בית פורומים אחרית הימים כאן ועכשיו

המלחמה על הבית - דעו את האויב

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/12/2010 17:14 לינק ישיר 

משה רבינו ידע שאין גאולה בזמנו ועדיין היה מוכן להיכנס לארץ ישראל בכל מחיר שהוא יצטרך לשלם חוץ ממחיר עם ישראל ! כך שמי שחושב אחרת ממשה אדון הנביאים ,יש לו בעיה חמורה לדעתי בתפיסת רצון הבורא !

יהודי צריך לשאוף בכל כוחו ומחיר להתגורר בארץ ישראל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2010 17:54 לינק ישיר 

adamdror כתב:

הרי ברור שאין כאן אמת של 100% הרי רובם הגדול מתגורר בשטחים ואין הוא רוצה לאבד את הבית שלו , בעצם המלחמה שלהם היא על הבית ולא באמת על ארץ ישראל השלמה.

אבל אין ספק שרצונם העיקרי נבע מרצון לעשות קידוש השם , הבית פשוט נוסף ומעצים את המלחמה !

בנוסף הרי אם הפינוי הקודם היה מוצלח נניח , והמפונים היו מקבלים מעל ומעבר לעומת מה שהיה להם בשטחים השאלה אז מה באמת היה קורה , האם במצב כזה עדיין היה רצון עז להתנגד לפנוי בכל מחיר בלבוש של קידוש השם ?

לענ"ד כתבת פה דברים חמורים!

"שטחים" מאיפה הקרצת את המילה הזאת. גם אתה נמנה על עדר שטופי המח של התשקורת הערב-רבית הארורה?!

במילים אחרות אתה אומר שאין שם אידאולוגיה אין שם ערכי אהבת הארץ והכל בעצם כיסוי לאינטרסים אישיים.
חמור מאוד חביבי. חמור מאוד!
מי שישמע כאילו יש'ך ראיות והוכחות מוצקות לדבריך שאכן כך הוא...

וזה כמובן לא ממש מפריע לך לדבר על הבנה ברורה מהו רצון ה', כן , זה בדיוק רצון ה', שתטיל דופי בציבור שלם
ותדון אותם לכף חובה כאילו יש לך הוכחות שאינן משתמעות לשתי פנים שכך הם פני הדברים ולא ראייתך האישית
הסובייקטיבית הספוגה במידות ושריטות מכאן ועד הודעה חדשה הביאה אותך להבנה הזאת..
ותסלח לי על המילים המעט חריפות אך לא מדובר במתקפה ישירה עליך אלא כל אחד מאיתנו נראה בדיוק כך.
מי פחות ומי יותר.

תוקן על ידי המיייחל ב- 29/12/2010 17:56:27

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/12/2010 18:21 לינק ישיר 

המייחל

לצערי הוא צודק מאוד אני מתגורר בישובי בנימין ואני עד לכך שרוב מטרת ההתישבות היא כסף וכבוד , ואחד מסימנים לכך כמות הרגלים ששמים ציבור המתנחלים לציבורים אחרים , ומלחמות השליטה.

עד שלא התגוררתי בישובי בנימין חשבתי שהכל באמת לשם שמים , אבל לאחר שעברתי מקום  מגורים , וכמו כן בתהליך הפינוי של גוש קטיף נוכחתי לראות שהכל כסף וכבוד , לאחד זה אדמורות ולאחד זה מצות א"י.
אני בטוח שאם הכל היה לשם שמים הדברים היו מתנהלים אחרת הן ברמה היחס של הערבים ליהודים והן ברמת ההתקבות לגאולה.

ליוסי

אין שום ויכוח בענין שאם המצב מאפשר לבוא לארץ ישראל הרי זו מצוה גמורה , הויכוח האם באמת מתכוונים מצות א"י או שזה משחקי כבוד ויוקרה  , לדעתי הסימנים המראים האם מתכוונים לשם מצוה הוא האם תוך כדי קיום מצוה אחת פוגעים באחרת או לא.

תוקן על ידי דורש_אמת ב- 29/12/2010 18:22:56

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2010 20:50 לינק ישיר 

המייחל , אתה לא הבנת את דברי כראוי לצערי , אולי בעיה בהבנת הניקרא שלך או בכתיבה שלי !

