בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

החזן בערל צוקר ובדברי קדשך - לצפיה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/1/2011 03:26 לינק ישיר 
החזן בערל צוקר ובדברי קדשך - לצפיה

בהופעה שלשום מוצש"ק פרשת בא
http://www.youtube.com/watch?v=l-GLLrcYz6I

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2011 05:55 לינק ישיר 

יצא לי לשמוע את החזן בערלה צוקר כמה פעמים ולדעתי יש לו עתיד מזהיר השאלה היא למה לא שומעים עליו יותר??

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2011 22:31 לינק ישיר 

זוכמירוביץ = החזן צוקר,

אני לא מכיר אותך אישית,אך נראה לי כאן פגיעה ברמת האינטליגנציע של החברים בפורום אם אתה דוחף עצמך בכוח לתודעתנו בהבאת קטע חדש בביצועך כמעט מידי יום.מיותר לגמרי על גבול המגוחך.אם אתה חפץ בהרמת קרנך החזנית ישנם דרכים רבות.
חזן צוקר או שמא זוכמירוביץ ,הדבר אינו מכבדך כלל.

געצל'ה פון מאה ש'רים המתפלל באמת ובתמים לרפואת הרב משה יהושע בן מרגלית הוויז'ניצער רבי שליט"א בתושח"י אמן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2011 23:30 לינק ישיר 

געצל'ה / קצל'ה - אם היית מביט בעברו של זוכמירוביץ בפורום ( משנת תשס"ז=2007 )וכן
                      בפריסת הודעותיו /תגובותיו ע"פ תחומים רבים - לא היית מגיב כנ"ל ,
מה עוד, שהחזן צוקר עד לפני כחודשיים חי בניכר (ארה"ב) ולא בארץ .
זה לגטימי ( לא אקטימל) שהוא "שבוז" של החזן צוקר ומנסה לקדם אותו לקדמת הפורום
כפי שעושים רבים אחרים , בתפזורת, לטובת חזנים מסויימים- ואתה אפילו לא מזהה זאת
בעוד שזוכמיר,,, עושה זאת בגלוי ואינו מסתיר זאת ,

זוכמיר,,,, - תמשיך בדרכך ותתעלם מהבלה,,,בלה,,, של ניקים שלמעט סיפורים עילגים אינם תורמים

ועכשיו לעניינינו -
מה שמו המלא של הילד המוכשר אותו אנו רואים ליד הפסנתר , מזה 
                        מספר הופעות שהובאו לאחרונה בפורום                       

תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 10/01/2011 23:44:12

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2011 23:34 לינק ישיר 

הנאה צרופה
איכות נדירה של ביצוע
מוזיקליות מקסמילית שלא נשמעה במחוזותינו זה זמן רב
בערל צוקער עלה והצלח
תודה רבה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2011 23:39 לינק ישיר 

http://www.youtube.com/watch?v=tcH74K2g4hE&feature=related

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2011 00:47 לינק ישיר 

געציל
הצלחת להצחיק אותי. אני החזן צוקר?
ראשית, לידיעתך החזן צוקר נמצא כעת בצבא אי שם בדרום ולא יכול כעת להגיב, ולצערי גם לא להופיע בזמן הקרוב ולכן לא אוכל לצערי להעלות קטעים חדשים בביצועו בחודש הקרוב.
שנית. רבים מחברי הפורום (כולל יהודה המנהל) יודעים מי אני, ואין לי כל קירבה משפחתית לצוקר.
עכ"פ אני אכן "שבוז" של החזן צוקר ואינני מתבייש בכך, לדעתי הוא חזן נפלא שעוד נשמע עליו רבות.
כמי שליווה המון חזנים אני מתפעל בכל פעם מחדש כיצד רגע לפני שהחזן צוקר עולה לשיר אני אומר לו איזה קטע לשיר והוא מבצע זאת ללא כל הכנה מוקדמת בצורה פנטסטית!!!
אני חושב שאין הרבה חזנים שיכולים לבצע כמעט כל קטע שמבקשים מהם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2011 12:17 לינק ישיר 

שלום וברכה

על בערל צוקר אפשר לומר גדולות ונצורות, על הרגש הרב שיש לו ועל האוזן המוזיקלית ועל הקולורטורה הטובה שיש לו,

על ענין החקיינית אין טעם להרחיב כי את אשר קורה מן הסתם הוא יודע ומתעדכן מההקלטות. 

לדעתי הביצוע הזה ביצוע גרוע 
אפילו שבעיני רוב העם מן הסתם זה מעולה ומוצלח אבל בשביל בערל צוקר זה כלום , גורנישט ! 
הוא יכול להרבה יותר טוב מזה , זה אולי רבע ממה שהוא יכול לתת. 

יש לי כמה הערות בקשר לביצוע הזה: א. הטמפו האיטי והמשעמם של היצירה , שכל סלסול חולק לארבע חלקים, ובקצב של צב צולע.
ב. הנשימות שלו לא מתוכננות ונגמרת לו הנשימה באמצע המשפט ובאמצע הסלסול וזה מסוג הדברים שצריך להכין לפני ולא לקחת ריזיקה.  
ג. הקולרטורה המיותרת  שהתווספה , זה הרס את המבנה של היצירה ואת ההמשכיות שלה. 
כשהמלחין של היצירה כתב אותה הוא כתב אותה מעולה ואין צורך בהוספות כל  שהם להוכיח את גדולת החזן המבצע, תאמין לי כשאני שומע חזן מבחינת דקדוק בדיוק כמו המלחין אך מביא את עצמו ביצירה
בעיני זה הרבה יותר מרשים ומעניין.

אני חושב שזה מזיק לו העלאת היצירות הללו לפורום ולyou tube 
אמנם יש חזנים הקרויים חזנים גדולים ואף ״זוכים״ להופיע בהיכל התרבות בתל-אביב ומעלים הסרטות שלהם ברחבי הנט
וזאת אפילו שהם לא מתקרבים אליו ואינם מגרדים את רגלו של צוקר, אבל מכיוון שלצוקר צפוי עתיד מזהיר בעולם החזנות, זה רק יכול להזיק לו כשרואים אותו ככלי פגום במעט. 
אין היום כמעט צעירים מוצלחים ברמה שלו , ויש לו את הכלים להתגבר על כל המכשולים שעומדים ויעמדו בדרכו, ובטוחני שעוד נשמע עליו רבות .

נ.ב : את אשר אני כותב מוכרח אני לציין שזו דעתי ויתכן שאני טועה ואשמח לקבל הערות מחברי הפורום באם אני מגזים מידי, או באם כתבתי שטות כל שהיא או דבר שאינו מדויק,
תגובתכם רק תחכים אותי

כל טוב ויום טוב   

בכבוד רב יוסי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > החזן בערל צוקר ובדברי קדשך - לצפיה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext