|
|
| נשלח ב-15/12/2011 08:32 |
|
| |
אוקימתא מעניינת על נוסח התפילה. אבל לא ממש עומדת במבחן המציאות. שהרי ידוע שהמכבים נלחמו נגד הצבא היווני הענק וע"ז נאמר רבים ביד מעטים וכו' כמתואר באריכות במדרשים. אבל אה"נ, הרעיון בהחלט נכון ומדוייק. יישר כח.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2011 08:35 |
|
| |
הרב בן ארצי קורא להתפלל לשלומם של 'כוחות הביטחון' !!
כדי שיהיו בריאים וחזקים לבצע את החורבן והגירוש הבא!

תוקן על ידי המיייחל ב- 15/12/2011 08:35:50
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2011 12:05 |
|
| |
אחותי חידשה לי עניין זה לפני כמה שנים, שמעה זאת בשיעור,
אם אני זוכר נכון הראיה הייתה מענין "טמאים ביד טהורים",
שאין דיני טומאה וטהרה תקפים בגויים כידוע...אני לא בטוח וצע"נ,
אבל בכל מקרה העניין מתיישב טוב במיוחד באקטואליה של ימינו!
בקשר לתפילה לשלומם של אנשי הביטחון, לצערי הרב ישנם עדיין הרבה
בתי כנסיות שנוהגים לומר גם תפילה לשלום "המלכות",
וחלק מהנוסח הוא "ויאריכו ימים על ממשלתם"...ה' ירחם ויציל,
וכל שאין בו דעה אסור לרחם עליו ר"ל.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2011 18:47 |
|
| |
ערב טוב מכובדי בחודשים האחרונים קראנו בפורום מכובד זה שירות ותשבחות על הרב בן ארצי ועל כושר תחזיותיו .. היו שראו בו גלגלו של נביא ! עד שהגיע ר"ל לדבר על הציוניים וחיילי צהל.. לפתע נהיו פסול..?
חברי הכנסת של ש"ס המצהרים השקם והערב כי הינם שליחים בלבד של רבם הרב עובדיה יוסף גם הם והוא חס ושלום "כל שאין בו דעה"..? הכלי הבסיסי ליראת שמים הינו צניעות וענוה ! ודי למשכיל.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2011 19:33 |
|
| |
כל שאין בו דעה וכו' מכוון על אותם המברכים את הממשלה בבית הכנסת ולא על הרב בן ארצי, אני לא זוכר גם מתי שיבחתי את הרב בן ארצי על משהו, ובעניין הדברים האחרונים שהוא אמר, אלו אינם נבואות אלא עניינים הקשורים בהשקפה, ונדמה לי שגם המייחל הראה בעבר הסתייגויות מעניינים אלו ואמר שיש להתייחס יותר למימד הנבואי שלו ולא ההשקפתי, בכבוד.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2011 19:49 |
|
| |
תודה סחלה (אני לומד להעריך אותך יותר ויותר!) על תגובה מתונה ועניינית ודי מדוייקת.
גופא - שלחתי ליוסי בפרטי, אני עדיין מחכה לתגובתו, בינתיים הוא לא חזר אליי. במידה והוא לא ישיב אשלוף את התותחים הכבדים ואענה לו ללא כחל וסרק. ואז תבין למה הודתי לך על תגובה מתונה. כי היטב חרה לי על דבריו.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2011 11:12 |
|
| |
תקדימון בן גוריון...
* width="420" height="315">
<*
http://www.kr8.co.il/BRPortal/br/P102.jsp?arc=253827
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2011 14:07 |
|
| |
אין צורך להביא את הסחי המאוס הזה שהיה מראשי הע"ר שונא היהודים לתאבון. מה לנו ולהם. וכי עובדי עבודה זרה אנחנו?! אתמהה.
"עוזבי תורה יהללו רשע". אנחנו לא נמנים על עוזבי התורה ב"ה.
תוקן על ידי המיייחל ב- 18/12/2011 14:07:37
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2011 14:49 |
|
| |
אני יודע בדיוק מיהו בן גוריון שר"י, אבל עכשיו אנו יכולים ללמוד יותר על האויב השמאלני בארצנו, שכביכול נתלה על מורשתו של הנ"ל, ואין לכך שחר כמו שרואים בסרטון זה.
בברכה.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2012 15:00 |
|
| |
מי שחושב שלציבור הישראלי לא מגיע שואה נוספת אינו אלא טועה ובגדול!
הסיבה היחידה ששואה נוספת לא תהיה היא כי יש הבטחה מבורא עולם שלא תהיה שואה נוספת וששואת אירופה היתה אירוע חד-פעמי שלא יחזור עוד לעולם אפילו אם עם ישראל יגיעו לאותו שפל מוסרי שהצדיק את השואה. וזהו באמת המצב כיום בדורנו החייב וחסר התקנה. מצב רוחני-מוסרי בשפל המדרגה ממש. שואה אמנם לא תהיה אך סלקציה קשה וכואבת שתסנן את הלא ראויים החוצה ממעגל הזוכים לגאולה בהחלט שכן תהיה.
תוקן על ידי המיייחל ב- 01/01/2012 15:01:14
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2012 15:51 |
|
| |
איזה הבטחה כזאת יש? זה לא מה שהאוטיסטים תמיד מבטיחים? רק 1/5 ישארו וכו'?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2012 09:05 |
|
| |
לא צריך את האוט' בשביל להבטיח דבר כזה הרעיון של סלקציה קשה
והשארת הראויים והטובים בלבדמופיע בכל המקורות בצורה שאינה משתמעת לשני ברווזים.

