בית פורומים אחרית הימים כאן ועכשיו

המלחמה על הבית - דעו את האויב

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/1/2012 14:36 לינק ישיר 
עוד אפשרות...

נראה לי שכל מה שקורה לאחרונה, ההכפשה של הציבור החרדי,
"ההתפרעויות" של נוער הגבעות, הדרת נשים ושאר ירקות,
הם תכסיס ערמומי של פיפי נתניהו להכשיר את דעת הקהל לפינוי מסיבי של התנחלויות בעתיד,
אני לא שולל את האפשרות שהשב"כ מארגן את כל הפרובוקציות האלה,
ואח"כ משתמש בתקשורת "פראבדה" הסטאלינסטית כדי לשטוף את מוחם
של העם התמים בישראל ולעורר אנטגוניזם כלפי הציבור החרדי והמתנחלים בפרט.
אחרי הכל פיפי יודע שהוא צריך את "העם" כדי לעשות מהלכים מדיניים מרחיקי לכת
שהוא מתכנן...אין לשלול אפשרות זו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/1/2012 15:55 לינק ישיר 

כבודו ,
 לי אין רוח הקודש לדעת מאיזה שבט מנדהוא וגם אם כן בטח לא אקניט אותו על כך.. ברוך ה' שאני ולא מי שאתה קורא שיבטי זקוק לתעודת הכשר ממך.. נראה לי שהזכרתי זאת כבר בעבר. ורק ואך ורק הקב"ה מחליט ויודע מי קרוב אליו יותר... 
להתעסק בגופו של ענין ולא בגופו של איש הבהיר כי ברור לכל בר-דעת כי המציאות לפיה הערבים והבדואים משתלטים ועשים כרצונם ואין פה ומצפצף הינו חמור ורע מאד.  אני שאול את עצמי האם להם ברצוננו לדמות או לתורתנו וחוקיה עלינו לדבוק? וכשהתשובה ברורה אל לי להלין על הממשלה שמנסה להשליט סדר.. ובל נשכח כי הגויים צופים מצלמים וממתינים למשהו לא תקין שנעשה..  והממשלה לפחות במציאות של היום כבולה... 
אם היינו ראויים ורובם היו חוזרים בתשובה והממשלה היתה מחליטה לנהוג  ע"פ מצוות התורה בלבד יתכן כי חלק מההחלטות היו שונות.. למרות שגם אז מסיבת תקיפות הגויים וכוחם כרגע גם לפי דין תורה היה עלינו להמנע מפעולות מסוימות ולא זה המקום להרחיב.

אז קצת מתינות, פחות התלהמות והרבה הרבה אהבת כל אחד מישראל ולימוד סנגוריה על כל אחד מישראל!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/1/2012 12:01 לינק ישיר 

כמובן שהאויב העיקרי הוא מי שמאפשר את המציאות הזאת,
ימ"ש וזכר זכרם!

הסטודנטיות בירושלים חוששות ללכת בקירבת המעונות: "כמעט כולן הוטרדו מינית"

עודכן 21:13 16/01/2012

סטודנטיות רבות באוניברסיטה העברית מתלוננות כי גברים משכונות בסביבת המעונות תקפו אותן מינית. "כמעט כל סטודנטית שעברה פה הוטרדה בצורה כלשהי". המשטרה והאוניברסיטה סיכמו על הגברת הסיורים באזור.

תקיפות מיניות בדרך למעונות - עניין שבשגרה: סטודנטיות רבות באוניברסיטה העברית בירושלים התלוננו כי הותקפו מינית על ידי גברים ערבים המתגוררים בשכונות שבסביבת המעונות. הסטודנטיות סיפרו כי הבחורים קופצים עליהן מהשיחים וכי מדובר על עניין החוזר על עצמו כמעט בכל יום.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/1/2012 14:32 לינק ישיר 
רק טיפשים ועיוורים לא מבינים מי האויב האמיתי של היהודים במדינה הזאת

השלטון על כל זרועותיו שעשה יד אחת במודע או שלא במודע
עם הגרועים שבאויבינו שהם כל הגוים והע"ר השורצים לרוב בארצנו הקטנטונת
שלא רק חולמים לאבד שם ישראל מתחת השמים אלא אף פועלים במרץ להשיג מטרה זאת.

