שמעתי שיש שם בלאגן גדול עם השכנים, היו כאלה שהתלוננו לעירייה על חנויות במרכז מסחרי. היו שם פקחים ונתנו דוחות ולא יודע אם צווי הריסה, אבל היו פקחים. שמעתי שהרב גולדשטיין מעורב רציני.
מה שהכי חם ורץ זה שגרינברג החליט לשים כחול לבן בכל המרכז המסחרי והאזור.
מישהו יכול להוסיף לכולנו פרטים?
נשלח ב-26/1/2011 18:43
בס"ד
צריל להכין מדבקות כמו בבתי חולים, להדביק על כל המכוניות להשכרה, ולאחרונה גם על מוכרי מכוניות פיראטיים,
להדביק להם כמה פעמים באנונימיות, ואז יהיה לך מלא מקום חניה.
נשלח ב-27/1/2011 01:13
איזה מדבקות? תביא, זה רעיון
נשלח ב-27/1/2011 12:47
מי שבא לגור במרכז מסחרי צריך לדעת מראש שלא מדובר ברחוב הולנדי קטן וסגור אלא ברחוב הומה אדם ורכבים עם עשן ופיח וכו' וכו' וכו'
נשלח ב-27/1/2011 18:14
הבעיה היא לא תושבי המקום שלהם יש חניות בתוך הבנין. הבעיה היא של כל מי שרוצה לקנות משהו במרכז המסחרי שהוא צריך להסתובב דקות ארוכות ומתסכלות עד שהוא מוצא מקום חניה פנוי. קראתי בכותרת של עיתון חדש השבוע שיש פעילות בנושא.
נשלח ב-30/1/2011 14:46
בעיתון חדש באמת היה כתוב שמונטג מרכז את הנושא של החניות. אבל התושבים שם אומרים שיש עליו ביקורת שהוא לא שאל אותם קודם, אחד שם אמר לי שהם ביקשו פגישה דחופה.
אני שאלתי את אחד מבעלי העסקים, עסק בינוני, הוא אמר שהוא מעדיף חניות כחול לבן עם שעה ראשונה חינם. ככה זה יפתור הכל. ולתושבים יהיה או תו או שיחנו בחניות למטה.
נשלח ב-30/1/2011 15:02
הפתרון - להחליף את קבוצת הקשקשנים היושבים בעירייה ומנהלים לנו את אורח החיים וכל הפטרונות שלהם לוקחים מהיועץ ראש העיר עיתון חדש (טומבק) ראש העיר תתעורר עבר כבר שנתיים מהבחירות תפסיק לישון
אולי הפטרון של העיר מלחמה נגד העירייה לא לשלם מיסים העיר לא נקייה , הבטחות של מינהלת לרמת בית שמש עובד מלא אנשים , עירייה ללא שחיתות כך הבטחת והנה ? , תנו לתושבים לנצח ! במה נצחנו שהרס של העיר לא נשלם ? משה - טומבק הביתה !!!!!
תושבים לא לשלם מיסים !!!
נשלח ב-30/1/2011 15:38
אני מתרשם שדווקא העיריה מתנהלת למופת, חוץ מכמה חריקות פה ושם. נדמה לי כי דווקא מישהו מתוסכל ממשהו, אולי מאיזה ג'וב שהבטיחו לו? והוא תוקף בעברית מלאת שגיאות וילדותית כל מיני אנשים שקשורים ולא קשורים למה שקורה בעיר. אולי הבטיחו למישהו עוד שטח לבית כנסת והבטן הגבוהה שלו מתפוצצת מעצבים על כל העולם?
נשלח ב-30/1/2011 17:39
היום דווקא טיילתי במרכז המסחרי, ראיתי מספר מכוניות למכירה, ועוד מספר מכוניות של חברות ההשכרה. אבל אני לא יודע אם זה מה שעושה את העומס. המרכז מסחרי הצליח, ויש בעיה של חניה. אולי במקום הפארק שעושים שם שיעשו חלק ממנו חניה.
אבל אני מבין שיש עבודה מסיבית של העיריה ותמיד יש צד שנפגע. אבל ראשי העיר צריכים לראות את טובת הכלל ואני מקוה שזה מה שנעשה. צריך לשמוע את כל הצדדים ולהחליט.
נשלח ב-30/1/2011 23:06
הכל נכון הבטיחו כל מיני דברים . וגם שגיאות כתיב כך למדנו לכתוב מעיתון חדש בבית שמש של ראש העיר שכל העיתון בשגיאות כתיב מאפוא ראש העיר יודע עברית אבל אנחנו התושבים ילדותים ולא קבלנו גובים מי צריך שטח בכלל למה אני ראש ישיבה או בן,,, לא רוצה שום דבר רוצה גינות ומשחקים כמו כל עיר ושראש העיר יפסיק להסתובב ליד גינות שמשרד השיכון עשה ודני ועקנין דאג לזה !!! וכן מינהלת וכן בתי חולים וכן נקיון שצעק לפני הבחירות שהעיר הופכת להיות סביון !!!
נשלח ב-31/1/2011 08:26
תירגעו חבר'ה, הכל יהי'ה (לפחות הבטחות), רק תחכו לבחירות לראשות העיר.
נשלח ב-2/2/2011 19:40
אני הולכת קבוע למכון כושר בבניין דונה ולדעתי צריך לפתוח את החניה בבניין של דונה והכללית, קראתי בעיתון חדש את הטור של גרינברג שמביא את ההתלבטות בקבלת ההחלטה אני מעריכה את זה שהוא שיתף את הציבור בהתלבטות שלו ואני מקוה שבסופו של דבר יפעלו לפתיחת החניות בדונה וטיפול בחברות ההשכרה ורק אם אחרי הצעד הזה לא יצליחו לפתור את הבעיה אז שידברו על תשלום בחניה.
נשלח ב-2/2/2011 19:59
זה מה שעשה מונטג. הוא שלח את הפקחים לדרוש פתיחה של החניה בבניו דונה ואם לא הוא יוציא צו סגירה לבניין. אבל אומרים שמישהו בכלל קנה את כל החניות לעצמו, מעניין מה הוא עושה עם זה. אולי הכל סגור שם לחנויות?
נשלח ב-2/2/2011 20:24
לא הבנתי - החנייה שם בשליטה של העירייה? אם זה בבעלות פרטית איך הוא יכול להכריח אותם לפתוח החנייה לכלל הציבור? אנא הסבר לי בבקשה
נשלח ב-2/2/2011 23:01
אין לי מושג.
אבל כנראה שהחנויות בבנין דונה חייבות לאפשר ללקוחות שלהם אפשרות חניה בבנין, במקום שכולם נופלים על המרכז מסחרי בחוץ
נשלח ב-2/2/2011 23:54
בתב"ע ובהיתר בניה מופיעים כמות חניות לדירה/מרכז מסחרי. גם מרכז דונה קיבל את ההיתר על סמך החניות שיש בחניון התחתון. רק בעיריה כמו בית שמש יכול יזם/קבלן/בעל רכוש לעשות כרצונו. אבל יש לי עיצה לגאוני העיריה. תתנו את רשיון העסק של חברות השכרת הרכב בחניה מסודרת לפחות לעשרים כלי רכב והם ישכרו את החניון של דונה בתשלום וכולם יהיו מרוצים!