| נשלח ב-20/6/2015 22:51 |
|
| |
שבוע טוב וחודש טוב
|
|
| נשלח ב-26/6/2015 01:34 |
|
| |
מה אתם אומרים על הסערה האמיתית מהשבוע האחרון על הקליפ של ליפא? מעניין לשמוע את דעתכם!
|
|
| נשלח ב-26/6/2015 02:19 |
|
| |
ובכן... בכל מקום ראיתי מלא ביקורת על השיר (ששמעתי ממנו קצת, וכיביתי... זה היה עם הקליפ וניתן לומר שדי מרתיע לצפות בו). ואז פתאום אני שומעת זמן אוויר של טוקר עם ליפא, שם הוא נותן למאזינים לדבר עם ליפא ולהגיב לו, וכל ה... אני לא אומר איך רציתי לכנות אותם. .. עולים ומעודדים את ליפא. טוקר כאילו לא רוצה לנקוט צד, אבל בתוכנית שלו היה ברור מאד מה העמדה לגבי ליפא. זה נתן לו ולשיר רייטינג ענק, מעצבן. הי, טוב שהנושא הועלה. רציתי לומר זאת ולא היה לי איפה;-) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2015 11:31 |
|
| |
| אסתרק כתב: |  | טוקר כאילו לא רוצה לנקוט צד,
|
|
יש כאן צדדים??
יש כאן את ליפא, ומולו......
את ליפא !!
זאת קצת קונספירציה, אבל נראה לי שליפא הוא זה שעשה את כל הרעש סביב השיר, כאילו, הכותרות הראשוניות שלו היו:
'ליפא משנה את עולם המוזיקה' (חסידיניוז, שלאגר ועוד, מה שאומר שזה מה שהם קיבלו מהיח"צ)
שמעתי את השיר ודיפדפתי בקליפ, בשיר לא ראיתי שינויים מהרעש והטראנסים הרגילים של ליפא, הקליפ טיפה יותר מהרגיל אבל גם לא משהו שמישהו היה יוצא נגדו אם ליפא לא היה דוחף לכיוון הזה ..........
ליפא דאג שבכל האתרים, תחנות הרדיו וקווי הנייעס ידברו שיוצאים נגד השיר והקליפ, וככה לא יהיה אחד שלא יראה וישמע אותו, והוא גם הרוויח שדיברו עליו מלא במשך שבועיים .........
עד כאן דעתי הקונספירטיבית.
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2015 14:46 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2015 15:07 |
|
| |
עט - השממה תופרח הרבה יותר אם תכתוב יותר. (ואני מאמין לך שהנך נכנס לכאן)
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2015 15:55 |
|
| |
|
| נשלח ב-26/6/2015 17:08 |
|
| |
|
| נשלח ב-28/6/2015 00:11 |
|
| |
אסתרק ומיאמוש - תמיד מה שאני אומר זה הגיוני 
נטסון - אני נכנס בערך פעם בשבוע, אם יש מה להגיב אני מגיב ובזמן האחרון ללא היה הרבה מה להגיב עד התקופה האחרונה שהפורם התחיל לזוז.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2015 00:31 |
|
| |
אני שמעתי על הקליפ, והלכתי לחפש אותו, בסוף מישהו השיג לי אותו, קודם כל התמונה המוזרה שעל ההתחלה, ליפא מחופש לערבי אם אני לא טועה, עבר עליו משהו קצת... השיר עצמו סתום, לא מצאתי בו שום הגיון, אבל כמו הרבה שירים אחרים שאין קשר בין מילה למילה והשיר לא מלמד כלום, אז על זה עוד סלחתי לו, עצבן אותי שהבן אדם מנסה בכח ש'יראו אותו' ועושה את כל הפוזות המוזרות (בלשון המעטה) כדי שישימו לב אליו, את המנגינה לא סבלתי, ואת כל הקולות הממוחשבים שהוסיפו שם גם לא סבלתי, סתם ככה ברעיון אני לא הכי מתחברת לשירים שלו, וכפי הבנתי זה גם לא הכי נחוץ בעולם להתחבר לשירים שלו, שה' ירחם עליו... זו רק דעתי מה דעתכם?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2015 13:22 |
|
| |
הוא השיג בדיוק מה שרצה. וד''ל.
|
|
|
|