שתהי גבר תביני מה זה יצר הרע.מצטער את לא יכולה להבין את זה.
נשלח ב-29/12/2010 13:12
Tehilla165 כתב:
אך אם בחור חרדי ניסה להתחיל איתך, אולי זה באשמתך? אולי זה בגלל שהלבוש שלך גרם לו לחשוב שזה בסדר?
במקום לשאול איפה אצלו הבעיה תנסי לעשות בדק בית אצלך תחילה.
אם את באמת מתלבשת צנוע אז את יכולה לשאול את עצמך מה הבחור ישיבה הזה רצה ממך.
משום מה תמיד, אבל תמיד, יש נטייה להאשים את האישה.
לא שמעת על המוני מקרים שהבחורה לא התלבשה באופן פרובוקטיבי, והתנהגה בנערה תמה וחסודה אבל התחילו איתה/פגעו בה/הציקו לה?
סילחו לי רבותי, אבל חושבני שיש איזשהו דפקט ביצורים ממן זכר, שגורם להם לאבד את עצמם כשפוגשים ביצורות ממין נקבה. אפשר לראות נשיאים/שרים/אברכים שבאופן כללי הם אנשים ששולטים בעצמם וכשמדובר בבחורה הם פשוט מאבדים את עצמם לחלוטין.
כמובן שניתן לעבוד על זה, אבל מי שלאעושה כן נמצא בבעיה רצינית.. סליחה, העלמות שלידו נמצאות בבעיה רצינית.
תוקן על ידי ציאניד ב- 29/12/2010 13:35:13
נשלח ב-29/12/2010 13:15
ציאניד לא חשבתי שתקחו את זה כזה קשה, פשוט חשבתי שבאמת כדאי לדבר אתכם על זה ולהבין מאיפה זה בא?
נשלח ב-29/12/2010 13:24
מוליקולה כתב:
!
, פשוט רציתי לדעת מה עובר עליכם? למה אתם נקראים בחורי ישיבה?
אנחנו לא עושים ככה
תיפני בשאלתך לטיפשים שעושים את זה לא אלינו.
חוץ מנסיון להציג כאילו הבחורי ישיבה רדופים אחר בנות
ןמתחילים איתם אני לא מבין בשביל מה פתחת את האשכול.
אז שיהיה לך ברור
לאשה יש כוח משיכה למשוך גברים
אנשים בני תרבות ובפרט בני תורה משתדלים להתגבר על המשיכה ועכ"פ בודאי שלא מתחילים עם בנות
מי שכן מתחיל אלו נערים מרוקנים ומסכנים שממש אבל ממש אין לך מה לצפות שמישהו מהם יגיב כאן.
תוקן על ידי אוהביהודי ב- 29/12/2010 13:32:19
נשלח ב-29/12/2010 13:40
בנות תתעוררו!!!!!!!!!!!!! אל תהיו כ"כ תמימות.
אם כן הייתן יודעות מה עובר בראשם של הגברים הייתן חושבות פעמיים על מה ללבוש כשאתן יוצאות מהבית. הצניעות שלנו היא כדי להגן עלנו. הצניעות כוללת גם כן צורת דיבור והטון שבו מדברים. בחור לא היה פונה אל בחורה שמשדרת רציניות.
בנות, לצערי אתן תוכלו להבין את זה יותר טוב רק אחרי שתתחתנו ותראו שהקב"ה ברא אותם כך מסיבה מאוד ברורה. אחרת הם לא היו מתחתנים ומביאים ילדים לעולם. ותפקיד האישה הוא לגרום לו לרצות רק את אישתו אך העולם שבו אנו חיים בו כ"כ משובש שקורים דברים שלא אמורים לקרות לצערנו.
נשלח ב-29/12/2010 13:49
Tehilla165 כתב:
בנות תתעוררו!!!!!!!!!!!!!
אל תהיו כ"כ תמימות.
אם כן הייתן יודעות מה עובר בראשם של הגברים הייתן חושבות פעמיים על מה ללבוש כשאתן יוצאות מהבית.
הצניעות שלנו היא כדי להגן עלנו.
הצניעות כוללת גם כן צורת דיבור והטון שבו מדברים.
בחור לא היה פונה אל בחורה שמשדרת רציניות.
בנות, לצערי אתן תוכלו להבין את זה יותר טוב רק אחרי שתתחתנו ותראו שהקב"ה ברא אותם כך מסיבה מאוד ברורה.
אחרת הם לא היו מתחתנים ומביאים ילדים לעולם.
ותפקיד האישה הוא לגרום לו לרצות רק את אישתו אך העולם שבו אנו חיים בו כ"כ משובש שקורים דברים שלא אמורים לקרות לצערנו.
בס"ד
זהו,שאני לא גבר ואני לא יודעת מה הולך בראש שלהם.
