| נשלח ב-28/1/2011 00:28 |
|
| |
להדחיק רגשות?
במקרה וקשה לכם, למשל בקטע של שידוכים. התאכזבתם \מתגעגעים ורוצים במיוחד\נמאס לכם
איך אתם מתנהגים? מדחיקים את הרגשות ובורחים לחופש\בורחים לעבודה יומם וליל או עומדים מולו, בוכים, מתפללים, כותבים שירים דיכאוניים וזה עובר אחרי כמה ימים.
כמובן שיש פלוסים ומינוסים . זה ברור. ואפשר לדון גם בזה. מה עדיף על מה.
ואיך אתם מתנהגים בד"כ? או שאפעם לא קשה לכם.....
|
|
| נשלח ב-28/1/2011 00:34 |
|
| |
אני מקיים בהידור דאגה בלב איש ישיחנה וזה מאוד עוזר ללבן ולהשתחרר.
|
| נשלח ב-28/1/2011 00:36 |
|
| |
אתה תמיד מצליח.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2011 00:36 |
|
| |
תרד ממני. ברור.
|
| נשלח ב-28/1/2011 00:38 |
|
| |
תסלח לי אבל באמת שלא מנסה לעלות עליך.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2011 00:45 |
|
| |
גם וגם וגם ובעיקר,כפי שכתב 'אוהב': "דאגה בלב איש..."
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2011 02:37 |
|
| |
בדרך כלל הזמן עושה את שלו ואני משתדל להעסיק אותי בדברים אחרים שמשכיחים את הענין
|
| נשלח ב-28/1/2011 04:54 |
|
| |
מזדקן ואוהב יהודי
ולאנשים שיש תוכן פנימי ואינם חלולים ושטחיים, חוסר בבן זוג לא ממש נוגע להם כי יש להם חיים... _________________
תוקן על ידי אסיק_good ב- 28/01/2011 14:59:01
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2011 08:56 |
|
| |
ב"ה אני מצליחה לעמוד מול הנסיון למרות הקושי ולהתמודד, ומשתדלת לא להדחיק את הרגשות.
אני לא חושבת שזה קשור אם יש או אין בן/ת זוג אלא לדרגת האמונה של האדם והנכונות שלו להתמודד.
תוקן על ידי אנימותק ב- 28/01/2011 09:23:31
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2011 13:18 |
|
| |
| אנימותק כתב: |  | ב"ה אני מצליחה לעמוד מול הנסיון למרות הקושי ולהתמודד, ומשתדלת לא להדחיק את הרגשות.
אני לא חושבת שזה קשור אם יש או אין בן/ת זוג אלא לדרגת האמונה של האדם והנכונות שלו להתמודד.
תוקן על ידי אנימותק ב- 28/01/2011 09:23:31 |
|
|
| נשלח ב-28/1/2011 14:32 |
|
| |
מדחיקים.....
מתפללים......
ומאמינים.........
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2011 22:20 |
|
| |
חובת הלבבות, השער הרביעי שער הבטחון: (בפתיחה) אחת התועלות שיש לעובד ה' מהבטחון להשגת שלמות בתורה ועבודת ה', היא: שעל ידי שהוא בוטח באלוהיו, כמו שהעבד חיב לבטוח על אדוניו, יש לו מנוחת הנפש מהדאגות.! וכו' וכו' הדבר הראשון שמונה רבינו בחיי ממעלות הבטחון זו מנוחת הנפש! כך שאין מה להדחיק רק לבטוח! (ועד שנגיע לדרגה, השק איגרוף קצת סובל...)
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2011 02:27 |
|
| |
| barbrav כתב: |  | | חובת הלבבות, השער הרביעי שער הבטחון: (בפתיחה) אחת התועלות שיש לעובד ה' מהבטחון להשגת שלמות בתורה ועבודת ה', היא: שעל ידי שהוא בוטח באלוהיו, כמו שהעבד חיב לבטוח על אדוניו, יש לו מנוחת הנפש מהדאגות.! וכו' וכו' הדבר הראשון שמונה רבינו בחיי ממעלות הבטחון זו מנוחת הנפש! כך שאין מה להדחיק רק לבטוח! (ועד שנגיע לדרגה, השק איגרוף קצת סובל...) |
|
איך אני אוהבת שנותנים לי רעיונות למקורות חדשים ללימוד. תודה.
לא שזה מקור חדש, אלא בעבורי...
אשמח לשמוע על עוד מקורות שעוסקים במידת הביטחון (אמונה וביטחון כבר לומדת).
ושיריש, אני משתמשת בכל האופציות שהצגת.
המועדפת היא כתיבה, אם כי היא מצריכה הרבה משאבים
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2011 22:00 |
|
| |
נראה לי שזה תלוי בני כמה אתם/ן, וכמה זמן אתם בשידוכים, לא? יש כאלה שמרוצים מהחיים שלהם כמו שהם ולא בוערת בליבם אש שמכלה כל חלקה טובה ביומם והורסת להם את החיים רק משום שהם עדיין לא מאורשים. חכו בסבלנות ותתפללו!!!! מה שמגיע לכם יגיע בזמן הנכון והעיקר שיהיה האדם הנכון!! (כדברי הסבתות הזקנות...)
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2011 16:05 |
|
| |
| אחת_מהישוב כתב: |  | נראה לי שזה תלוי בני כמה אתם/ן, וכמה זמן אתם בשידוכים, לא?
יש כאלה שמרוצים מהחיים שלהם כמו שהם ולא בוערת בליבם אש שמכלה כל חלקה טובה ביומם והורסת להם את החיים רק משום שהם עדיין לא מאורשים.
חכו בסבלנות ותתפללו!!!! מה שמגיע לכם יגיע בזמן הנכון והעיקר שיהיה האדם הנכון!! (כדברי הסבתות הזקנות...) |
|
נקודה נכונה מאוד.
לא לחיות את החיים תחת צל כבד של ציפיה אלא להנות ממה שיש.ולקוות.
|
| נשלח ב-2/2/2011 22:04 |
|
| |
תודה על הפידבק... (תרתי משמע)
|
|
|