אבל יחד עם זאת חשוב לזכור שמשמים איפשרו מציאות כזאת בגלל עוונותינו ורוע מעשינו.
כך שבשורה התחתונה אין לך אויב גדול לעם ישראל כמו היהודים בעצמם.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/1/2012 15:43 לינק ישיר 

זכור לי שלפני יותר מ-15 שנה רב מפורסם שכבר נפטר אמר שיש 40,000 יהודיות שהתחתנו עם ערבים. מי יודע מה המספר כיום. תוסיפו את כל הסודאנים ושאר בני כנען ששורצים ורבים כאן והעתיד נראה מזעזע.

ידוע לי באופן אישי, עדיות מאנשים שראו בעצמם כיצד הבחורים הערבים מפילים לרשתם בנות יהודיות באולמות, מסעדות שם הם עובדים. יהודיות גם מבתים כאלה שלא חסר להן כלום. בכל מקום שהם עובדים - בכל מקום - אין מקום בטוח. מפתים אותן, רודפים אותן, לעולם הם לא מתייאשים. ידוע לי גם על ערבי שיפוצניק שלכד ברשתו אישה חרדית - אשכנזית נשואה ופירק משפחה שלמה באמצעות דרכיו החלקלקות. על הכל הם לא חומלים הערביים הערמומיים כעורי המראה האלה שנראים כמו השדים שמצויים בבתי השימוש, כמו שאמרו חכמינו ז"ל. הם יורדים לחיי ההורים שמתנגדים לקשרים המתועבים האלה ומאיימים עליהם בשלל איומים. ועדיין לא קמה הצעקה על זה שנשים בציון עינו. באיזה ימים אנחנו נמצאים... והכל תחת חסותם של עדת המכשפים שנסתפחה ביציאת מצרים.

אם הייתה לי אפשרות לבחור בין שואה אטומית כעת לבין הישארות המצב הנוכחי ל-50 או אפילו 20 שנה, אין לי ספק במה הייתי בוחר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/1/2012 18:44 לינק ישיר 

ראובני יקר.

כל מי שמכיר אותי יודע שאני לא אדם נוקם ונוטר,
לא בגלל שאני סבלני ומקסים, אלא פשוט כי זה מתיש מאוד...
אבל אם יש דבר שאני מייחל לו לא פחות משאני מאחל לגאולה השלימה,
הוא הנקמה באנשים המחריבים הנ"ל, קרי הע"ר הנמצא בעמדות מפתח, נקמת שמיים.

אמר רבי יוחנן משום רבי שמעון בן יהוצדק:
כל תלמיד חכם שאינו נוקם ונוטר כנחש, אינו תלמיד חכם.

מקשה הגמרא - הרי רבא אמר שזו מעלה להתפייס עם אנשים ולא לכעוס עליהם!
"והאמר רבא, כל המעביר על מדותיו - מעבירין לו על כל פשעיו?"

התשובה היא: 
שזה נאמר דווקא לאדם (או קבוצה) שפגע/ו בו אך ניסה/ו לפייסו לאחר מכן,
אך כל עוד לא ניסו לפייסו, על התלמיד החכם מוטלת החובה לנטור טינה כלפי אותו אדם.

ואני אוסיף:
וגם אם ירצו לפייס אותי (באמת ומכל הלב) לא ארצה בכך!.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/1/2012 19:42 לינק ישיר 

"ישראל". מדינת ישראל. מאז שהגענו לפה נהרס כל מה שנבנה במהלך הגלות, כל החומות בין בני הס"מ לבני ישראל נפרצו. פעם יהודיות היו מוכנות למסור עצמן למיתה ולא להתחתן עם ערבי מטונף - סוליקה מישהו שמע? היום הולכות מרצון עם בני אותה אומה מחריבי בית ראשון, בני אותה אומה מטונפת שנטלה 9 קבין של זימה, צאצאיו של ישמעאל בן פרעה בן נמרוד בן כוש מגזע העבדים הארורים.

עבדים משלו בנו!

