|
|
| נשלח ב-29/1/2014 09:49 |
|
| |

אם זביבי אוייב ארץ ישראל אכן יפטר את בנט הנמצא כעת בעמדת הצדיק (אולי היחיד!) המגן על הארץ קשה לי להאמין שהדבר יעבור בשיתקה בשמיים וזביבי ימשיך בתפקידו כאילו כלום לא קרה. למה יש לצפות? לא יודע הכל אפשרי, החל מחולי תאונה חשיפת פרשת שחיתות כלשהי והסתבכות עם החוק. כך או כך קשה לי מאוד להאמין שהתנהלות דיקטטורית של זביבי הרשע ע"מ לקדם את חזונו האכזרי לפגוע בארץ ישראל ולחזק את האוייב הערבי לא תלווה בתגובה קשה משמיים.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2014 10:50 |
|
| |
מסכים איתך במאה אחוז. ערב רב בהתגלמותו !
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2014 23:23 |
|
| |
זה נבלה וזה טריפה. הרס במו ידיו מפעלים של תורה. אחיזה בארץ ישראל בלי תורת ישראל היא ריקנית.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2014 09:06 |
|
| |
מה כוונתך ב'מפעלים של תורה'? אם לישיבות וכוללים של היום התכוונת - אז אני בעד. את תורת השקר של היום יש להרוס ולבנות במקומה חדש. ודאי שבלי תורה אין קיום ואין ערך לכלום אבל לא על התורה השלטת היום במיינסטרים החרדי הדברים אמורים.
מעולם לא התכוונתי ולא אמרתי שבנט צדיק, חלילה לי לחשוב כך. לכן גם הנוסח בהודעותיי היה "על תקן של צדיק" במובן זה שהוא היחיד העומד על משמר ארץ ישראל שבעת הזאת של סוף הגלות ותחילת הגאולה הוא ערך לא פחות חשוב ואולי אף יותר מלימוד התורה ברמתו הנוכחית של הדור הזה. אנחנו מצויים כעת במלחמה על ארץ ישראל! (למרות המוני הכוללים והישיבות!) ארץ ישראל ניתנה לנו כדי לקיים בה את התורה ולעבוד את ה'. הנורמה החרדית דהיום אינה כזאת! ומי שלא מבין את זה אינו יודע תורת ה' ועבודת ה' אמיתית מהי.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2014 15:04 |
|
| |
פוטין: נגן על האינטרסים הלאומיים שלנו באוקראינה

לא יאומן כי יסופר הדבר הזה. תשאל כל אחד בעולם האם המדיניות הרוסית בשטחה של אוקראינה השכנה לגיטימי? גם אם לא כולם יגידו כן אבל הבנה הם לפחות יגלו. ברור, הרי מדובר כאן על אינטרסים לאומיים של רוסיה אז מדוע שלא יפעלו להגן עליהם גם במחיר פלישה למדינה השכנה.
כעת צאו והשוו את תקיפות הזאת מול הרפיסות וחדלות האישים של ראשי הממשלה כאן לאורך השנים באי סיפוח כל שטחי ארץ ישראל וטיהור השטח מהכובשים הערבים למינהם לא בטענה של "אינטרסים לאומיים" במדינה זרה אלא בארצנו שלנו אנו!!! ארץ אבותינו הבטחת אלקינו! כמה רשעות כמה רוע כמה אכזריות כלפי עם ישראל יש למנהיגי מדינת הע"ר הזאת.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2015 23:48 |
|
| |
סליחה, אך לדעתי, לא תגובה ראוי-ה. מכל הסיבות שאתה בוודאי יכול למנות (וגם לסתור) גם יותר טוב ממני...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2015 08:35 |
|
| |
כבודך שכחה שאין אצלי פוליטקלי קורקט אני אוייב את המושג הזה כמו שאני אוייב את היצורים הסרוחים האלה שאת הרחוב בו הם צעדו הייתי שוטף בדמם הטמא.