אבל ציינתי במפורש שהתחלת ההיתיישבות באיזורים האלו נעשו לשם שמים ! לאחר מכן המעבר לאיזור זה הפך את המקום לביתם וכך קיבל מימד נוסף של אינטרסט אישי שיש לכל אדם על ביתו והצורך לגונן עליו ..

בלי לציין שההתיישבות חלה בעיקר על ידי הציונים חילונים גמורים אם שכחת , הם מימנו הם בנו הם יזמו כצורך ציוני להשתלט על הארץ , אחרת לא היה כלל אפשרות לחברה ה"מתנחלים" להגיע כלל לאיזורים האלה .

משם כבר המדינה התפתחה וכו כו'

בלי קשר אני חושב שדורש אמת דיי צודק בדברו גם כן לצערי , כיוון שבסופו של דבר נדירים האנשים בדורנו שבאמת כל פעילותם הם נטו לשם שמים, והם בודדים ביותר ...

לא שיש רע בשאר הפועלים כפעולה ראשונית לשם שמים , או כפעולה אחרונה לשם שמים , כל התעוררות מבורכת.

אני בטוח שאם היה מדובר על פינוי תל אביב או ראשון לציון החילונים היו פועלים לא פחות בעוצמה בלי כל עשיה לשם שמים ! בית זה בית . ובלי לדבר על מה ערבים מוכנים לעשות עבור הבית שלהם בהקרבת גופם !

כך שאין כאן כל ערך לבחון את העשיה הזאת אם היא לשם שמים או לא. גם אם הצד שמועד להיפגע טוען כך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2010 22:43 לינק ישיר 

אני מוצאת את הדיון הנ"ל קצת ציני וולא הוגן.  יתכן מאד שחלק מהמתיישבים ביש"ע התיישבו שם בגלל איכות חיים בפחות כסף.  אך, הרוב מאמינים שמקיימים מצווה גדולה ועושים טוב לעם ישראל כולו בזה שיושבים באיזור זה בארץ ישראל שלולא הם, לא הי-ה נשאר בידי עם ישראל.  אתם חושבים שהיו עוברים אבנים, יריות, פיגועים, אוטובוסים לא סדירים, הפסקות חשמל ועוד אם לא היו מאמינים בחשיבות ישיבתם במקום?  עם כל הנעימות ביישוב קהילתי, יכלו לוותר על זה ולחזור לעיר לולא אידיולוגי-ה. 

שנית - הייתי בהפגנה המדוברת.  זאת לא היתה ההפגנה הטיפוסית של מתיישבים.  היו דווקא הרבה בלבוש חרדי, ולא ראיתי הרבה מהנוער של האולפנות וישיבות תיכוניות.  לפי מה ששמעתי, ההפגנה אורגנה בעיקר על ידי חב"ד.  באמת, הרבה מההפגנות של יש"ע הן בנפרד.  פה, אמנם עמדו במעורב, אם כי לא ראיתי הפקרות.  והזמרים ששמעתי היו, נראה לי, שומרי מצוות.

בואו, נפרגן קצת לעמנו - לכל המגזרים.  צריך לנסות לראות את הטוב בכל יהודי ובעם ישראל כולו.  אני בטוחה שכך, כן נוכל לקרב את הגאולה. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2010 08:40 לינק ישיר 

תאלצו לסלוח לי רבותיי אך אאעדיף למשוך ידי מהויכוח המיותר הזה.
אין לי לא את הזמן ולא את האנרגיות לדברים האלה כידוע לכם שאני משתדל להתרחק
מוויכוחים ומשתדל להימנע מהם ככל האפשר. וכך גם מייעץ לכל מי ששואל לדעתי -
"לא ייצא מזה שום תועלת לכן תתרחק מזה"

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/12/2010 10:06 לינק ישיר 

אני ממש לא בא חס ושלום לצאת נגד דרכם של מיישבי ארץ ישראל , ההפך הגמור הוא הנכון , הלוואי והייתי מסוגל לעשות מליונית ממה שהאנשים האלו עושים , באומץ שאין לתאר ובסיכון מעל ומעבר בבחירתם ודרך חייהם..

לא על כך היה המיני ויכוח , אלא על טוהר המאבק !

שלא תביני לא נכון אני כבר ציינתי לפני , שאני בעד מאבד על הבית במיוחד שמדובר על נתינת שטחים של ארץ ישראל , וזה אומר בכל מחיר !

