|
|
| נשלח ב-3/3/2013 09:13 |
|
| |
המייחל זה פשוט נורא מה שהולך כאן!!! מצאנו בפרשת השבוע כי בזמן שהיה מרי במלכות חכמים וקמו הערב רב כנגד גדולי הדור (חור ואהרן; וזה נכון גם בזמן מלכות אחשורוש כשקמו כנגד מרדכי הצדיק), משה אמר ברדתו - מי לה' אלי? ובשל צורך השעה, ללא הלכה מפורשת, ציווה חרב איש באחיו כדי להחזיר את מעמד החכמים. אלא מאי? שהבעיה היום היא שאי אפשר להבחין מי לה' אלי!!! היהודי הפשוט מתבלבל .... יש לך נוסחה מתמטית של XY שאפשר להציב ולראות מי לה' אלי?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2013 09:25 |
|
| |
אין אמת במקום אחד היא מפוזרת לרסיסים וכל אחד מחזיק חלק ממנה
זה חלק מהקללה של הדור השקרי הזה. אמת נעדרת. עדרים עדרים. קח כמשל: זגוגית גדולה התנפצה בקול רעש גדול ורסיסיה התפזרו לכל עבר. כל רסיסי טוען בגאווה "אני החלון ואני מייצג את השלם" ומה צריך לענות לו? "עם כל הכבוד לך מר רסיס ויש כבוד, אתה חלק מהשלם ולא כולו, בלעדי אחרים אתה לא שווה הרבה אז בבקשה ממך קצת צניעות". אני לא אומר שכל החלקים שווי ערך, כי יש חלקים קטנים ויש גדולים יש חלקים מרכזיים ויש צדדיים אבל את כולם צריך ולכל אחד תפקיד.
אך השאלה הגדולה היא מדוע כל החלקים נלחמים זה בזה וכל אחד מאיים לבלוע את השני? יש לזה הסבר אבל זה ארוך וקשה בכתב. אם תרצה ניגע בזה במפגש הקרוב.
תוקן על ידי המיייחל ב- 03/03/2013 09:27:56
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2013 09:36 |
|
| |
מתי תצא תוכנייה (לו"ז) של הערב?
אני מבקש לציין בסוף בערב בתוכנייה שעת רצון עם צהלולים של הדנמש לפתיחת קירות הלב.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2013 09:38 |
|
| |
"וכל זה אינו שווה לי . .. ." http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/449/683.html?hp=1&cat=404&loc=4
דרעי: אם לא אהיה יו"ר ש"ס אפרוש מהמפלגההכישלון בבחירות וההליכה לאופוזיציה גורמים לדרעי להציב אולטימטום: אם הוא לא יהיה מנהיג יחיד במפלגה, הוא יעזוב וירוץ לעיריית ירושלים דרעי: "במצב הנוכחי אי אפשר לתפקד"
. . .ואני הבנתי שהעיקר זה לשמח את מרן . .ולעזור לחלשים בוינא . .. . אני נאיבי . .. 
מֵאֵת ה', הָיְתָה זֹּאת; הִיא נִפְלָאת בְּעֵינֵינוּ.
זֶה-הַיּוֹם, עָשָׂה ה'; נָגִילָה וְנִשְׂמְחָה בוֹ.
תוקן על ידי danmash ב- 07/03/2013 10:10:38
|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2013 09:52 |
|
| |
אוי כמה תמים ונאיבי כל מי שחושב שערכים רוחניים כלשהם מעניינים אותם
אני חוזר ואומר דנדוש.. רק תן לי ת'הזדמנות לפתוח את הפה עליהם ואני מבטיחך שלא יישאר מהם שריד ופליט. באחריות. אוכיח לך באותות ובמופתים שחוץ מהרב עובדיה בעצמו ואולי עוד איזה צדיק או שניים מסביב כל השאר מושחתים מכף רגל ועד ראש לא יראה להם ובטח שלא חכמה. שומר נפשו וגופו ירחק מהם ומכל מה שהם מייציגים. דרעי הזכרת? ימח שמו וזכרו של הע"ר הגמור הזה בקרוב ממש אמן.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/3/2013 16:43 |
|
| |
נתניהו: ישראל תהיה מוכנה לפשרה טריטוריאלית כואבת כדי לסיים את הסכסוך 
ביבי אל תפחד! אנחנו מסכימים איתך ואנחנו איתך עד הסוף! גם אנחנו מוכנים לפשרות כואבות כדי לסיים את הסכסוך בין שני המחנות בתוך העם הזה. למרות כל הכאב והצער הכרוכים בצעד הזה נתגבר וננהג כאמיצים המאמינים בצדקת דרכם ובנחישות רבה נהיה מוכנים להחזיר אותך ואת חבריך הע"ר למקום ממנו ברחתם לפני אלפי שנים.. למצרים כמובן. פסח יכול להיות זמן מעולה למסע שורשים אל חזור. וכך יבוא לסיומו הסכסוך עתיק היומין הזה בינינו לבניכם לאחר שניסינו באמת שניסינו להסתדר אבל לא הלך.. מה לעשות זה קורה במשפחות הכי טוב.. הגיע הזמן להיפרד כידידים. ואני מבטיח לך שנקים פה עם לתפארת! אל תדאג מבטיח שלא נשכח אתכם! נסב את ימי הזיכרון שיתפנו לכבודכם + צפירה בת 2 דקות להתייחד עם זכרכם.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/3/2013 17:54 |
|
| |
מילים כדורבנות נ.ב. עד אנה ינעצוני הערב -רב הזה !!?? 
|
|
|
|
| נשלח ב-18/3/2013 21:21 |
|
| |
יהודי אולי לא מגרש אבל ערב-רב מגרש ועוד איך!