אבל בדרכים אחרות, שיאבקו ב"ישראל" ככל שהם רוצים, אני רק מחכה לכך. בלי שום "המתקה", בלי שום דחייה, שיבואו ויזרקו את כל מה שיש להם על המדינה הזאת. לי כבר אין סבלנות לחכות כמו שחיכו דורות על דורות של יהודים שירדו לקבר - לי אין כח לחכות שמשיח "יבוא ברחמים".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2012 10:25 לינק ישיר 
אינתיפאדה יהודית ראשונה צריכה להיות מופנית נגד הממסד וארגוני השמאל

הם אויביו האמיתיים והקשים של עם ישראל האוהב את ארץ ישראל ותורת ישראל!

זו אינתיפאדה, טמבל!

6 במרץ, 2012
מהומות בהר הבית, מהומות במחסום קלנדיה, בא-רם, בביתוניה, בעזון, ידויי אבנים פרועים בציר 60, מהומות בחברון, שרשרת מקרי שוד אלים של מכוניות, וגם מטען צד גדול שבחסדי שמים לא פעל.
מי שנזכר בתקופה של ערב האינתיפאדה "הראשונה", אינו טועה. הסיבה לאינתיפאדה היתה חולשה ישראלית ששיאה בשלושה אירועים מרכזיים: שחרור 1150 מחבלים לשטחי יש"ע במסגרת "עסקת ג'יבריל", "ליל הגילשונים" שבו מחבל בודד הצליח להרוג 6 חיילים בבסיס בצפון, ומהלך של מעצר חשודים במחנה הפליטים בלאטה שקופל בגלל התפרעויות ערביות. בנוסף, הנסיגה מסיני ב-1982 הצטיירה בעיני הערבים כביטוי להתקפלות והתכווצות ישראלית, שחרור המחבלים חסר התקדים הצטייר כתבוסה ישראלית במלחמת "שלום הגליל" למרות הניצחון שבו החלה, ושרר חוסר אונים משפטי וביטחוני מתמשך כלפי טרור "רך" של ידויי אבנים. מערכת הסתה נוהלה ע"י הממסד האש"פי ביש"ע וירושלים שפעל כמעט בגלוי. החיבור בין כניסתם של המוני מחבלים מנוסים וחדורי מוטיבציה לשטח עם אובדן כושר ההרתעה הוביל למצב שבו די היה בתאונת דרכים קטלנית אקראית בין משאית ישראלית לרכב עזתי כדי להצית את השטח. המהומות שפרצו "פגשו" שני אלופי פיקוד, אנשי שמאל, ש"הקלותיהם אומנותם"– עמרם מצנע במרכז ומתן וילנאי בדרום, בעזה. טיפולם באירועים לפי מיטב האידיאולוגיה הפייסנית שלהם – נסיגה, "הכלה", ניתוק מגע, "הקטנת חיכוך" והפקרת סוכני שב"כ לאספסוף הרצחני, הבטיח את המשך המהומות ועודדו את המתפרעים. הגיבוי לכך הגיע מהצד השמאלי של ממשלת האחדות דאז – שר הביטחון רבין ושר החוץ פרס, שכהרגלו חתר הן תחת רבין והן תחת ראש הממשלה, שמיר.
היום המצב דומה באופן מבהיל. עסקת שליט מקבילה מושלמת לעסקת ג'יבריל. ההתנתקות מצטיירת כהמשך ההתקפלות הישראלית שהחלה בסיני. הכניעה למחבל ששבת רעב מהווה תמרור חולשה גדול ובוהק. אהוד ברק, הממלא כיום את תפקיד האגף השמאלי והחתרני בממשלה, ממנה ומגבה קצינים המקדמים מדיניות שמטרתה הסופית היא להוציא את ישראל מיו"ש. צה"ל כבול ע"י מערכת המשפט ופקודות פוליטיות המונעות ממנו לנקוט מדיניות התקפית יוזמת. ברק ממנה דווקא את "מר אוסלו", ניצן אלון, לתפקיד אלוף הפיקוד לאחר שכאוגדונר הוכיח שהינו האדם הכי פחות מתאים לגזרה.
צה"ל, שמעולם לא נצטווה להפסיק כליל את ידויי האבנים, מסורס היום יותר מתמיד. הכוחות ביו"ש סובלים מהיעדר משאבים חריף ופקודות מגבילות דוגמת "אפס הרוגים ערבים".
את הממסד האש"פי החתרני הצנוע של שנות השמונים החליפה הרשות הפלשתינית, "מעצמת הסתה", המעודדת את המהומות. עליית האחים המוסלמים, תומכי החמאס, לשלטון במצרים ופשיטת הרגל האמריקאית כתוצאה מהבגידה בידידים הערבים במזה"ת, מחייבת את ראשי הרשות לחבור לחמאס ולהפנות את התסיסה האופנתית שברחוב לכיוון ישראל, ולו כדי לשרוד.
חידוש של ימינו הוא קבוצות של אנרכיסטים יהודים וזרים השוהים בתוך כפרים ומסיתים את הערבים לצאת למהומות, בעוד שהם מחפים, מצלמים ומספקים גיבוי משפטי לפורעים. כאן, מערכת המשפט, המשטרה, השב"כ והמנהל האזרחי, אלו המזנקים כפנתרים על כל ריסוס מגוחך של "תג מחיר", נכנסים לאדישות, ובכך מעניקים רישיון למהומות.
גם בגבולות הקו הירוק הטרור מרים ראש. הרשויות מנסות לטאטא מתחת לשטיח תקיפה לאומנית בחיפה. גניבות, פרוטקשן, השתלטות על קרקעות ובניה בלתי חוקית אדירה אינן זוכות לטיפול.
החולשה הנרחבת הזו נקלטת היטב. המגמות המרדניות מקננות, תופחות, תוססות ומחכות להזדמנות להתפרץ. החולשה מייצרת את האינתיפאדה הערבית השלישית.
גם אצל המתיישבים ביו"ש נקלט המסר היטב. הם רואים את האדישות, הכבדות והעצלנות בכל הנוגע לשמירה על ביטחונם, מול שפע המשאבים, כוח האדם, הזריזות, הערנות והנחישות ליישם נגדם את "שלטון החוק" – בקשיחות, בקטנוניות ובנחישות ללא שמץ של רגישות. גם בתוכם נמתח קפיץ. הם בולעים ובולעים, אך מי שחושב שהמצב הזה יימשך לנצח חי בטעות. האמון במדינה, במערכותיה ובצה"ל נסדק. כאן, הדיכוי של השלטון עלול ליצור את האינתיפאדה היהודית הראשונה