נתינת שטחי ארץ ישראל היא מרד בריבונו של עולם ! וראינו כבר מה שילמה המדינה בתקופת רבין !

קורבנות השלום ! פחחח בדיחה , אלא היו קורבנות נסיון מכירת ארץ ישראל !

ולצערי אם יתחיל מהלך נוסף של נתינת שטחים , תקופת רבין תיזכר לטוב לעומת מה שיהיה בעתיד !

תוקן על ידי adamdror ב- 30/12/2010 10:08:34

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2011 21:52 לינק ישיר 

וְקִבַּצְתִּי אֶת כָּל הַגּוֹיִם וְהוֹרַדְתִּים אֶל עֵמֶק יְהוֹשָׁפָט וְנִשְׁפַּטְתִּי עִמָּם שָׁם עַל עַמִּי וְנַחֲלָתִי יִשְׂרָאֵל אֲשֶׁר פִּזְּרוּ בַגּוֹיִם וְאֶת אַרְצִי חִלֵּקוּ

והרשעים כים נגרש, לא לומדים לעולם. ככלב השב על קיאו כך הם חוזרים על טעותם של קודמיהם.
עוד הוכחה לטענה שאובמה שונא ארה"ב וכל כוונתו להחריבה. וההיסטוריה מלמדת שאין לך דרך
יותר טובה לעשות את זה מאשר לשלחו יד זדונית בארץ ישראל הקדושה!

כי קרוב יומך כושון עלוב ובזוי!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/5/2011 01:32 לינק ישיר 

ימח שמו של הטינופת הזה!!
כמה שאני מחכה שיהרגו אותו כבר!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/5/2011 08:48 לינק ישיר 

מצטרף בחום רב לברכותיך הלבביות!

Well Done

עוד נזכה ונחזה בחיסולו של הפרעון הקטן והסרוח הזה אבל עד אז נצטרך לסבול ממנו עוד קצת.
אבל חוצמזה...אל דאגה. בורא עולם לצידנו! ואת הצ'ק שהוא נתן לנו ע"י לא נביא אחד אלא שניים!
הוא עוד יפרע ועוד איך!

כי לא נפל דבר אחד מכל דברו אשר דיבר ביד עבדיו הנביאים.
אשר בחר בנביאים טובים ורצה בדבריהם הנאמרים באמת!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/5/2011 15:18 לינק ישיר 

לא לחינם בחרתי באשכול הזה כדי לשמש במה לפרשת נאום אובמה וחשיפת ציפורניו (כמובטח לכם מזה כשנתיים)
ולא פניתי באופן טבעי לאשכול "הפח נשבר" על אובמה..

כדי להדגיש את הנקודה שהאוייב האמיתי שלנו של עם ישראל הוא זביבי וחבר מרעיו היושבים ראשונה במלכות
ומתיימרים לייצג את עם ישראל בארצו. כי אלמלא הע"ר הרשעים הארורים האלה בשילטון איזה מנהיג גוי
היה מעז אפילו להעלות על דל שפתיו מחשבות זדוניות כאלה של קריעת הארץ מידי בעליה האמיתיים
ומסירתה לידי עכברושי הביבים הערבים.

כך שאל לנו להתבלבל מול כל שטיפת המח המסיבית המנהלת מול עיניניו בתשקורת הישראלית
ולחשוב שאובמה הוא אויבינו וברגע שהוא יחוסל וייעלם מן הבמה ייטב לנו ובא לציון גואל. לא כך!!

כל זמן שהע"ר תופסים בהגה השילטון מצבנו לא יהיה טוב יותר אלא ההיפך ח"ו.

תפקידנו להתפלל להתגלות מלך המשיח והחזרת מלכות בית-דוד למקומה והכרתת הע"ר מן העולם!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/5/2011 16:46 לינק ישיר 

תפקידנו להתפלל להתגלות מלך המשיח והחזרת מלכות בית-דוד למקומה והכרתת הע"ר מן העולם!

ויפה שעה אחת קודם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/5/2011 10:32 לינק ישיר 

נאום נתניהו

צפיתי בנאום, בשידור חי אפילו. היה מרגש מאוד, מחמם תלב ממש. יצאתי מלא התפעלות מחברי הקונגרס האמריקאים
על כמויות האהדה והאהבה שהעריפו על כל הדברים היפים הטובים והנכונים כגון מדינת ישראל ארץ ישראל
ומסורת ישראל!  ביבי? ביבי רק במקרה נזדמן שם, לקצור את פירות אהדתם העצומה לערכי האל והתנ"ך בחושבם
ושלא באשמתם שביבי מייצג את מסורת ישראל הנצחית ועם ישראל האמיתי.

