פיבי: זה בסדר, תמשיכו ללעוג, יש הרבה דברים שאני , לא מאמינה בהם. אבל זה לא אומר שהם לא אמיתיים
רוס: כמו ?
פיבי: כמו בסימנים בשדות תירס, או משולש ברמודה או באבולוציה.
רוס: מה את לא מאמינה באבולוציה?
פיבי: לא, לא כל כך?
רוס: את לא מאמינה באבולוציה ???
פיבי: אני לא יודעת, זה רק, אתה יודע... קופים, דרווין, אתה יודע, זה סיפור נחמד, אני רק חושבת שזה פשוט מדי, יותר מדי קל? יותר...
רוס: התהליך של כל דבר חיי על הארץ שהתפתח במשך מיליוני שנים מתא אחדבודד של יצור חיי, זה יותר מדי קל??
פיבי: כן, אני פשוט לא קונה את זה.
רוס: סלחי לי, אבולוציה זה לא בשביל שתקני אותה. אבולוציה זו עובדה מדעית, כמו האויר שאנו נושמים, כמו כוח המשיכה.
פיבי: אוקי, אל תגרום לי להתחיל עם כוח המשיכה!
רוס: את לא מאמינה בכוח המשיכה?
פיבי: זה לא שאני לא מאמינה בזה. פשוט לאחרונה אני מרגישה שאני לא ממש נמשכת כמו שאני נדחפת.
רוס: איך את לא מאמינה באבולוציה?
פיבי: אני פשוט לא!
רוס: פיבס, אני למדתי על האבולוציה במשך כל חיי, ואני יכול להגיד לך, אנחנו אספנו מאובנים, מכל העולם שמוכיחים את האבולוציה של זנים שונים, אוקי, את יכולה לראות אותם באופן מעשי מתפתחים במשך הזמן
פיבי: באמת? אפשר ממש לראות את זה?
רוס: בטח, בארה"ב, בסין, אפריקה, בכל מקום.
פיבי: רואה, לא ידעתי את זה!
רוס: אז הנה לך!
פיבי: אז עכשיו השאלה האמתית היא, מי הניח שם את המאובנים, ולמה.
רוס: אוקיי פיבס, רואה איך אני גורם לצעצועים האלו לזוז? אגודלים שאין כמוהם! בלי אבולוציה איך את מסבירה את האגודלים שאין כמוהם?
פיבי: אולי האדונים העליונים צריכים אותם כדי לנווט את החללית שלהם.
רוס: בבקשה תגידי לי שאת צוחקת!
פיבי: תראה, אי אפשר פשוט להגיד שאתה מאמין במשהו, ואני לא?
רוס: לא, לא פיבס, אנחנו לא יכולים. בגלל שזה כמו מתמטיקה. 1+1=2 . אני לא יכול לעמוד בצד ולתת לך לחשוב ש 1+1 שווה 3 אולי או 4 או צהוב.
פיבי: למה לא? מה זו האובססיה הזו לגרום לכולם להסכים איתך? אתה יודע מה אני חושבת? אולי זה הזמן לשים את רוס מתחת למיקרוסקופ!
רוס: אוקי, פיבי, זהו זה. במזוודה הזו אני סוחב עובדות מדעיות. מסמכים של עובדות, אם תרצי, חלקם הם מאובנים בני מאתיים מיליון שנים!
פיבי: לפני שתתחיל אני לא מכחישה את האבולוציה. אני רק אומרת שזו אחת מין האפשרויות.
רוס: זו האפשרות היחידה!
פיבי: אוקיי רוס, תוכל פשוט לפתוח את המוח שלך בכמות הזו? לא היו זמנים שגם האדם הכי פיקח בעולם האמין שהעולם היה שטוח? ועד לפני 50 שנה, כולכם חשבתם שהאטום הוא הדבר הכי קטן, עד שחציתם אותו ומלא זבל יצא החוצה?
עכשיו אתה אומר לי שאתה כל כך מתנשא, שאתה לא יכול להודות שישנה אפשרות קטנה ופצפונת שאתה טועה לגבי זה?
רוס: יכולה להיות... אפשרות.... קטנה... ופצפונת...
פיבי: אני לא מאמינה שנכנעת! אתה נטשת את כל מערכת האמונה שלך! לפני זה, אני לא הסכמתי איתך, אבל לפחות כיבדתי אותך! איך? איך תלך לעבודה מחר? איך תתמודד מול שאר המדענים איך תתמודד עם עצמך?
זה היה כיף! אז מי רעב?