פלאש) . מסיבות ברורות.

4. אם ההופעה לא צפופה, אל תקפוץ! חורים בקהל מורים על כך שאנשים יזוזו הצידה אם הם יכולים. לא אכפת לי כמה אתם אוהבים את המוזיקה שלי, אם אתם רואים חסיד בגובה 1.92 עף אליכים כמו טורפדו, שלטו באינסטינקטים שלכם!

5. בחורים שמנים שמחזיקים בקבוק בירה ביד אחת, יותר מעניין אותם לשמור את הבירה למעלה מאשר אותי.

ראו הוזהרתם!!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/4/2011 13:34 לינק ישיר 

פסח כשר ושמח לכולם !!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/4/2011 01:47 לינק ישיר 

אמן ואמן!!! מצטרפת לאיחול.
והמברך מתברך, עט!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2011 21:16 לינק ישיר 

עשיתי קצת פרסומת לפורום
(תסתכלו בצפיות באשכול של הסיקור הווקאלי....)

תוקן על ידי עטT ב- 28/04/2011 21:18:00

כנסו ל:
פשוט מוזיקה
כל המידע על המוזיקה החסידית במקום אחד!
פורום אלי גרסטנר
ישיבה בויס,החבר'ה, מנוחה, אלי גרסטנר ועוד.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/4/2011 21:20 לינק ישיר 

אוהו. בטח. וסתם שתדע אם אתה מסתובב עם החתימות שלך בכמה פורומים, כבר יצטרפו לפורום מלא חברים חדשים:-)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2011 21:23 לינק ישיר 

בכמה פורומים אני כותב כבר??

בבחדרי הראשי אי אפשר לשים חתימה.......

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/4/2011 21:35 לינק ישיר 

אמרתי שאם תסתובב. זאת תהיה פרסומת מצוינת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2011 16:56 לינק ישיר 

תמיד אפשר להוסיף חתימה באופן ידני... עשיתי את זה איפשהו, וכנראה שלא היו שם מנהלים שדאגו להסיר אותה כי היא עדיין שם.
(בבחדרי הראשי יש מנהלים בכלל...?)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/4/2011 18:18 לינק ישיר 

הוספתי פעם אחת ידנית בפורום מיאמי,ואיזה מנהל דאג למחוק, ואמר שבכוונה הוא אסר חתימות, מעניין  שמנהל אחר (או 2) שם טען שהוא לא יודע למה אי אפשר להשתמש בחתימות.......

בבחדרי יש מנהלים, אבל אף אחד לא יערוך בגלל חתימה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/5/2011 19:58 לינק ישיר 

המנהל האחר (שניהם, בעצם) עומדים על דעתם שהם ניסו לשנות את האופציה אבל לא היה אפשר טכנית.
למה המנהל ההוא מחק - אין לי מושג. אבל קבל את התנצלותי בשם פורום מיאמי...
מבחינתי אין שום בעיה בפרסום שם. אתה מוזמן למשל לעצב הודעה אטרקטיבית ב"שיחה בפורום" עם קישורים לדיונים מעניינים כאן, ולהזכיר שזה מפנה לפורום פשוט מוזיקה. את זה לא נראה לי שמישהו ימחק - חוץ מזה שבעצמי עשיתי את זה לא מזמן בסיקור על המכביטס.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פשוט מוזיקה > דיבורים ופטפוטים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 37 38 39 לדף הבא סך הכל 39 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.