|
|
| נשלח ב-16/1/2011 15:06 |
|
| |
מה השאלה הבאה?
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2011 14:25 |
|
| |
משיחמשיח, תורך לשאול.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2011 23:49 |
|
| |
טוב, אז מאחר שקשה לדעת מתי נזכה להתחברות הבאה של משיחמשיח, אני אשאל במקומו - ומכאן ואילך, מי שעונה מתבקש לתת שאלה חילופית! (אם השאלה קשה והשולח חושש שלא יהיה בשטח כדי לאשר את התשובה, הוא מוזמן לשלוח לי אותה בתיבה האישית.)
--- ולשאלה: באיזה שיר יש ניסיון לשלב חוץ ממילות הפסוק המולחן גם מילים נוספות בעברית, אבל התוצאה שהתקבלה היתה מצחיקה במקצת (מבחינת העברית)?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2011 18:46 |
|
| |
תביאי איזה רמז קטן כמו באיזה תקופה השיר
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2011 12:33 |
|
| |
שיר שלא בוצע בהופעה אלא באלבום שמע בלבד. הסולן במילים הנ"ל הוא רוברט לווי. זה מנוסח כמו דו שיח. מספיק רמזים?
(משיחמשיח, הבוקר עלה לי רעיון לשאלה שתפורה עליך בול... כשתהיה לי עוד הזדמנות לשאול אי"ה, מקווה שלא אשכח עד אז...)
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2011 13:04 |
|
| |
אולי שמע בני? (מזה תפורה עלי בול כלומר למה החלטת שהיא תפורה עלי בול?) ואת יכולה לשאול את השאלה הבאה, בכבוד!
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2011 13:07 |
|
| |
כן, שמע בני... ("כן אבי, אני אשמע מוסר אביך...") ואתה אמור לשאול שאלה חילופית לפני שאני אוכל לשאול את השאלה ההיא. :)
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2011 13:26 |
|
| |
רגע אני צריך לחשוב על שאלה קלה שתוכלי מיד לענות......
אוקי. מיהו הסולן השני בשיר "שבת משוש ליבנו" בדי וי די יבוא?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2011 14:15 |
|
| |
דייויד כמובן. סולו נסיכי להפליא. (למה החלטת שעל שאלה פחות קלה אני לא אוכל לענות...?) ולשאלה שלי: נסה למצוא הוכחה, מתוך הופעה לא רשמית, שיאיר מכיר את "מחרוזת פרחי" של הקינדרלאך. (ומי כמוך מומחה בהופעות לא רשמיות...)
נ"ב. "מחרוזת פרחי" - זו מהדיסק הראשון של הקינדרלאך. (ולא שיש לי מושג אם הם הוציאו עוד משהו אח"כ)
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2011 14:41 |
|
| |
כדי שתוכלי לענות מהר...  (הייתי מסוקרן איזה שאלה תתני לי)
תודה על המחמאה.  אבל למה החלטת שאני מומחה להופעות לא רשמיות?
צר לי לאכזבך אבל כל מה שקשור לישי לפידות וחבריו אין לו קשר אלי.
תוקן על ידי משיחמשיח ב- 28/01/2011 14:43:43
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2011 15:21 |
|
| |
אויש, על הקטע הזה לא חשבתי. טוב, אם יזדמן לידיך השיר ההוא או שתיתקל בו באיזה אתר במהלך חיפושיך אחרי "אם אשכחך" של שלשלת ג'וניור, תקשיב רק לחלק האחרון שלו. (לא מוזיקה פסולה, רק ביצוע ל"לא ישא גוי"...) (למה החלטתי שאתה מומחה להופעות לא רשמיות...? כי הוכחת את זה בהמון תגובות וניתוחים שלך. ברור לי שאם היית מכיר את הביצוע של הקינדרלאך היית שולף תשובה ברגע.)
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2011 22:39 |
|
| |
אני לא בטוח בתשובה אבל מנסה, יש לי קליפ מההופעה בסוכות 2009 ובמחרוזת שם יאיר שר את הפזמון של לא ישא גוי והוא עולה בטון כזה שבשיר המקורי לא עולים שם. (במקום לרדת תגידי לי איפה אפשר לשמוע את השיר אם אשכחך)
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2011 14:42 |
|
| |
משיחמשיח, זה היה חזק!!!  (לא המומחה, הא...?) כן, ככה הקיננדרלאך מבצעים את זה. אין לי מושג איפה אפשר לשמוע את "אם אשכחך" - אולי בדוסינט או משהו - ולא התכוונתי לרדת... תורך לשאול, שוב 
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2011 18:45 |
|
| |
איזה כיף! אבל אני תורם את תורי לכל מאן דבעי. שבוע טוב וחודש טוב!  (אה וסליחה אם העלבתי)
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2011 23:13 |
|
| |
| משיחמשיח כתב: |  | רווח ששון ואנחה
|
|
ראיתי את זה קצת באיחור אבל זה פשוט גדול!!! 
|
|
|
|
|