| נשלח ב-20/1/2011 23:20 |
|
| |
הנבחרות: בצדק?
בס"ד
"הנבחרות", במקרה שלנו, הן אותן קבוצות מצומצמות שמבצעות שירים מסויימים. זה לא התחיל מ"נבחרת יבוא" האקסקלוסיבית ומ"נבחרת משיח" המורחבת יותר - זה התחיל הרבה קודם, עם נבחרת "Miami Live ברוך ה'" במיאמי אקספיריאנס 3. נבחרת נוספת הראויה לציון היא נבחרת "בדרך התורה" (מיאמי 26).
כיום, כפי שכבר ציינתי, יש לנו את נבחרת "משיח" ונבחרת "יבוא" - לפני ואחרי השינויים של התקופה האחרונה, עם פרישת הבוגרים הרצינית והחלקתו האלגנטית של ריצ'י אייל פנימה ואחריו עוד כמה מצעירי הצאן (או שלא כל כך צעירים, כמו קאהן ושות' - - אבל ריצ'י נכנס לנבחרת לפניהם - - ).
ועדיין לא החשבתי נבחרות סולנים כמו נבחרת מחרוזת הסולו ("כי אתה הוא" - יוסי, ארי ושאול וממשיכי דרכם בימינו) או sunshine של חנינא, מרדכי ואייזיק במיאמי 26.
השאלה כאן היא כזו: האם אתם סבורים שחברי הנבחרות הם אכן אלו שהיו ראויים להיכנס לשם, או שהייתם מעדיפים לראות אחרים במקומם? ולמה?
קחו בחשבון פרמטרים מגוונים כמו שירה וקול, הופעה בימתית, היכרות מוקדמת עם הרפרטואר שביצעה הנבחרת ואפילו "ייחוס"... ועוד פרמטרים נוספים כיד הניתוח המעמיק הטובה עליכם.
אז מה דעתכם?
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2011 20:12 |
|
| |
אני חושבת שהמחרוזת של שאול ארי ויוסי ברווח היתה יפה מאד.שאול שר שם מדהים כרגיל,גם יוסף וארי גם הוא שר יפה רק חבל שבצעקות לא פלא שבישראל המחליף שלו היה בנימין אברמוביץ שגם הוא צעקן...
בישראל (2010) המחרוזת היתה מענינת:ג׳רמי שר בזיופים רבינא .בצעקות וזיופים(ארי רוזנר כבר שר יותר יפה) ושרולי(זה השם שלו?) שר יפה מאד רק שהקול שלו לא מתקרב לקול של שאול,והקול שלו עדיין לא מלוטש מספיק כפי שכבר כתב מישהו באחד הפורומים.תגידו לי אם להמשיך או שזה משעמם,בכנות!
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2011 20:36 |
|
| |
א - להמשיך זה תמיד טוב.
ב - עהמ עהמ... עהמ! רבינא מזייף...?...?...? איפה תפסת אותו בזיוף...? וצועק...?...?...? ?!?!?! (במקרה נפלת על אחד הפייבוריטים שלי.)
--- נ"ב - היית בהופעות של 2005 ו 2007?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2011 20:45 |
|
| |
סליחה לא התכוונתי לעצבן אותך.הוא ילד חמוד חיצונית וגם אחיות שלי סוקלות אותי כשאני אומרת משהו רע עליו.אבל סלחי לי הוא די מזייף בשירים,יש לו שבירות מעצבנות בקול כל שניה וכן הוא צועק.ב.לצערי הגדול לא אבל אפילו לא ידעתי שהם היו בארץ ב2007.רק על 2005 ו2010 ידעתי.יש לך אולי תמונות מההופעה הזאת או שמישהו כבר העלה לכאן?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2011 20:53 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2011 20:58 |
|
| |
תודה רבה חמודה!
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2011 21:01 |
|
| |
בשמחה 
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2011 22:18 |
|
| |
רק אני לא מבינה כלום באשכול הזה?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2011 07:17 |
|
| |
עזבי את השטויות שכתבנו עכשיו תקראי את הכותרת של האשכול וההסבר
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2011 10:32 |
|
| |
עם מה הסתבכת, גריני?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2011 13:32 |
|
| |
מי עוד נכלל בפייבוריטים שלך אידי?
(במקרה נפלת על אחד הפייבוריטים שלי.)
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2011 13:33 |
|
| |
תסתכלי בהודעה השלישית מההתחלה
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2011 15:41 |
|
| |
שאול, יושי, דייויד, יאיר. נחום סטארק, האחים סטרן, האחים אייל, יהודה גורקין. זה היה מקבץ אקראי, אבל לא נורא. (תמי, תעיפי מבט - אני אכתוב ב"איך עושים את זה" הסבר איך מביאים ציטוט.)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2011 15:59 |
|
| |
כן ראיתי,תודה.בעיקרון אני גם אוהבת את הילדים שכתבת,חוץ מהאחים סטרן שאני לא מכירה אותם,באיזה שנים בערך הם היו ובאיזה דיסקים? ולפי מה בחרת את הילדים האלו:לפי מראה חיצוני/קול/שניהם יחד
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2011 21:18 |
|
| |
האחים סטרן (אריק וג'ונתן) הופיעו ביחד במופע מיאמי 25 (ג'ונתן כילד ואריק כבוגר), בדואט על we need you. זה היה קטע שאריק ביצע כילד במיאמי אקספיריאנס 5. אין מצב לפספס. (אריק היה מ1992 עד 1997, ג'ונתן היה מ1997 עד 2002.)
בעז"ה, כש הפרוייקט של עידודו יהיה מוכן (יאלה, שיהיה כבר חופש. כל כך בא לי להמשיך לעבוד עליו) - שאלות כאלו יהיו נגישות לבדיקה מיידית. תמי, את מוזמנת בזאת להצטרף אלינו לעריכה.
---
השאלה השניה שלך היתה ממש יפה ודורשת מחשבה. למה שלא תפתחי אשכול "על פי מה אתם בוחרים את הסולנים המועדפים עליכם"?
תוקן על ידי אידי ב- 09/02/2011 21:23:02
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2011 21:51 |
|
| |
עכשיו כשאמרת לי מה אריק שר אני מזהה אותו פשוט לא ידעתי איך קוראים לו.יש קול יפה מאד! לגבי העריכה בלי נדר כשיהיה לי זמן פה ושם אני אשתדל... ולגבי האשכול עוד נראה.
|
|
|
|
|