לגבי חמישית או לא חמישית על זה לא הייתי חותם והייתי נזהר מלהתיימר לדעת כמה באמת יישארו בסופו של תהליך. נכון שכתוב וחמושים עלו בנ"י כ-20% וכתוב כימי צאתך וכו' אבל בכל זאת, ישנם חשבונות נוספים בהם בורא עולם מנהיג אותנו בסוף הגלות. כמו העוני הגדול שמכפר והצרות הרבות ועוד כל מיני חשבונות.
איפה כתוב שיש הבטחה שלא תהיה שואה נוספת? בכל המקורות כמעט. גם אם לא כתוב ברחל בתך הקטנה אך רוח הדברים מרחפת מעל כמעט כל הכתובים גם בחז"ל וגם בפסוקים. מה גם שידוע שקללות כי תבוא נתקיימו בתקופת בית שני וגם בשואה כנודע. וזהו, אין יותר תאורים אפוקלפיטיים על עם ישראל משם ואילך למי שסדר האירועים והשתלשלות הזמנים נהיר לו. הדבר אולי היחיד המפחיד שמופיע זה על הפצצה האיראנית במדרש פסיקתא המפורסם 'אמר ר' יצחק שנה שמלך המשיח נגלה בו וכו' וישראל מתרעשים ומתבהלים ואומרים להיכן נלך להיכן נבוא ואומר להם הקב"ה בניי! אל תתייראו! כל מה שעשיתי לא עשיתי אלא בשבילכם הגיע זמן גאולתכם' או במילים פשוטות - פחד מפני שואה שנייה עקב יכולת גרעינית איראנית מוכחת אבל זהו! פחד בלבד. ולא שזה לא מגיע לאזרחי ישראל, מגיע ועוד איך! והראיה - צדיק מצרה נחלץ ויבוא רשע תחתיו עשיו הרשע והפצצה משנה כתובת ופונה לניו-יורק עפ"י הכלל הידוע של "מעבירין את רוע הגזרה" מעבירין מזה ונותנין על זה. מה שנקרא "ואתן אדם תחתיך אל תקרי אדם אלא אדום". כתבתי בקצרה די כבר דיברנו בזה בעבר. ויש עוד להאריך בדברים אבל נראה לי שהרעיון מובן.
"ועת צרה היא ליעקב וממנה יוושע" - מתוך הצרה תצמח הישועה ולא יגיעו לכלל המכה עצמה. כמו הנפת גרזן מעל לראשו של אדם אבל השארתו למעלה ללא הנחתתו על הראש.
תוקן על ידי המיייחל ב- 02/01/2012 09:08:41
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2012 08:27 |
|
| |
ההרס במצפה אביחי בוצע תוך גירוש תינוקות בקור המקפיא
ח"כ מיכאל בן ארי התייחס הבוקר להריסת 10 מבנים ארעיים הלילה במאחז מצפה אביחי שבקריית ארבע. לדברי בן ארי, "ההרס במצפה אביחי שבוצע מתוך חוסר התחשבות וגירוש תינוקות בקור מקפיא הוא סימן הידרדרות נוסף של ממשלת נתניהו, שהורסת בתים של יהודים אך חוששת לאכוף את החוק על ערבים. מדיניות זו זורעת ייאוש ותסכול".
וכמובן לא לשכוח בקשת הרב בן-ארצי ולהמשיך להתפלל לשלומם של חיילי צה"ל ולחבק אותם בחום רב! אחרי הכל קר מאוד שם בחוץ..וצריך הרבה אומץ לצאת למשימות חורבן וגירוש של נשים עם תינוקיהם..
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2012 13:37 |
|
| |
האמת שאת חיילי צהל יש לחבק ולאהוב ! ואת פורעי החוק שרוצים שנתנהל כמו בגונגל שכל דאלים גבר יש להוקיע ! ולא להתבכיין על זה שבחוסר אחריותם ולו כהורים מביאים תינוקות למקום פראטי בלי חשמל ותנאים מנימלים לתינוקות שאמורים ב"ה לגדול למרות התנהגותם הפרוע של הוריהם. ואז נציגהם יוצאים לתשקורת ובוכים כנאמר בציטוט... ובכלל אל תשפוט אדם(חייל) עד שתגיע למקומו ...
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2012 13:57 |
|
| |
כבודו שכח להוסיף מילה אחת: "את פורעי החק הקדוש!" אוהה.. עכשיו זה נשמע יותר יוסי.. אתה רואה, מה היית עושה בלעדיי.
פאתטי שכמוך. חק ליהודים בלבד ולא לערבים ובדואים המשתלטים על שטחי ארץ גדולים אפילו מהטיפשות של שבטך עובד העבודה זרה לדורותיו.
לו רק הייתם משכילים לנתב מעט מהקנאות ל'מדינה וחוקיה' לכיוון שמירת התורה שמירת הקדושה ועמל התורה אין ספק שאתם ועם ישראל יחד אתכם היה נראה טוב יותר.
אפילו לשיטתו של כבוד הרב ניכר שהדברים מתייחסים ל"עומדים על משמר ארצנו וערי אלהינו" ולא למחריבי יישובינו ומגרשי ורודפי אחינו היהודים היקרים הנמצאים בכל נקודה בארץ ישראל!

תוקן על ידי המיייחל ב- 12/01/2012 14:06:10
|
|
|
|
|