|
|
| נשלח ב-26/12/2010 20:45 |
|
| |
שלום זאת אחות של טיע אני בעד למחוק את האשכול ומהר לפני שבעלי יחשוב שזה עליו!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2010 22:37 |
|
| |
בעד למחוק.
נכון שאי אפשר להיענות לכל בקשה של שינוי, של מחיקה וכדומה,
וכל אחד צריך לחשוב היטב לפני שהוא כותב,
אך במקרה הזה יש ענין מאד אישי ועלול באמת לפגוע ולהזיק
לשלום בית ולכן אני בעד למחוק
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2010 23:18 |
|
| |
מה זה אומר לנעול???
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2010 23:26 |
|
| |
טיע סליחה אבל למה שמישהו נשוי יכנס לפה??? עד שלא נפגשתי פעם ראשונה לא דרכתי בפורום הזה, כבחור! כנשוי על אחת כמה וכמה... אז להירגע מהר כי יש עוד מאות פורומים שהוא יכנס אליהם לפני שיגיע לפה... איך אמר אסיק? דמיונות שוא ידברון. ותזכרי שהכל לטובה! רע לא יצא מזה בטוח! מה שנעשה נעשה ואם הקב"ה רוצה שיראה הוא יראה או ראה כבר לפני שימחקו אם ימחקו ואם הוא לא צריך לראות את זה אז הוא לא יראה את זה גם אם ידפיסו את כל החומר וישימו לו בדואר! קצת להאמין אנשים! אנחנו חרדים או לא?? אסיק סליחה שדחפתי את התגובה פה אבל הייתי חייב להרגיע את ההיסטריה שנוצרה כאן מכמה בנות מבוהלות ומפוחדות. .
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2010 23:51 |
|
| |
וגם אם מישהו נשוי ייכנס לפה - אין מצב שהוא יחשוב שזה עליו, מקסימום הוא יבין שלעוד אנשים יש יצרים חייתיים ושזו לא נחמת שוטים ועדיין עמישראל - ואלוקים - רואים את זה בחומרה רבתי.
ואולי הוא יהיה מודע סופסוף לגודל הפאניקה של נערות במצבה של הגיסה שלו, שהוא לא עצר שניה לחשוב עליה.
נגד.
תוקן על ידי אינסופית ב- 26/12/2010 23:53:07
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2010 00:28 |
|
| |
הזוי. מבינה את אסיק. ומבינה את טיע. ובכ"ז אם תמחקו את האשכול לא יקרה כלום. מקסימום אשכול הזוי אחד פחות. בעד למחוק.
|
| נשלח ב-27/12/2010 06:14 |
|
| |
טוף,
אחרי שקלול ההצבעות הכף נוטה לכיון מחיקה. האשכול נמחק.
ועכשיו אני רוצה להבהיר בצורה הכי ברורה שאינה משתמעת לשתי פנים.
כל אשכול שיפתח מהיום, יותר לא יימחק לעולם אלא א"כ אני ורק אני, אחשוב אחרת.
מהיום כל אחד יקח אחריות על מה שהוא כותב גם אם זה יגרום שלא יפתחו אשכולות חדשים בשנה הקרובה.
יותר לא אמחק ולא אפתח את זה להצבעה דמוקרטית.
ולא משנה לי גם אם נושא האשכול הוא "בעלי בוגד עם סבתא של חברה שלי"
שוב: לא ימחקו אשכולות יותר לעולם אלא ע"פ החלטתי האישית.
____
האשכול נעול (שזה אומר, לאלו שבד"כ לא מבינים עברית. מי שיכתוב אחרי הודעה זו ייחסם!)
תוקן על ידי אסיק_good ב- 27/12/2010 06:16:30
|
|
|
|
|