בית פורומים פשוט מוזיקה

מה דעתכם על אתרי ההורדות ברשת?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/12/2010 15:27 לינק ישיר 

פסנתר_כנף כתב:
אנחנו סוטים מנושא האשכול, אבל אני לא יכול שלא להגיב על משהו שקשור לישיבה בויס....

יש שירים באלבום האחרון שלא קשורים דווקא לחנוכה כמו Daddy come home, שהחיינו, על הנסים (יש את זה גם בפורים) ומזמור שיר.

נכון שרוב השירים הם שירי חנוכה,
אבל בהחלט אפשר לשמוע אותם גם במשך השנה.

דוגמא: לשוואקי יש שיר על המילים 'כי ארכה לנו הישועה ואין קץ לימי הרעה' מתוך מעוז צור.
אתה חושב שאנשים שומעים את זה רק בחנוכה? לא

זה בדיוק ההבדל בין שיר אחד באלבום שיר שהוא גם לא ממש חנוכתי כמו על הניסים או יוונים,
לבין להוציא דיסק שכמעט כולו שירי חנוכה, לא חבל? הרי גם אף אחד לא יקנה דיסק בשביל שמונה ימים וגם הפירסום שישמיעו אותו ברדיו יהיה רק שמונה ימים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2010 15:29 לינק ישיר 

עטT כתב:
5.יש צד שאם לא היית קונה אז בעצם לא הפסדת אותו,זאת סוגיה ממש סבוכה בדין 'זה נהנה וזה לא חסר' (בגמרא כתוב שפטור,אבל לא שמותר,אבל יש גם צד שמותר) ויש שמתירים לגמרי,גם אם היית קונה,משום שאין בעלות על יצירה מכיון שזה דבר רוחני.

6.פשוט שיש הבדל,אתה מפסיד אותו יותר,וגם הלכתית נכנסתלדין 'דינא דמלכותא' שכן זה אסור על פי חוק

7.סתם הערה:יש דיסקים שנמכרים גם ב25-35 ש"ח.(ודוקא של היותר מפורסמים.)

לגבי 7-מדבור או בדיסקים ישנים או של זמרים שעבדו עליהם שהם זמרים.

ממש לא!!!
מרדכי בן דוד,ליפא,פריד,שוואקי,וכל הזמרים הטובים מכרו את הדיסקים שלהם ממש בזול,חלקם אפילו בלי התניית קנייה!!

ודוקא דיסקים ישנים שלהם,עדיין אחרי עשר שנים ויותר עולים 60 ש"ח..........

למה משום מה  לא זכור לי שהיו דיסקים בזול של גדולי הזמרים?
אדרבה תוכיח.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2010 15:57 לינק ישיר 

המפורסמות אינם צריכים ראיה...........

ליפא מעומקא דליפא עלה ברשת יש 25 ש"ח
מרדכי בן דוד כולם אהובים-35 ש"ח
שוואקי עד בלי די-35 ש"ח בשפע שוק
שלומי גרטנר עשה-35 בברכל
אברהם פריד יענקל יענקל 35 בברכל
וכן עוד....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/12/2010 21:28 לינק ישיר 

נערך

תוקן על ידי אריאל222 ב- 30/12/2010 22:03:13

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2010 21:48 לינק ישיר 

אריאל, אם אתה מגיב ישירות בתוך הציטוט כדאי מאוד שמה שאתה מוסיף יהיה מודגש או בצבע אחר, כי במצב הנוכחי ממש קשה להבין מה כתב עט ומה התגובה שלך.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/12/2010 22:04 לינק ישיר 

עטT כתב:
המפורסמות אינם צריכים ראיה...........

ליפא מעומקא דליפא עלה ברשת יש 25 ש"ח
מרדכי בן דוד כולם אהובים-35 ש"ח
שוואקי עד בלי די-35 ש"ח בשפע שוק
שלומי גרטנר עשה-35 בברכל
אברהם פריד יענקל יענקל 35 בברכל
וכן עוד....

הדיסק לא הוזל אלא סובסד ע"י רשתות המזון, וזה היה מעט מידי ומאוחר מידי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2010 22:06 לינק ישיר 

הדבר נכון לגבי שפע שוק או ברכל,אבל ב'יש' מכרו בזול ללא התניית קנייה כלל,והם היו המפיצים היחידיים של הדיסקים (גם אם קנית בגל פז,היה כתוב 'יש' על העטיפה....) ואצלהם זה היה לפני החנויות.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/1/2011 22:59 לינק ישיר 

