בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

"הידעתם"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/4/2011 20:52 לינק ישיר 

מסכימה איתך חלקית - חלקם שוכחים; אבל ככל שהמוזיקה היא מרכיב מרכזי בחייו של הסולן, מיאמי בשבילו היא שחקן ראשי יותר בחיים, כי הרי זו ההתנסות ששיפשפה והכשירה אותו מהרבה בחינות לקריירה המוזיקלית העתידית.
לא יודעת מה עם אלינתן, יגאל ועמיאל - אבל בשביל ארי גולדוואג, נחמן סלצר, אריק סטרן ואפילו גבריאל כהנא (את מנחם קליין לא החשבתי אפילו ;-) מיאמי היוותה תקופה מכוננת.
נו, אחד מאלף יוצא להוראה... :-)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/4/2011 23:29 לינק ישיר 

אפשר להוסיף עוד כמה שמות... (חנינה אברמוביץ,נחום סטארק,איצי ספינר...)
אבל אפשר להוסיף פי עשר שמות שהם בוגרי מיאמי, ושמם עלום היום וכלל לא עוסקים במוזיקה. ורבים מהם היו כוכבים ענקים! (עודד קריטי,דניאל מצ'ניק,איזיק בן ישי,השפירוס'...) שאילולא היינו שומעים אותות חיים מחברים כאן, כלל לא היינו בטוחים אם הם קימים...
אלו ועוד חיים את חייהם כמונו, שמיאמי עבורם היה חוג בילדותם, שחלף עם הילדות! (אשתו של ד. שפירו שמעה שהוא בוגר מיאמי רק אחר ארוסיה ורצה לקנות את הסרט...) כך שחייהם לא בדיוק ממשיכים יחד עם מיאמי, אלא ממשיכים הלאה, שמיאמי חלק שחלף עם השנים. זה הרוב, רובם ממשיכים הלאה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/4/2011 12:17 לינק ישיר 

shapiro3 כתב:
הידעתם... שלירחמיאל יש קרובים בירושלים (אחינים!!!!) שבכלל לא מולהבים ממיאמי, וכל פעם שהוא בא לבקור אצלהם כל השכונה קופצת לביקור......
כן. הם גרים בארזי הבירה... חוץ מזה, ירחמיאל בכלל לא הרשה לילדים שלו להשתתף במקהלה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2011 23:37 לינק ישיר 

תמר99 כתב:
הידעתם... שלירחמיאל יש קרובים בירושלים (אחינים!!!!) שבכלל לא מולהבים ממיאמי, וכל פעם שהוא בא לבקור אצלהם כל השכונה קופצת לביקור......
כן. הם גרים בארזי הבירה... חוץ מזה, ירחמיאל בכלל לא הרשה לילדים שלו להשתתף במקהלה.

תרשי לי לתקן אותך, לא בארזי הבירה! (אולי גם?!)בשכונה אחרת לא רחוקה משם...
אני ירושלמית והם שכנים שלי...
וזה די טבעי שהוא לא יתן לילדים שלא להתנשא במקהלה... (לאלי גרסטנר זה אח, זה ספור אחר...)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/4/2011 00:28 לינק ישיר 

הידעתם שיוסי שיק הוציא אלבום סולו משלו?

אגב יש לי אותו...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/4/2011 20:31 לינק ישיר 

ברצינות?!
נו אלי למה אתה מחכה? תנדב יותר פרטים ולינקים. הקול שלו ישתנה?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/4/2011 23:56 לינק ישיר 

אלי, באמת? מה אתה שומר ידיעות לעצמך? רוצים יותר פרטים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/4/2011 13:04 לינק ישיר 

באמת? הוא ממש צעיר רק בן 17-18 בחור ישיבה. עשיתי חיפוש במוסטלי מיוזיק ולא מצאתי....

ושפירו קול וודאי משתנה. הוא לא ישאר כל ימיו עם קול ילדותי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/4/2011 13:39 לינק ישיר 

ישתנה ודאי, אבל אם הוא הוציא אלבום אז האם הקול שלו נשאר אותו קול צלול?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/4/2011 04:57 לינק ישיר 

אין לי שום פרטים מצאתי את זה באייפוד של גיסה שלי והורדתי את זה אבל זה נשמע ישן כשהקול שלו עדיין היה טוב

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/4/2011 06:33 לינק ישיר 

מעניין, כנראה הוציא את זה למשהו מסוים או למישהו כלומר בהוצאה פרטית כמו ארי רוזנר בזמנו...
עשיתי חיפוש בגולל ועוד בהרבה אתרים על מוזיקה ולא מצאתי כלום כך שכנראה זה לא פורסם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/4/2011 18:44 לינק ישיר 

חבל!!!
יוסי שיק היה אחד מהקולות הטובים במיאמי. ואם היינו זוכים לטעום ממנו עוד קצת זה היה בהחלט נחמד!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/8/2012 23:52 לינק ישיר 

הידעתם ש...סגן חתן חידון התנ"ך העולמי לשנת תשע"ב ,הוא עקיבא אברמוביץ. סולן לשעבר בפרחי מיאמי.
---------------

הקפצה: מהפעם האחרונה שהגיבו באשכול זה יתחדשו כמה דברים. כמו מה שכתבתי למעלה. אתם מוזמנים לחדש...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/12/2012 18:20 לינק ישיר 

הידעתם שבהוצאה הראשונה של האלבום "רווח" חלה טעות משעשעת במספר הידיים שהופיעו על העטיפה?
למי שלא ידע על כך - נסו לספור ידיים לעומת ילדים, במיוחד בשורה הימנית למעלה :)
אגב, בחלק מההוצאות הטעות תוקנה.

העטיפה השגויה:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/12/2012 20:03 לינק ישיר 

הידעתם? באלבומים רשמיים של המקהלה התארחו עד כה אומנים רבים מאוד - ביניהם: 
גרשון ורובה, יהודה צ'יק, יואל שרעבי, דוב לוין, שלמה קרליבך,יוסי פיאמנטה, מרדכי בן דוד, יעקב שוואקי, דדי גראוכר, שלומי דקס, נחום סטארק, ישראל ויליגר, יהודה צ'יק, מיכאל שטרייכר... 

--
(הבהרה: לא בדקתי. זה נלקח מאשכול זנוח בפורום הקודם - להלן: קישור)

תוקן על ידי אידי ב- 27/12/2012 20:04:16

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > "הידעתם"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.