| נשלח ב-21/1/2011 01:33 |
|
| |
"הידעתם"
באשכול הישן היה אשכול כזה...
אני יתחיל...
הידעתם שירחמיאל הוא מהזמרים הראשיים של האלבום מעגל השנה 4 של סוקי ענד דינג?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/3/2011 21:18 |
|
| |
הידעתם שאיצי ספינר משתתף בתקופה זו בקורס מלחינים ייחודי שמנהל יוסי גרין? תנאי הקבלה לקורס: לחן קודם אחד לפחות שהופיע באלבום כלשהו. איצי, את התוצאות נבחן באלבום הבא שלך...
(מקור: בנימין ליפקין -"בקהילה", כ"ז אד"ר)
|
|
|
|
| נשלח ב-18/3/2011 09:10 |
|
| |
הידעתם שיעקב שואקי היה בפרחי מיאמי קצת זמן ?
נ.ב. לא הייתי באשכול הישןן בפורום הישן אז נכון שלא נורא אם זה ישן
|
|
|
|
| נשלח ב-18/3/2011 13:02 |
|
| |
קראתי באיזה כתבה שמראיינים אותו שהוא אומר שהוא היה בפרחי מיאמי רק שנה בגלל שהוא יותר אהב לשחק כדור רגל (או כדור סל אני לא זוכר) אם אני אמצע את הכתבה אז אני יביא בעז"ה
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2011 21:35 |
|
| |
בזכות שכנו, ירחמיאל ביגון, וכנראה גם בזכות קולו הערב, הוא מגיע למקהלת הילדים פרחי מיאמי. "אהבתי לשחק כדורסל במקום ללכת לחזרות, ולכן הייתי במקהלה רק שנה אחת", הוא מעיד על עצמו בכנות.
לקוח מדוס מיוזיק מראיון שעשו איתו
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2011 16:06 |
|
| |
אני שמעתי את שווקי באיזה ראיון אולי עם טוקר, והוא העביר את זה בשניה וחצי שהוא היה במיאמי, ודוקא אותי זה תפס
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2011 18:25 |
|
| |
| מרענן כתב: |  | אני שמעתי את שווקי באיזה ראיון אולי עם טוקר, והוא העביר את זה בשניה וחצי שהוא היה במיאמי, ודוקא אותי זה תפס |
|
זה די ברור, לקרירה של שוואקי מיאמי זה לא סטייל, ואין הרבה במה להתגאות.
וסתם בשביל קו'ח או להראות ששר מגיל צעיר הוא מעביר את מיאמי. מה גם שהוא לא היה כוכב... ונראה לי שאפילו לא מופיע באיזה אלבום. (לפחות לא השם שלו)
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2011 18:30 |
|
| |
הידעתם... שלירחמיאל יש קרובים בירושלים (אחינים!!!!) שבכלל לא מולהבים ממיאמי, וכל פעם שהוא בא לבקור אצלהם כל השכונה קופצת לביקור......
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2011 18:33 |
|
| |
אני במקומם הייתי מאושרת עד לב השמים!
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2011 18:47 |
|
| |
| תמי281 כתב: |  | | אני במקומם הייתי מאושרת עד לב השמים! |
|
סטטיסתית זה הגיוני, זה חוק כזה, שהקרובים בכלל לא יהיו מולהבים והרחוקים יהיו מוטרפים...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2011 18:52 |
|
| |
נכון.בגלל שאני מעריצה של פרחי מיאמי אני אומרת את זה.אבל אם אני הייתי במקומם סביר להניח שגם אני לא הייתי מתלהבת ולא הייתי מעריצה,ככה זה חוק מרפי.מכירים אותו?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2011 13:46 |
|
| |
מכירים! הידעתם שרוב בוגרי מיאמי מתקופת רווח, כלל לא מעריצים או גאים בהיותם בוגרי מיאמי... התפלאתי מתגובתו העכשוית מיגאל ספרסטיין שהיה עד ליבוא והיה כוכב לא קטן, שבשבילו מיאמי היה חלק מהילדות שהלכה... גם עמיאל (הבוכרי מרווח!) לא כ'כ זוכר את מיאמי... אולי לילדים של רווח יש חסכים?! לא יכול להיות זה היה התקופה הכמעט הכי טובה בעשור שחלף! (בדיוק המעבר בין 'ערבים זה לזה' ל'משיח')
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2011 14:00 |
|
| |
מה? לא יכול להיות.להיות חבר מקהלה בהווה ולשעבר זה חלק מהחיים שלך.זה לא דבר ששוכחים כ"כ מהר. כל ההופעות,האימונים,ההקלטות,הדיסקים.זה לא הגיוני.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2011 14:19 |
|
| |
כוכב לא קטן?! איפה? אולי רק להם יש חסכים? (הם באמת לא היו כאלו מי יודע מה..) אי אפשר להכליל זאת על כולם אם כתבת רק על שניים.
אולי הוא פשוט סנילי, איך יכול שבן אדם שוכח כ"כ מהר את החיים שלו? אולי הוא פשוט לא רוצה לזכור.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2011 13:30 |
|
| |
שמעתי את תגובתו של יגאל לא הרבה זמן אחרי שיצא ממיאמי... (פחות משנה!) יתכן וזה לא בדיוק ראיה, יגאל אמנם היה כוכב גדול, אבל אולי לא היה לו גל הערצה מטורף כמו לשאול לדוגמה. אבל שמעתי זאת יותר מאחד וזה נשמע קצת מוזר. ברווח באמת היו המון ילדים כך שאולי הרבה לא קבלו תשומת לב... אבל דוקא 2 אלו קבלו קצת יותר מאחרים! וכנראה שבכל זאת יש בוגרים שגדלים ומיאמי כבר לא חלק מהחיים שלהם!
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2011 17:29 |
|
| |
זה דיי הגיוני שאדם ישכח משהו שהיה לפני המון שנים. אפילו שיש לו חוויות משם. גם אלינתן וינשטיין לא כל כך מתלהב עכשיו ממיאמי אבל כשהראתי לו את הדיסק התעוררות בחנוכה הוא התלהב קצת והוא גם רצה שאני אראה לו את הוידאו של רווח כדי לראות את עצמו. אבל יותר מזה לא. אני חשוב שזה בגלל שכולם מתעסקים במיאמי כל הזמן אז הזמן לא זז אצלנו, אבל הבוגרים ממשיכים הלאה. בשבילם זה עוד פרק בחיים.
|
|
|
|
|