אם את אומרת שנבין זאת רק אחרי שנתחתן אז מה יש לצפות מבחורה רווקה???
כשבחור מתחיל עם בחורה הוא לא מבדיל בין אחת שמשדרת רצינות לבין אחת פרחחית..
מסקנה:
טוב שיש לנו רבנים שקבעו לנו גדרי צניעות,מה מותר ללבוש ומה אסור,
אחרת לא הייתי יודעת איזה בגד גורם למי שמסתכל עלי ,להסתנוור.
נשלח ב-29/12/2010 13:55
Tehilla165 כתב:
בנות תתעוררו!!!!!!!!!!!!!
אל תהיו כ"כ תמימות.
אם כן הייתן יודעות מה עובר בראשם של הגברים הייתן חושבות פעמיים על מה ללבוש כשאתן יוצאות מהבית.
הצניעות שלנו היא כדי להגן עלנו.
הצניעות כוללת גם כן צורת דיבור והטון שבו מדברים.
בחור לא היה פונה אל בחורה שמשדרת רציניות.
בנות, לצערי אתן תוכלו להבין את זה יותר טוב רק אחרי שתתחתנו ותראו שהקב"ה ברא אותם כך מסיבה מאוד ברורה.
אחרת הם לא היו מתחתנים ומביאים ילדים לעולם.
ותפקיד האישה הוא לגרום לו לרצות רק את אישתו אך העולם שבו אנו חיים בו כ"כ משובש שקורים דברים שלא אמורים לקרות לצערנו.
טיע
אין מצפים שרווקה תבין
אלא שתבין שהיא לא יודעת הכל ותתלבש כמו שמורים לה
ולא תאמר מה יש למי זה מפריע.
נשלח ב-29/12/2010 14:03
בס"ד נו בסדר, ומי אמר שאנחנו לא משתדלות? אנחנו כן לובשות לפי ההלכה ואעפ"כ ישנם סיפורים...
נשלח ב-29/12/2010 14:11
טיע כתב:
מסקנה:
טוב שיש לנו רבנים שקבעו לנו גדרי צניעות,מה מותר ללבוש ומה אסור,
אחרת לא הייתי יודעת איזה בגד גורם למי שמסתכל עלי ,להסתנוור.
טיע,
אני לא מדברת על גדרי צניעות שיש לנו בהלכה.
אני מדברת על צורת לבוש שלא מוגדרת בהלכה.
אישה יכולתה להיות לבושה צנוע לפי כל גדרי הלכה אך הלבוש שלה יהיה צורם ויגרום לסיבובי ראשים.
כאשר בחורה מתלבשת היא לא צריכה לחשוב האם בגד זה יפה או לא, אלא האם בגד זה מראה את היופי הפנימי שלי.
כל אישה נבונה מספיק להבין אלו בגדים ראויים ואלו לא.
אין כאן מקום לתמימות!
העניין הוא שאנו רוצות להיראות יפה בציבור ולהתלבש אופנתי ולפי הכללים האלו אנו הולכות ולא לפי האינטואיציה הפנימית שלנו.
נשלח ב-29/12/2010 14:23
נו באמת, גם אם תתלבשי בצורה הכי צנועה שבעולם עדין גברים יסתכלו. זה הטבע שלהם.
באיראן תוקפים גם נשים עטויות רעלה.
תוקן על ידי ציאניד ב- 29/12/2010 14:26:22
נשלח ב-29/12/2010 14:37
ציאניד כתב:
נו באמת, גם אם תתלבשי בצורה הכי צנועה שבעולם עדין גברים יסתכלו. זה הטבע שלהם.
באיראן תוקפים גם נשים עטויות רעלה.
תוקן על ידי ציאניד ב- 29/12/2010 14:26:22
כי הן עושות עיניים מבעד לרעלה....
נשלח ב-29/12/2010 14:40
תוקן על ידי כמעט_חדשה ב- 29/12/2010 15:26:53
נשלח ב-29/12/2010 15:15
בס"ד תהילה ,אני לא מסכימה איתך! אני יכולה להתלבש צנוע ועדין,סגנון דוס!!! ועדיין יתכן שבחור יזרוק מילה.. זה לא אנחנו זה הם!!
נשלח ב-29/12/2010 15:25
אוהב, מצחיק איך אתה שולל את התופעה, ושמי שעושה את זה הוא חולה ולא בחור ישיבה וכו'.. כאילו שזה פשוט לא קיים..
נשלח ב-29/12/2010 15:35
שלום אנשיםםם,אני חדשה בפורום.. פתחתם נושא רגיש ומעניין...תאמת שקראתי תתגבות פה והכל נכון +- ואלייך מולקולה,בתור בחורות(אני משערת) אנחנו יכולות(ומחוייבות אפילו) להמעיט אולי את היצר הרע שיש לבחורים(זה ממש על קצה המזלג..)