שלא יהיה ספק לאף אחד! האנשים האלה עוקפים את ביבי מימין בהילוך ראשון!

רק מה לעשות שהם לא יכולים להיות 'קיצוניים' יותר מראשי ממשלות ישראל בעצמם הנבחרים ע"י העם היושב בציון.
אבל אם תשאל אותם? לגרש את כל הערבים מא"י וליישב אותה ביהודים בניו של אלהי התנ"ך וישראל הם יגידו לך
בהתלהבות. אך מה לעשות שעם ישראל שבוי בידי הע"ר העומדים בראשו ומתיימרים לייצג אותו ומדברים בשמו.

ביבי חזק בדיבורים. את זה כולם יודעים. במעשים? טוב זאת כבר אופרה אחרת ה' ירחם.
יש לזכור שבד"כ אדם שחזק בדיבור חלש במעשים. עפ"י רוב זה לא הולך ביחד.

קין היה חזק במעשים והבל בדיבורים. ומכאן גם שמו "הבל" מלשון הבל הפה היוצא בדיבור.
כך אומר רבנו האר"י בשער הגלגולים.
לביבי חשובה החיצוניות, הפרזנטציה, מאוד מאוד, הוא אדם נאה הוא אדם מוכשר.
לאדם כזה יש רצון גדול למצוא חן בעיני הגדולים בעולם, הוא צמא להכרה, כ"ש בעיני הבוסים מאמריקה.
לאדם כזה אין באמת סולם ערכים על-פיו הוא חי ולאורו הוא מכוון את צעדיו. מעשיו מוכתבים
עפ"י כיוון הרוח הנושבת. כל זמן שהעם האמריקאי תומך בעקרונותיו אז זה לא ייהרג ובל יעבור
מבחינתו להתעמת מול אובמה. אבל ברגע שהוא יראה שהוא במיעוט הוא יתיישר כמו בובאל'ה
עם התכתיבים שינחיתו עליו הבוסים מהבית הלבן. כבר עכשיו הוא מוכן לוותר על א"י ולהקים מדינה לאויב הערבי.

אפשר להאריך עוד ועוד אך את העיקר חשוב לזכור, העם האמריקאי הוא טוב, בית הנבחרים הוא טוב,
אין לנו בעיה איתם, אדרבה העם היהודי האמיתי ישמח לקרב אותם ולהכיר להם את אור אמת תורתנו הקדושה.
הבעיה שלנו היא עם הע"ר שבשילטון המוכר אותנו לכל אויבנו שונאינו ומבקשי רעתנו. אותם יש לסלק מן העולם.

בקרוב בע"ה ע"י משיח צדקנו.

תוקן על ידי המיייחל ב- 25/05/2011 10:36:26

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/5/2011 12:04 לינק ישיר 

תגובה אנושית פשוטה . . .

חזק וברוך 

אמן כן יהי רצון ונזכה לראות בתגשמות דבריך לטובה ולברכה

מֵאֵת ה', הָיְתָה זֹּאת; הִיא נִפְלָאת בְּעֵינֵינוּ.
זֶה-הַיּוֹם, עָשָׂה ה'; נָגִילָה וְנִשְׂמְחָה בוֹ.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/6/2011 19:38 לינק ישיר 

לא יעזור שום דבר!

עבדים משלו בנו פורק אין מידם!

עד שלא יתלו את שני השרצים שבשילטון ויעמידו תחתם הנהגה יהודית אמיתית
ולא ערב-רבית עמלקית ארורה ישראל ימשיך ליסוג וימשיך להינגף לפני אויביו!
עושים חשבון לחבורת עכברושים ערבית מכוערת במקום לדרוך עליהם ולמחוץ אותם לצמיתות..
בושה וחרפה! צה"ל עלאק. ביבי וברק ימח שמם וזכ
ר זכרם מן העוה"ז ומן העוה"ב .

תוקן על ידי המיייחל ב- 05/06/2011 19:51:05

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > דת ואמונה > אחרית הימים כאן ועכשיו > המלחמה על הבית - דעו את האויב
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 6 7 8 לדף הבא סך הכל 8 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.