מי אני שאתערב, כמה שאני לא ממש מעורבת בעולם המוזיקה אלא רק חובבת, אבל עדיין יש לי 2 דברים חשובים לומר:
1. גם אם היו רבנים שהיו מתירים את אותם אתרים שודדים (וממש לא נראה לי שיש רבנים כאלה באמת...) יש בעיה: הזמרים אומרים לא! אם חבר שלך היה אוסר לך לקחת לו משהו היית הולך לרב לשאול אותו אם מותר לך לקחת לו? חוץ מעוון הגזל יש כאן בעיה שאתה לא מקשיב למה שחבר שלך אומר לך, לא משנה מה רמתו הרוחנית.
2. אולי זה פחות מעניין, אבל עדיין נכון-יש חוק במדינתנו שאוסר על גניבה של קניין רוחני והפרת זכויות יוצרים וידוע ש"דינא דמלכותא דינא" (וק"ו אם הוא גם דין תורה!!).

רק עם 2 ההוכחות הקטנות שלי אני לא מבינה איך אנשים מתירים לעצמם להוריד שירים, וק"ו להקים אתרים ועוד באיצטלא של "דתיים".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2011 09:26 לינק ישיר 

עטT כתב:
הדבר נכון לגבי שפע שוק או ברכל,אבל ב'יש' מכרו בזול ללא התניית קנייה כלל,והם היו המפיצים היחידיים של הדיסקים (גם אם קנית בגל פז,היה כתוב 'יש' על העטיפה....) ואצלהם זה היה לפני החנויות.

או קיי אז היו כמה מקרים בודדים,
ר' מונה רוזנבלום אם אני זוכר טוב קידם את את זה ומכר את מונה 4 באלף/יש
אבל זה עדיין לא התחיל לפתור את הבעיה,
לדעתי אם אולי יהיו אתרי הורדות בתשלום סימלי של 10 ש"ח להורדה בנט,
לדעתי הזמרים רק ירוייחו מזה יחסית למצב של היום שיש הורדות חינימיות לדיסקים הכי חדשים במוזיקה החסידית.

תוקן על ידי אריאל222 ב- 02/01/2011 09:28:46

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2011 09:30 לינק ישיר 

תמנייה כתב:
מי אני שאתערב, כמה שאני לא ממש מעורבת בעולם המוזיקה אלא רק חובבת, אבל עדיין יש לי 2 דברים חשובים לומר:
1. גם אם היו רבנים שהיו מתירים את אותם אתרים שודדים (וממש לא נראה לי שיש רבנים כאלה באמת...) יש בעיה: הזמרים אומרים לא! אם חבר שלך היה אוסר לך לקחת לו משהו היית הולך לרב לשאול אותו אם מותר לך לקחת לו? חוץ מעוון הגזל יש כאן בעיה שאתה לא מקשיב למה שחבר שלך אומר לך, לא משנה מה רמתו הרוחנית.
2. אולי זה פחות מעניין, אבל עדיין נכון-יש חוק במדינתנו שאוסר על גניבה של קניין רוחני והפרת זכויות יוצרים וידוע ש"דינא דמלכותא דינא" (וק"ו אם הוא גם דין תורה!!).

רק עם 2 ההוכחות הקטנות שלי אני לא מבינה איך אנשים מתירים לעצמם להוריד שירים, וק"ו להקים אתרים ועוד באיצטלא של "דתיים".

1-זה ההבדל שאצל חבר שלי "כל" הרבנים אמרו שזה גזל ופה יש רבנים שאמרו שבתנאים מסויימים זה "לא גזל".
2-רוב הזמרים החסידיים לא רשומים באקו"ם ששומר על זכויותהים ולכן אין פה אף דינא שמלכותא דינא, שע"פ רוב השיטות לא נאמרה בשלטון יהודי-חילוני. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/2/2011 20:49 לינק ישיר 

http://www.bhol.co.il/article.aspx?id=25045

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/2/2011 21:29 לינק ישיר 

ועכשיו ראיתי גם את זה!

http://www.bhol.co.il/Article.aspx?id=25059

מוקדש בהערכה לכל אנשי העקרונות כאן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/10/2012 14:12 לינק ישיר 

לבינתיים לא רק שדוסינט לא נסגר,
הוא אף החל לגבות כסף, ותרשו לי להעריך שאגורה שחוקה מזה לא מגיעה לזמרים שמורידים את תקליטיהם בדוסינט.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/10/2012 14:27 לינק ישיר 

היום כבר הגענו למצב שהאלבומים החדשים שיוצאים כבר אפשר להתעדכן באתר ההורדות הידוע ומעדכנים שם הרבה לפני האתרי מוזיקה והחנויות 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/10/2012 15:01 לינק ישיר 

סטריאו 
בהחלט מסכים,
אבל מי מעביר להם את הדיסק אם הוא לא הגיע לחנויות?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פשוט מוזיקה > מה דעתכם על אתרי ההורדות ברשת?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.