|
|
| נשלח ב-6/8/2011 22:08 |
|
| |
אני מציע לאירופים לאסוף את צבא נאט"ו ולעלות על ירושלים למלחמה ובכך סוף סוף להרגיז את בורא עולם ולגרום לו להתגלות ולחסל אותם אחת ולתמיד. כך האירופים לא יצטרכו להתאכזב כל פעם מחדש.

|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2011 09:46 |
|
| |
אתם לא חושבים שמאוד מוזר שהפגנת ענק של תושבי ישראל על הרצון לבנות בית בישראל נעשת בדיוק לקראת 9 באב.
רמז לא קטן יש כאן לדעתי מהקב"ה
כמו לדוגמא - אם בני היו צועקים כמו אלה המתבוללים לבניית הבית ! כבר הייתי בונה להם מזמן !
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2011 09:56 |
|
| |
שתי טעויות בדבריך ידידי..
"תושבי ישראל" - אתה קורא להם תושבי ואני קורא להם נשמות הע"ר הרשעים אשר סופם כליה ומחיקה בקרוב בע"ה.
"לבנות בית בישראל" - זה הדבר האחרון שמעניין אותם. תתחיל קודם עם הפלת שילטון 'הימין' . זה יהיה נכון יותר. בית אמרת? מקסימום בית במדינת ת"א . ישראל היהודית? פחחחחח...לא מומלץ להתלוצץ בערב ט' באב.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2011 11:33 |
|
| |
חשבתי שיכול להיות שהכוונה שלפני בוא המשיח נאמר שהיוקר יעמיר והכול יתייקר ולאמת את הנאמר יצאו המונים לרחובות לצעוק שאכן כך !.. ובעיקיפין זו קריאה נוספת להקב"ה שכול הסימינין כבר כאן ורק נותר לו להופיע!! מה אתם אומרים ?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2011 11:59 |
|
| |
בשורה התחתונה כוונתי היתה לגבי צעקתנו ולא צעקתם !
אין ספק שמאחורי כל זה עומדת נפילת השילטון כפי שאתה צפית בשורה התחתונה !
או שבעתם גם בזה אני טועה חחח
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2011 13:53 |
|
| |
ב"ה. אני שמח על עסקת שליט ושיחרורם של המוני מלאכי חבלה ערבים. אבל לא מהסיבה שההמון הנבער וחסר הדעת שמח. לא. אצלי השמחה המסויימת הזו נובעת מההבנה שההשפלה הבלתי נתפסת הזאת מביאה את שלטון הע"ר לתחתית הבור של שלטונם הארור עלינו. נקווה שבע"ה מכאן ואילך נחזה בהתפוררות שלטון הרשע והאכזריות של נשמות הע"ר יחד עם סמלי המדינה והכח הטמא שלהם.
נתפלל להשי"ת בחג הסוכות הקדוש הזה שימהר לעקור אותם מן העולם ויגלה לנו בקרוב ממש את משיח צדקנו ומהדר גאונו יגדעו כל קרני רשעים והיתה לה' המלוכה בקרוב אמן.
http://youtu.be/zmDLF_uhmcM
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2011 09:28 |
|
| |
נקווה שהשנה הזאת האסיר המעונה האמיתי - המשיח - ישתחרר מכבלי מאסרו - ובמקרה הזה על אפם וחמתם של הס"א והע"ר.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2011 09:43 |
|
| |
היום בו החלטתי שזהו, עד כאן , גמרנו! אני את ההתנתקות הרגשית שלי מצה"ל צבא האויב את עם ישראל עשיתי!
http://rotter.net/forum/scoops1/18882.shtml

