האתר המרכזי לחזנות "לשמוע אל הרינה ואל התפילה" חוזר לרשת
בס"ד
ערב טוב לחברי הפורום וצופיו, מזה תקופה שהאתר המרכזי לחזנות "לשמוע אל הרינה ואל התפילה" ירד מהרשת. בתקופה האחרונה עבר האתר מעט שינויים קוסמטיים ותחזוקה בסיסית. מטבע הדברים יתכנו תקלות שונות ולכן נבקש את עזרתכם בדיווח על תקלות אלו.
כמו"כ החברים מוזמנים לקחת חלק פעיל ושוטף בפעולות האתר וכיו"ב ובכך להגדיל חזנות ולהאדירה
אכן ,האתר עבר שינויים לא רק "קוסמטיים" כגון : פירסומות חדשות / גרפיקה חדשה אלא גם נוספו בו חידושים אותם תוכלו לראות בכניסתכם לאתר ,
יישר כח והצלחה למנהל האתר (יהודה פרנק)
נשלח ב-3/1/2011 13:03
תודה רבה למנהל האתר """ יהודה פרנק """
אשר משקיע שעות רבות וממון רב למען חובבי החזנות בארץ ובעולם
אני חושב שלכל החברים והצופים יש חובה לעזור ולתמוך באתר על מנת שיכלו להמשיך לקימו
ואם יש למישהו משהו לפרסם ,,או שמכיר מישהו שרוצה לפרסם באתר,, יפנה להנלת האתר בהצלחה רבה רבה חברכם איציק
נשלח ב-3/1/2011 13:31
ישר כח על כל ההשקעה הרבה
האם ניתן להירשם ולעלות דברים לאתר ?
והאם אפשר לעדכן ארועים?
נשלח ב-3/1/2011 13:57
יישר כח לעושים במלאכה ויודא בראשם.
נשלח ב-3/1/2011 16:15
ברוך שהחיינו וקיימנו והגיענו לזמן הזה... לאחר עיכובים ואתגרים רבים וקשים עלה האתר לאוויר, להנאת חברי הפורום ושאר המתעניינים בחזנות הישנה ובת ימינו. ידידינו יהודה השקיע מזמנו ימים ובעיקר לילות ואין בדברי גוזמה כלל, על מנת שהאתר יתפקד על הצד היותר טוב ולהגיע למינימום תקלות.כל זאת ללא תמורה וללא התחייבות אפילו לכיסוי ההוצאות והן רבות... לפיכך, אני פונה לכל מי מחברי הפורום וגולשי האתר שיש בידו לסייע הן ברעיון והן במעשה כדי שהאתר גם יהיה "משתלם" כלכלית ולא יהיה תלוי כעול על צווארי מקימו, שיפנה אלי באישי ויידעני ובעזרת ה' יתוגמל במידה והעניין יבשיל! כבר עכשיו ניתן לראות 2 באנרים של פרסום. קיימות עוד אפשרויות לפרסום וזה הזמן לנצלן...הזריז נשכר רבותי!!!
בהצלחה לכולנו!
נשלח ב-3/1/2011 20:23
ברצוני לשאול כחבר הפורום,כיצד אני נרשם לאתר?
נחמן
נשלח ב-3/1/2011 20:52
נחמן , בעמוד הפתיח של האתר - בחלק השמאלי העליון מתחת למשבצות פייסבוק / צור קשר
יש לך משבצת :לרישום - הקלק עליה ופעל לפי הנדרש (מומלץ ששם הניק בפורום+הקוד הסודי
יהיו זהים לזה של האתר )
במידה ורישומך בטל - וזה קורה הרבה כמו כיום בפורום- יש משבצת :התחבר ,הקלק עליו ושוב הכנס
פרטים /פעל כנדרש ( לא הצלחת ? -פנה אלי באישי )
תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 03/01/2011 20:53:01
נשלח ב-4/1/2011 22:08
ממש תודה למחיה החזנות באינטרנט מר יהודה פרנק ולכל העומדים והמסייעים לו בדבר ולכל התומכים מכל הבחינות
זה הארכיון הטוב שבעולם החזנות
נשלח ב-5/1/2011 06:11
פורוםחזנות כתב:
בתקופה האחרונה עבר האתר מעט שינויים קוסמטיים ותחזוקה בסיסית.
כמו"כ החברים מוזמנים לקחת חלק פעיל ושוטף בפעולות האתר וכיו"ב ובכך להגדיל חזנות ולהאדירה
י'ישר כח גדול ליהודה פרנק אשר תורם מזמנו ומכספו לטובתנו, חובבי החזנות.
כפי שנכתב, האתר עבר שינוי'ים ותחזוקה, ואחסונו ותחזוקתו של אתר בסדר גודל כזה עולה הרבה מאוד כסף.
מארגני שבתות חזנות / קונצרטים / אירועים אחרים מתבקשים לפרסמם באתר בתשלום ובכך לעזור לאתר להתקיים ולהמשיך לפעול, כפי שכבר רואים מס' פרסומים באתר.
אני פונה למנהלי הפורום לא לתת פרסום בפורום לאירועים/לקונצרטים/לשבתות שאינם מפורסמים באתר ולמחקם לאלתר מהפורום.
נשלח ב-5/1/2011 16:16
אלפי תודות על הנגישות לחומר רב מגוון ומרתק. יישר כח לכל העוסקים במלאכה החשובה.
נשלח ב-5/1/2011 18:28
כמשתמש לינוקס אני עדיין מקופח...
נשלח ב-19/1/2011 14:15
בס"ד
י'ישר כח ליהודה פרנק על החזרת האתר המועיל והמוביל של עולם החזנות.
נשלח ב-20/1/2011 11:25
יישר כוח יהודה!
נשלח ב-24/1/2011 19:09
ישר כוח ליהודה פרנק
שהחינו על היזמה החדשה ישנה.
נשלח ב-29/3/2011 07:56
יקרוגדולה כתב:
י'ישר כח גדול ליהודה פרנק אשר תורם מזמנו ומכספו לטובתנו, חובבי החזנות.
כפי שנכתב, האתר עבר שינוי'ים ותחזוקה, ואחסונו ותחזוקתו של אתר בסדר גודל כזה עולה הרבה מאוד כסף.
מארגני שבתות חזנות / קונצרטים / אירועים אחרים מתבקשים לפרסמם באתר בתשלום ובכך לעזור לאתר להתקיים ולהמשיך לפעול, כפי שכבר רואים מס' פרסומים באתר.
אני פונה למנהלי הפורום לא לתת פרסום בפורום לאירועים/לקונצרטים/לשבתות שאינם מפורסמים באתר ולמחקם לאלתר מהפורום.