לא שבכוחנו לעשות זאת כי אין לנו כח בדורנו לפעול בכיוון הזה רק לתפלל להשי"ת שהוא יטהר את הארץ והעולם בקרוב ממש
תוקן על ידי המיייחל ב- 31/07/2015 13:15:38
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2015 13:18 |
|
| |
עוד שאלה ר' רב
אגב הנושא הזה הייתי מנצל את ההזדמנות לשאול האם ידועה לך דעתו של כבוד הרב בנושא הנידון? האם שמעת משהו ממנו או דרך אחרים לגבי האלימות כלפי המטונפים האלה? ברור לי שהוא נגד אלימות ושלא זו הדרך וכו' אבל בכל זאת לענ"ד הנושא טיפה מורכב יותר
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2015 17:20 |
|
| |
רציתי לשמוע את דעתכם על השריפה בבית הערבי.
לא יודע מה אתכם, אבל פתחתי את אתר רוטר והייתי מזועזע ממה שקראתי שם.
״רצח של תינוק ערבי כואב לי יותר מרצח של תינוק יהודי״ - זה רק אחד מהדברים שזיעזעו אותי.
איפה היו כל הרשעים הללו כאשר נרצח דניאל טרגרמן הי״ד לפני פחות משנה?
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2015 17:46 |
|
| |
ממה בדיוק יש להזדעזע? הטרם תדע שהאווירה הציבורית במדינה (ובמערב בכלל) נשלטת בידי נשמות הע"ר שזה אומר השמאל וכל שלוחותיו היונקים ישירות מהס"מ ורק בהמלכת המשיח בקרוב יקיץ עליהם הקץ ואת רוח הטומאה יעביר מן הארץ יחד עם ממשלות הזדון.
אמירות כאלה ודומות להן לא אמורות לזעזע אותנו אלא לפקוח את עינינו לראות מי שייך לאן כי יהודי לא מסוגל לאחוז בדעות כאלה ואם בכל זאת אמר דבר כזה פירושו של דבר שנשמתו היא מן הע"ר, זה הכל. לך עם הכלל הזה ותאמין לי שתפסיק להזדעדע
אנשים חייבים להבין שאנחנו נמצאים בעיצומה של מלחמת הטומאה בקדושה וכרגע הס"א שולטת ולכן קשה לנו כיהודים טובים לסבול את המצב הקיים אבל לא נשאר עוד הרבה זמן ובקרוב זה ישתנה בע"ה
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2015 21:35 |
|
| |
עינינו הרואות את הזדהות השמאל עם האויב הערבי והשנאה לישראל
בתקווה גדולה שכאן תיכנס לתמונה הבטחתו של כבוד הרב שבקרוב מאוד כל אלה שבתוך ישראל שעושים יד אחת עם הערבים נגד ישראל ייפגעו ע"י הערבים עצמם. הם כרתו ברית עם השטן? השטן עצמו יפגע בהם!
יראו עינינו וישמח ליבנו בקרוב ממש
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2015 21:55 |
|
| |
כפי איך שהרב אמר לי בתשובות אישיות, אסור בכלל להתייחס לרוע שבעולם ולא לשים לב לזה ולא לקחת ללב שום דבר אין לנו את הידע של התפקיד של כל אחד וזה לא עסק שלנו
תוקן על ידי המיייחל ב- 01/08/2015 22:01:12
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2015 22:05 |
|
| |
אני שומע, אבל זאת אמירה כללית מדי והייתי שמח לשבת עם הרב וללבן איתו את הנושא הזה
מצד שני נראה לי שאני מבין את שורש הגישה הזאת ברגע שאתה חי בהשקפה כזאת ממילא אין מקום להתעצבן עם שום דבר ולא לנסות לתקן אף אחד אחר ובטח שלא למחות בשום דבר כי ממילא לא תצליח לתקן דבר והלוואי ואת עצמנו נתקן כולי האי ואולי.
רק מה נעשה וזה קשה מאוד על גבול הבלתי אפשרי אולי צריך להיות משיח כדי לחיות ברמה כזאת
|
|
|
|
|