תוקן על ידי המיייחל ב- 06/03/2012 10:26:06

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/4/2012 22:53 לינק ישיר 

לא מכה עם הרובה - את הכדור של הרובה הייתי דופק בראש לעמלקי הזה!
ולא לו בלבד - אלא לכל חבריו העמלקים הארורים שהיו שם הייתי עושה זאת!
כן, גם מול המצלמות אם היה צורך.

ימח שמם וזכר זכרם של הטינופת האנושית הזאת שאחת דתם להמית של כל העמלקים האלה
שנשמת הס"א בקרבם וכל תפקידם בעולם זה להילחם בבורא עולם בכבודו ובעצמו רק שאין ביכולתם לעשות זאת אז הם מפנים את החצים נגד עמו . אוי מה הייתי מתנדב לעשות לטמאים האלה לו רק היו נופלים לידיי הרועדות מעצבים רק מלראות את תמונתם.

תוקן על ידי המיייחל ב- 16/04/2012 09:58:02

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/6/2012 01:32 לינק ישיר 
לא איראן לא סוריה ולא הפלסטינים אויבנו כי אם השלטון בישראל ועושי דברו !!

הרב וולפא לתושבי בית אל: "אל תתנו לקלגסים של ביבי לנצח"

יו"ר ארץ ישראל שלנו, הרב שלום דב וולפא, הגיב בחריפות להחלטת נתניהו לפנות את גבעת האולפנה בבית אל.

"נתניהו וממשלתו הם האויבים הגדולים ביותר של העם והארץ. לא איראן, לא מצרים, לא סוריה, לא טורקיה, לא חיזבאלה, לא חמאס, אף אחד מהם לא הצליח להחריב את ארץ ישראל. רק ביבי יעשה זאת בסיוע חבר מרעיו שופטי הרשע, ובחותמת גומי של השרים, ה'ימניים' כאחד".