כן טעות לא טעות מעניין ת'סבתא שלי! הצבא הבזוי הזה הנמצא בידיו של האויב הערב-רבי הנאצי העושה ככל יכולתו לעקור שם ישראל מן העולם נמצא על תקן של אויב ה' ועם ישראל. לא תהיה לי אליו שום אמפתיה מכאן ואילך. לא אתפלל להצלחתו, לא אכאב שום כאב על נפילת חלליו במלחמות הבאות. שילך לכל הרוחות הוא והאלהים שלו. שיפנה אליו בבקשת תפילה ועזרה רוחנית בזמנים הקשים המתרגשים עלינו.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2011 11:46 |
|
| |
בד"ה
מי יתן והמשיח יבוא עוד השנה והקב"ה ישפוך את חמתו על כל הערב רב ולא יותיר מהם שריד
כלה בחמה כלה ואינמו
תוקן על ידי הראובני ב- 11/11/2011 11:49:20
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2011 14:42 |
|
| |
עם כל הכבוד ליקירנו המייחל .. איך נאמר נסחפת קצת.. בעצם הרבה.. אבל אין תופסים אדם בעת אבלו.. וזה אבל וצער לכולנו ! החייל מסכן נמצא במצב נפשי ופיזי קשה לא הייתי מאחל לאף אחד להתחלף עימו. על משפחת הרב והיתומים שנותרו ללא אב אין מה לדבר.. אסון נורא ה' ירחם ויושיע.
מכל זה להוציא את התסכול המובן על צבא ההגנה לישראל ... טוב כמו שאמרנו לא זה הזמן לתפוס אותך המייחל במילה.. שננוחם בקרוב !
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2011 15:57 |
|
| |
האויב האמיתי.
יוצא שבעצם אנשים שלא נבחרו ע"י הציבור מנהלים את המדינה, כמו שאמר בזמנו נשיא בית המשפט העליון אהרון ברק שר"י, "מבחינתי מלא כל הארץ משפט, הכל שפיט"...חבורת סטאליניסטים שכל קשר בינם ובין דמוקרטיה הוא מקרי לחלוטין, ולא בכדי אמר שלמה המלך:"מקום הצדק שם הרשע מקום המשפט שם הרשע".
* width="560" height="315">
<*
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2011 15:21 |
|
| |
הזוי! אין מילים פשוט הזוי!

על מי בדיוק הוא מדבר?! על החיילים שמגינים על הערבים המתנכלים חדשים לבקרים לאחינו שבישובי יהודה ושומרון? או שמא על החיילים הנשלחים להרוס בתים ורכוש יהודי כולל בתי כנסת? או רגע..אני יודע! הוא בטח מתכוון לכוחות הביטחון הגלויים והסמויים המטכסים עצות כיצד לדכא כל התנגדות של גורמים המוכנים להאבק על ביתם פרנסתם ואמונתם בזכות להתיישב בכל מקום בארצנו הקדושה על אפם וחמתם של שלטון הע"ר המשתמש בצבא ובמשטרה כדי לכפות את מדיניותו השטנית למען לא תהיה תקומה לעם ישראל ותורת ישראל בארץ ישראל. ודאי שכבוד הרב מתכוון ל'צדיקים' האלה, הרי אין מצב שלא..
ואת רשימת הצדיקים אוחזי הנשק תוכלו להמשיך לבד..סומך עליכם שאתם מכירים את האקוטאליה טוב ממני. התעניינותי באקטואליה אינה רבה.
תוקן על ידי המיייחל ב- 14/12/2011 15:22:25
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2011 15:58 |
|
| |
לא מקובלת עליי הגישה המחבקת/מנשקת בכל מחיר של הרב בן ארצי, אני לא מסכים עם המסר הזה שלו, אני חושב שחיילים צריכים לסרב פקודה כאשר הם מתבקשים לפנות אפילו גרגיר מארץ ישראל, זאת האמת הפשוטה, ובכלל בצה"ל יש המון פריצות וזנות לצערנו בדור זה, וכאשר המחנה אינו טהור אז... ה' יצילנו משגיאות.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2011 16:05 |
|
| |
מחזק כל מילה שלך!!
ועוד התנסחת בעדינות.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2011 23:15 |
|
| |
"מָסַרְתָּ גִבּוֹרִים בְּיַד חַלָּשִׁים וְרַבִּים בְּיַד מְעַטִּים וּטְמֵאִים בְּיַד טְהוֹרִים וּרְשָׁעִים בְּיַד צַדִּיקִים וְזֵדִים בְּיַד עוֹסְקֵי תוֹרָתֶךָ"
לא מדובר על היהודים מול היוונים, מדובר על המיעוט בעם ישראל מול המתייוונים שהיו רוב הדור בזמנם!
זו לא מלחמת אחים, זו מלחמה על הזהות היהודית, אלה לא אחים שלנו שם בשלטון, אלה המתייוונים של דורנו.
"בן-אליעזר מתיר את דם המתנחלים"
זעם בימין בעקבות דבריו של שר הביטחון לשעבר, שטען כי היה צריך לירות לעבר מתפרעי הימין שתקפו קצינים. יו"ר מועצת שומרון: "מנהלים מסע הסתה פרוע וצבוע" מורן אזולאי ויאיר אלטמן
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4161579,00.html
|
|
|
|
|