"גדולה שנאה ששונאים עמי הארץ ת"ח יותר משנאה ששונאים הגויים את ישראל" שאלה: האם הגויים האלה כוללים את הע"ר? או שמא כיוון שסוף סוף הם דבוקים בישראל דינם כישראל לעניין זה. במילים אחרות באיזה קטגוריא נמצאים הע"ר בצד של הגויים או בצד של עמי הארץ? למאי נפק"מ אתם שואלים...? אם הגויים מסוגלים לגרש יהודים אז עמי-הארץ ששנאתם גדולה יותר לא כ"ש שיגרשו?? ואם הזוהר המפורסם (ברע"מ פרשת צו) מתאר את הע"ר ככאלה ששונאים את התורה ובפרט את חכמיה שנאה כה עזה שהם כל הזמן מייחלים למפלתם שתהיה ללא תקומה העיקר שיתבטלו מן העולם, הנותר לנו עוד ספק בכלל לאיזה צד הם שייכים?? בדיוק כמו שאין לעמלק בעיה להיכנס עם נשק ולחסל את כל היהודים כך צריכים אנו להאמין שבנסיבות המתאימות לא אמורה להיות לע"ר ששורשם בעמלק שום בעיה לחסל את כל החרדים. אדרבה, זה החלום הוורוד שלהם! ואם אפשר שמישהו אחר כמו ערבים אולי, יעשה את העבודה השחורה מבלי שיצטרכו הם ללכלך את ידיהם הנה מה טוב..
"יהודי לא מגרש יהודי".. פחחחחח.. חכי"ם פאתטיים..
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2013 22:22 |
|
| |
אין אמונה בגוי אפילו 40 שנה בקבר

ימח שמו וזכרו של הטינופת העמלקית הזאת, גם בזקנותו רגע לפני שהוא מתפגר הוא לא מסוגל
לחדול ממאמציו לגרום עוד נזק ועוד הרס וחורבן לעם ישראל וארץ ישראל. צריך לקחת אותו ואת
כל חבריו העמלקים לערוף את ראשם ולתלות אותם על מנוף במרכז העיר בדיוק כמו שעושים
בסעודיה ובאיראן. כי ככה ייעשה לאיש אשר המלך נשבע למחותו. כי מחה אמחה. אשמח אם
תיפול בחלקי הזכות למחות את אויבי ה' מן העולם.
תוקן על ידי המיייחל ב- 26/05/2013 22:20:59
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2013 00:41 |
|
| |
אין ב"ד בא עד שירבו המסורות אמרו חכמינו בגמרא
מסורות פירושו מוסרים מלשינים מה שנקרא מוייסר. אין השרצים האלה יהודים חלילה אלא זרק עמלק הרשע שקיומו של עם ישראל וארץ ישראל הוא לצנינים בעיניו וכל מטרת קיומו הוא להשמיד להרוג ולאבד שחרבם תבוא בליבם בקרוב אמן וימחו מן העולם כשבועתו של בורא העולם לעשות כן ואנחנו יודעים שקרוב היום הזה.

|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2013 08:31 |
|
| |
משיח בן יוסף, אייכה? שיעלה כבר לשלטון
|
|
|
|
| נשלח ב-23/10/2013 09:31 |
|
| |
מה יש לומר.. הדברים מדברים בעד עצמם.. עצוב עצוב

לאורך כל הדרך, תמיד, אבל תמיד! אמרתי לכל מי שהיה מוכן לשמוע וגם למי שלא שהאוייב הכי מר של היהודים בארץ הוא המשטרה. לו רק יכולתי לו רק היה לי הכח הייתי נכנס בהם ובתחנות המשטרה שלהם עם מכוניות ומשאיות תופת בדיוק כמו בסרטונים מסוריה ושולח אותם לעולם שכולו רע. ימ"ש וזכרם. לא שאני בעד עלייה להר הבית לא יודע לא מבין בסוגייא וגם לא מעניין אותי את זה צריך לשאול את גדולי הפוסקים אבל ההתנהלות והשנאה של אותה משטרע ארורה ליהודים ודת ולכל מה שריח קדוש נודף ממנו מעורר חלחלה ומקשה לב יהודי איכפתי להישאר אדיש. שהקב"ה יעקור אותם מן העולם בקרוב ממש אמן.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/10/2013 09:43 |
|
| |
השוטרים מאוד אלימים, לא רק לדתיים לכלם, אבל ייתכן ולדתיים מתנהגים באלימות יתר
|
|
|
|