"ביבי הכריז רשמית על מלחמת אחים, כופה את הביצוע המכוער על חיילים ושוטרים, ומכריחם לסייע לאויב, ולהלחם באחיהם ובמולדתם. ביבי 'רע ליהודים' וכך יזכר בהיסטוריה של עמנו". לסיום אומר הרב וולפא "אם תתפנו מרצון כמו בגוש קטיף, יקיץ הקץ על כולנו. אל תתנו לקלגסים של ביבי לנצח".

תוקן על ידי המיייחל ב- 03/06/2012 01:33:36

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/6/2012 09:59 לינק ישיר 

אכן, הסתה והמרדה למהדרין! נגד שלטון הע"ר הרקוב בישראל. ואני מצטרף:

אם זו הסתה נגד ארגוני השמאל והמע' המשפטית ומוסדות מימשל נוספים הנשלטים ע"י הע"ר – אני מצטרף! ושיקראו לי מסית, אם זו המרדה נגד שלטון הע"ר – אני מצטרף ושיקראו לי ממריד, אם זו קריאה לכינון מהפכה – עד לעלייתו של משיח – אני מצטרף: "מי לה' אלי"!

מי עוד מצטרף?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/6/2012 10:10 לינק ישיר 
להצטרף למה??

אתה לא חושב שאם היה לאן לא היינו עושים זאת מזמן?!
אתה אולי לא קולט אבל מה שאנו זקוקים לו הוא ארגון צבאי
דוגמא הכח שהקים בר-כוכבא בזמנו להילחם בכיבוש הרומאי.
זה מה שאנחנו צריכים פה כדי להילחם בחונטת השילטון ששודדת לנו את המדינה
והורסת את עם ישראל ותורת ישראל עד היסוד !

יש לך משהו שמתקרב לזה? כנראה שלא. אז עד שיהיה מה תתעסק לנו בזוטות ושטויות.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/2/2013 20:21 לינק ישיר 
ביבי = עוכר ישראל מספר אחד

אם יש שאלה שהייתי רוצה לשמוע עליה תשובה דחופה מהרב ב"א זה השאלה הזאת:
האם הרב מודע למדיניותו של ביבי נגד יישוב ארץ ישראל ונגד אחינו המתיישבים הגיבורים.
ואיך זה מסתדר עם תמיכתו בביבי ובממשלה המתאכזרת בצורה כ"כ מכוערת ליהודי ארץ ישראל!?? על זה אני דורש תשובה!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/2/2013 22:38 לינק ישיר 

ערב טוב
לא שדיברתי עם הרב ב"א , אבל עלה במחשבתי גם במצרים היו ששאלו .. והקבה ענה למען שיתי אותותי אלה בקרבו...  הרב ב"א אמר מספר פעמים כי כל המנהגים הם אצלנו והן בגויים לא עושים מה שהם רוצים אלה מונהגים ע"י מלאך...  אז אין שאלה לשיטתו על ביבי.. זו התוכנית האלקית.. ומי שיש לו סבלנות ימתין ויראה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2013 08:25 לינק ישיר 
ערוץ 10: בניזרי נסכים לשבת עם זועבי ולהחזיר שטחים כדי לקבל כסף לישיבות

[בהנחה שהידיעה אמיתית]

כדי לנקום בדתיים-לאומים נכון?
במילים אחרות היחס שלכם לארץ-ישראל נגזר מהיחס שלכם לקבוצת יהודים אחרת.
אין לכם ערכים וסנטימנטים לארץ עצמה אלא הכל פונקציה של אינטרס משתנה בהתאם לנסיבות.
יפה מאוד, ואתם חושבים שתורה כן יש לכם אהה? אתם חושבים חושבים שאת הקב"ה כן יש לכם
בישיבות הסרוחות שלכם? התורה מזמן הקיאה אתכם ויהי רצון לפני אבינו שבשמיים 
שגם ארץ ישראל תקיא אתכם ותלכו לכל הרוחות אתם והישיבות השקריות שלכם!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > דת ואמונה > אחרית הימים כאן ועכשיו > המלחמה על הבית - דעו את האויב
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 7 8 לדף הבא סך הכל 8 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.