יכול להיות שכבר טחנו את הנושא הזה עד דק, אם כן - עמכם הסליחה.
צפיתי לפני מספר ימים בדיוידי החדש לחנוכה, מה אני יגיד לכם: אכזבה מרה.
קודם כל: חוץ מהקטעים החדשים, האיכות זוועה והצילום בנאלי למדי.
חשבתי שלפחות נהנה מהקטעים הנדירים כמו תזמורת מיאמי, אבל גם שם: הכל פלייבק ולא שומעים אותם בכלל, שלא נדבר על הצילום הזוועתי מההופעה בארץ...
בקיצור: ירחמיאל ביגן היה חייב להוציא משהו לחנוכה שיתחרה בישיבה בויס, לכן הוציא את זה.
חבל על כל שקל.
נשלח ב-30/12/2010 18:18
טוב האמת שזה די הגיוני כי את הדברים הטובים הוא מוציא בדיוידי של ההופעות ואין כ"כ סיבה שישמור קטעים טובים בלי להוציא אלא זה כנראה קטעים לא הכי מוצלחים שהייתה סיבה שהם לא יצאו עד עכשיו...(הי יוסף, מה עם השיר של חנוכה?גם הוא מאכזב?כי הוא דווקא היה נראה שווה!!)
נשלח ב-30/12/2010 21:59
Light up the nights נראה ענק! לפחות בפרסומת.
נשלח ב-1/5/2011 05:51
גם אני התאכזבתי נורא על שהוצתי כסף סתם אפילו עריכה נורמלית הוא לא עשה לדוגמה הווליום של ירושלים יותר גבוה כמו במקור וכן קרליבך איך הוא חתך גרוע וחוץ מזה שקרליבך לא מתיחס אליו בקיצור לא הוסיף כלום למה שאנו מקירים חוץ מהקליפ שלא ראיתי שום דבר מאותה תקופה ובקיצור יוסף צודק
נשלח ב-4/5/2011 18:38
טוב, אז הלא יאומן קרה, וקניתי את הדיוידי החדש!! והנה דעתי עליו: light up the night: יואו!!!!!!גדול!ענק!!חזזזקק!!!איזה מיאמי!אנרגיות אדירות! דניאל גובר- אוי כמה צריך סולן כזה היום!!!אדיר!!הופעת במה מ-ו-ש-ל-מ-ת!בלי היסוס, שר כמו גדול!
זייבל פרלמן: טוב אז להזכירכם אני מאד מאד אוהבת את הקול שלו ועד עכשיו(זתומרת עד לפני פסח..)לא ראיתי אותו. ויודעים מה? גיליתי כמה ההופעה החיצונית משפיעה!!לא חושבת שהייתי כ"כ נדלקת על הקול שלו אם הייתי רואה אותו ישר.זתומרת- הוא ממש מתוק אבל ממממש לא מה שדמיינתי...וקלטתי שהרבה מזה שאהבתי את הקול שלו זה כי הפעם הראשונה ששמעתי אותו זה היה כשהלבישו אותו על דובי שפירו במיאמי בירושלים... אז כן, הופעה חיצונית משפיעה לדעתי המוון!!הרבה יותר ממה שנראה לנו.(לפחות אצלי)
תזמורת מיאמי- מממש ממש חמוד אבל דפוק שזה פלייבק.
מיאמי וקרליבך- מתאים יותר לחובבי קרליבך מאשר לחובבי מיאמי. אני אישית העברתי באיזשהו שלב... אה ו...צחוקים אבל סוף סוף קלטתי מי זה רוברט לווי!
מיאמי ומ.ב.ד- לא משהו...איכות גרועה ביותר ו..סתם אותי זה שיעמם..
יד אליהו- נחמד לראות את זה אבל ההסרטה גרועה(הקלטה חיצונית) ו- למה למען ה' כולם נראים שם לא טוב? (חוץ מארי רוזנר)
בכולופן, לא מתחרטת לרגע שקניתי - השיר של חנוכה שווה את הכל!!!
נשלח ב-4/5/2011 18:44
אז מה שאני מבינה מזה שכדאי ללכת לקנות גם... (באסה שזה ספירת העומר..)
נשלח ב-4/5/2011 21:39
שפירו, עדיין לא קנית? אני בהלם :-)
נשלח ב-5/5/2011 01:43
בסדר בזה אתם צודקים הקליפ של חנוכה אדיר ולכה דודי חמוד אבל המחיר לא מצדיק אבל לא אכפת לי הכסף אכפת לי הזלזול שלא השקיע
נשלח ב-5/5/2011 22:51
תמי אני לא הייתי בגאולה אולי חצי שנה... ואני ירושלמית! עכשיו את מבינה איפה הראש שלי?! רק לימודים!!!!!!! וחוץ מזה אז דברנו על דיוידי של רווח, אז מה עדיף?! הבונוס של רווח או חנוכה...?