|
|
| נשלח ב-16/1/2013 19:46 |
|
| |
נטסון - ! ומשיחמשיח - כדאי שתפתח על זה אשכול נפרד, למרות שהיה כזה גם בפורום הקודם - כי מאז ועד היום עברו הרבה מים בנהרות...
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2013 08:53 |
|
| |
אתם יודעים מה נחמד באשכול הזה? סוף סוף אנשים פה מסכימים גם "להעביר ביקורת" (במרכאות, כי זה לא ממש) על פרחי מיאמי. זה מותר גם למעריצים הכי גדולים... לפעמים בא לי להתחרפן כשאני רואה איך אנשים נהיים כבר לא רציונליים מרוב הערצה.. שואלים אתכם איזה שירים אתם הכי אוהבים והתשובה היא "הכל בכל מכל"... נו באמת! רוצים פה רק לדעת איזה שירים יותר אהובים, לא יותר! וזו רק דוגמא. אז לאשכול הזה אין לי תלונות...
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2013 23:26 |
|
| |
| אסתרק כתב: |  | אתם יודעים מה נחמד באשכול הזה?
סוף סוף אנשים פה מסכימים גם "להעביר ביקורת" (במרכאות, כי זה לא ממש) על פרחי מיאמי. זה מותר גם למעריצים הכי גדולים...
לפעמים בא לי להתחרפן כשאני רואה איך אנשים נהיים כבר לא רציונליים מרוב הערצה.. שואלים אתכם איזה שירים אתם הכי אוהבים והתשובה היא "הכל בכל מכל"... נו באמת! רוצים פה רק לדעת איזה שירים יותר אהובים, לא יותר! וזו רק דוגמא.
אז לאשכול הזה אין לי תלונות... |
|
ב"ה
איסתרק את חמודה... לא הבנת שפשוט לאנשים אין כח לפרט? זה מה שהי'ה אצלי בכל אופן... למרות שהתשובה היתה נכונה....:)
דעתי היא כך.
ירחמיאל לדעתי יכול מאד להצליח גם בגיל שלו. אולי באמת זה קצת קשה אבל הוא בהחלט יכול לעמוד בזה. לדעתי-עיקר הבעי'ה היא הילדים- כי בסך הכל מה שאנחנו הקהל רוצים (לי בכל אופן זה כמעט הכי תפס ממיאמי) שהשירה של פרחי מיאמי - זה גם ענין של קולות אבל ממש לא רק... מין שילוב כזה גם של קולות יפים- דקים ועבים, וגם הידע שלו בכלליות לתפוס את הרגע היפה בשיר שיתאים לכך וכך, ועוד הרבה דברים שקשה לשים לב אלי'הם בתגובה קצרה שמקורה בחשיבה קצרה,
אבל עוד משהו- בשביל כוריאוגרפי'ה הוא יכול נגיד רק להראות להם תנועות של פעם- הקפיצות של קבוצה מעל קבוצה במיוחד בימי עודד קאריטי- כי לא מזמן ראיתי את זה ומאד התלהבתי!וראיתי את זה עם עוד אנשים שמיאמי זה לא ממש הפיבוריט שלהם... ומאד התלהבו... כך שאם ירחמיאל יעשה את התנועה הזו זה יחזיר לו הרבה מהכבוד האבוד. אבל בסה"כ נראה לי שלא חסר לירחמיאל רעיונות, אבל יש לי דעה ואל תאכלו אותי בגללה- ירמיאל כבר לא כל כך מסתדר עם הילדים של היום... אם היו לו ילדים של פעם הוא הי'ה זורם איתם ומקים הופעות שישברו את השוק גם ממרומי גילו הנוכחי... גם לדעת הקהל של היום! ובענין להכניס מאמןאר- הראה לי שלא כדאי וסליחה על השלילה, לדעתי הוא עצמו פשוט חשוב שם בכל מקרה דווקא בגלל מה שהוא, "אם זה לא ירחמיאל- זה לא בא בחשבון"... אבל באמת כן מומלץ שיכניס מישהו שידריך אותו מאחורי הקלעים- בלבד! מישהו שזורם עם ילדים של היום אבל הוא יתאים לירחמיאל- בראש שלו...נגיד מישהו כמו מנחם קלין,הכי בטוח- אי אפשר לעקוף אותו- הוא העיקר שם! לדעתי, אם ח"ו ירחמיאל יצא, מיאמי תקרוס!!!!!! מקווה שישאר שם עוד הרבה שנים בבריאות וצלילות. אמן! אבל עדין חשוב שירמיאל בלבד י'הי'ה איתם שם- בבמה,כי הוא אחד האהובים על הקהל. לדעתי, מי שרוצה כוריאוגרפי'ה טובה ילך לישיבה בויס או למקהלות אחרות- לא חסר... אבל העיקרון של פרחי מיאמי- זה שהמאמן הוא גם זמר בפני עצמו כבר שנים ולא רק מאמן כי זה מרגיז אותי במקלות אחרות אדם שרק מאמן- אין לו תקשורת טובה עם הילדים! עיקר המקלה היא השירה והקהל רוצה את סגנון השירה של ירחמיאל גם ואולי בעיקר כיום! כשאין כל כך הרבה סגנונות יפים ועשירים כמו שלו.
לסיכום- נראה לי שלירחמיאל יש את האפשרות והצורך להשתנות הוא רק צריך קצת להתאים את עצמו לילדים של היום... להבין אותם, נראה לי שאז זה יזרום... בע"ה
אשמח לשמוע הארות...
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2013 23:32 |
|
| |
כמה צרות הוא עשה לי...
אז הוא כן שלח בסוף?
מנהלים, נא למחוק הכל חוץ מהמודעה האחרונה...
אני מותשת...
נמאס ל לריב...
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2013 23:49 |
|
| |
לא ממש הבנתי:) אבל באמת תודה רבה!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2013 23:49 |
|
| |
כן הוא עושה קצת בעיות עכשיו
אגב תמרור את חושבת שהכיאוגרפיה של ישיבה בויס יותר טובה משל פרחי מיאמי? (סתם שאלה סקרנית)
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2013 12:08 |
|
| |
תמרור זו הייתה רק דוגמא, אל תעלבי:) יש עוד הרבה תגובות בסגנון הזה
|
|
|
|
| נשלח ב-23/1/2013 21:38 |
|
| |
אל תדאגי איסתרק ממש לא נעלבתי רק פחדתי שאת כן...:) אולי לא פירטתי מספיק: בשנים האחרונות ההופעות קצת דלוחות... התועות פחות מלהיבות וגם הקולות עצמם. אבל בעיקר- האווירה הכל כך יחודית למיאמי פשוט השתנתה והיא מאד חסרה לי ואני לא היחידה שחושבת ככה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2017 19:15 |
|
| |
מותר לכתוב באשכול כל כך ישן גם את דעתי? טוב,אז לדעתי ,ונראה לי שכמה טובים לפני כתבו את זה כבר.ירידת הדורות לא ניכרת על קולות הפרחים הבודדים (האם לדעתכם הקול של אליהו לוי לא מספיק יפה?והוא רק דוגמא...) אלא בהרמוניית המקהלה בכללותה. האם לדעתכם אפשר להשוות את מקהלת "אט אט" למקהלת "שבת ירושלים"? לפי דעתי הדבר נגרם בשל גילו של ירחמיאל... הוא כבר לא מסוגל (פיזית בקול או בכוח לאמן...) לאמן את המקהלה לביצועים כל כך מדויקים ומדהימים בגובהם... כך נוצר מצב,שכל סולן כשלעצמו הוא מעולה! עם קול מיוחד,ולא סתם קול יפה (או כמו שכתבו פה-קול עם אופי). אבל המקהלה בכללות אינה מאומנת כמו מקהלות העבר. זהו כל ההבדל! בקשר למראה החיצוני,הכל תלוי בטעם,ואין כאן שיכות לירידות\עליות רק בגלל העובדה,שמה שבעיני נתפס כיפה מאוד נתפס בעיני אחרים כ"זוועה",כך שמדובר על עניין אינדבדואלי לחלוטין... מה שכן ירד,לפי דעתי,אלו השירים... כששמעתי לראשונה ת'שירים של "אט אט"-נחרדתי קצת... מובן שאח'''כ התרגלתי ונדלקתי על כל השירים,אחד לאחד.אבל בהתחלה,היה קשה!
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2017 06:03 |
|
| |
זה נכון. לדעתי, ירחמיאל צריך להתחיל להעביר חלק מהאחריות לילדים שלו שיעזרו לו בזה. איך שזה נראה כרגע, הם די מעורבים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-15/6/2017 10:46 |
|
| |
כן,כך זה נראה. אבל בקשה אחת לירחמיאל-בבקשה,את הלחנת השירים תשאיר לעצמך! כי השיר שהכי פחות חיבבתי(ואמרתי את זה עדין!!!) ב"אט אט" היה השיר "שמח".וזה קרה עוד לפני שהסתכלתי על שורת מלחין-השיר פשוט לא אוהבת את הסיגנון!!! ולא מוכנה שאלה יהיו השירים של מיאמי!(אני יודעת שאני קצת בוטה...אבל כשאני חושבת על זה,המנגינה די נחמדת,אבל המילים??? והחזרה עליהם כמו מנטרה???זה ממש הזכיר לי שירי ילדים...)
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2017 20:24 |
|
| |
בדיוק. האמת, בקושי שמעתי את השיר הזה.. לא מחבבת אותו בכלל. השיר הכי מושמע אצלי זה 'בואי כלה'. הכי מיאמי שאפשר.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2017 20:22 |
|
| |
אצלי זה השירים:בואי כלה,הוא יענה לנו ובשמחה רבה... שקניתי ת'אלבום שמעתי פעם אחת את שמח ואח''כ כמעט לא נגעתי בשיר הזה.שקניתי תDVD החלטתי לראות את השיר מהתחלה ועד הסוף,ופתאום קלטתי שמיכאל ווינגרטן (וואי,געגועים לילד המוכשר הזה!) שר שם סולו!מאז,אם ראיתי משהו מהשיר-זה את הסולו הנ''ל..אתם מבינים שאפילו לא בדקתי מי הסולנים באלבום,מרוב שלא חיבבתי את השיר? זה מוזר!
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2017 12:01 |
|
| |
אני בהחלט חושבת שיש ירידת הדורות בשנים האחרונות הדוגמא שלי היא, שמה חשב ירחמיאל שהוא פותח את ההופעה בשירו לו?? ישר משווים בין ה- הופעה של שירו לו 1994 לבין ההופעה האחרונה!! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|