The last surprise of the evening was more than 2 people doing a duet. It was more like 30. We had the Yeshiva Boys Choir, led by the talented Yossi Neuman, perform 'Mizmor Shir' off of their latest album, YBC5. The duet was the composer of the song, Eli Gerstner.
בתרגום חופשי:
ההפתעה האחרונה של הערב היתה יותר מ-2 אנשים שמבצעים דואט, אלו היו יותר מ-30 - ישיבה בויס, בניצוחו של יוסי ניומן המוכשר, והם ביצעו את 'מזמור שיר' מתוך אלבומם האחרון - YBC 5. הדואט היה עם המלחין של השיר - אלי גרסטנר.
תוקן על ידי פסנתר_כנף ב- 13/01/2011 11:24:45
Daddy Come HomebyYaakov Mordechai Gerstner is the best song. EVER פורום אלי גרסטנר
נשלח ב-13/1/2011 17:54
-אני אישית לא התחברתי עם כל האיבזרים האלו שהם רוקדים איתם (תופים מקלות כובעים) משום מה מזכיר לי את ההופעות והמסיבות של אחיות שלי..... -הקטנצ'יק הזה יש לו משהו מיוחד בקול או שיש לו קול של קטנציק? בקליפ מההופעה שלהם בקנדה הוא קצת מזייף -אני חיב לציין שהקולות של יעקב מרדכי ועזריאל זילברברג השתבחו מאוד מאוד (טוב זה ידוע שהקול משובח לפני ההצטרדות) -משפחת מרטין עזבה את ישיבה בויס? כך זה נראה (אז מה עם האח הגדול עזב ולכן מה?)
נשלח ב-13/1/2011 21:50
היי אילומינייט, איזה כיף שחשבת עלינו!
לפי דעתי, ליוסי ניומן יש עוד בעיה - הוא פשוט רוקד יפה מדי... ריקוד שנראה יפה כשהוא מבצע אותו, נראה אומלל בתכלית כשהוא מבוצע ע"י ילדים לא מנוסים. דווקא האחידות היתה לא רעה בכלל. לא זיהיתי סולנים ספציפיים (חוץ מאלו שהראו על המסך מאחורה), אבל באופן כללי - נראה שלא משקיעים שם הרבה בפיתוח קול ובאיך לעלות נכון. חבל, זה יוצר לפעמים אפקט צרחני.