| נשלח ב-14/1/2011 14:05 |
|
| |
שלומי טויסיג בסינגל לקראת האלבום הבא.
שלומי טויסיג בסינגל לקראת האלבום הבא.
מתברר שטים הפקות לא מפסיקים להשתבח ולהפתיע. ארחי שהם שידרגו לבלי היכר את שרולי ורדיגר והוציאו לו דיסק פשוט מדהים משהו באמת מיוחד, הם מפתיעים עם שלוימי טויסיג ששר ביחד עם יצחק פוקס והלחן גם כן שלו.
אני מביא את העידכון של חסידניוז (יש גם בחדרי ומסתמא בעוד מקומות)
http://www.chasidinews.com
(שימו לב אל העטיפה).
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2011 14:22 |
|
| |
בטח התכוונת לקישור הזה,אבל זה די ישן,וזה יצא לפני ישראל ורדיגר.
נ.ב.-אם כבר הזכרת את טים הפקות,אז איך אפשר לא להזכיר את הדיסק הכי טוב שהם הוציאו השנה? מנדי ורדיגר,תמיד בכל יום,אחד מהדיסקים הכי טובים ששמעתי!!!
תוקן על ידי עטT ב- 14/01/2011 14:25:54
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2011 22:15 |
|
| |
צודק בטעות טעיתי בקישור, ואכן לא שמתי לב לתאריך (פשוט במקום אחר היה את התאריל של היום ועידכון ישן והיה כתוב לאחר ימי בין המצרים, ולא הבנתי מה הקשר, אבל עדיין אפשר לדווח על זאת).
לדעתי הדיסק של בנו שרולי יותר מוצלח (יש לי את שניהם).
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2011 01:46 |
|
| |
| עטT כתב: |  | מנדי ורדיגר,תמיד בכל יום,אחד מהדיסקים הכי טובים ששמעתי!!!
|
|
עד כדי כך?
למה שלא תפרט באשכול ההמלצות?
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2011 20:33 |
|
| |
| פסנתר_כנף כתב: |  | למה שלא תפרט באשכול ההמלצות? |
|
מצטרפת! דרושות המלצות לאלבומים בסגנון... הרושם הכללי הוא שאין למה לצפות.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2011 22:09 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2011 23:27 |
|
| |
טויסיג - זמר מצויין. קול נחמד. הסינגל טוב אפילו עוד יותר. פתיחה נחמדה, וגם העיבוד. יצחק פוקס עושה אט אט את צעדיו הראשונים לעולם המוסיקה החסידית. התחיל ב'הללו' של ליפא, המשיך כאן, ועוד ידו נטויה בעז"ה. אמן עם נשמה.
בקשר לורדיגר, שהוזכר כאן בדרך אגב, אז ככה: המוסיקה מעולה, הלחנים ממוצעים מינוס, ורמת הביצוע ממוקמת איפשהו בין שני הנ"ל...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2011 15:01 |
|
| |
פסנתר,כתבתי עליו שם,אבל ממש בקיצור,אםיהיה לי כח אני יכתוב באריכות.
יש ומיסטרניק,חולק עליכם בתוקף!!! הלחנים מצויינים! והביצוע הרבה יותר טוב משרולי,הוא אחד מהזמרים האהובים עלי. בעיקרון זה דיסק בניחוח של פעם,עם עיבודים של היום,מי שאוהב את הסיגנון אוהב,מי שלא לא.
|
|
|
|
|