|
|
| נשלח ב-4/2/2011 17:30 |
|
| |
הבוקר התפללו תפילת שחרית במלון קאראנא האדמו"ר התפלל גם הלל לפני התיבה
כל האורחים מתכוננים לשבת מיוחדת בעיר סיגוט "מקום שבו התפללו אבותינו" לשבת שיהיה נועם הנשמות
לאלו שגרים בארץ ישראל יהיה אפשרות לשמוע את התורה בסעודה שלישית בקו של "קול סאטמאר"

|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2011 18:57 |
|
| |
קטע מיוחד של המסיבת לחיים אתמול לפני העליה לציון הק' בעיר סיגוט באדיבות מערכת "קול סאטמאר"
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2011 15:55 |
|
| |
השבת שעברה עך הזוכים לנסוע היתה ממש עולם הבא אמשיך יותר מאוחר בכל הפרטים
בנתיים האדמו"ר יצא לכיון ארץ ישראל
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2011 00:52 |
|
| |
סאטמארבילד עכשיו אחרי שבת קודש, תן בבקשה מספרים , כמה אכלו בשבת, וכמה מהם שילמו 10.000 דולאר, רק האמת.....
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2011 03:38 |
|
| |
קונסול:
האם ברצונך לרמוז שמי שלא נתן לא אכל?
והלא כך כבר אמרו חכמינו ז"ל מי שטרח בערב שבת יאכל בשבת.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2011 17:13 |
|
| |
דרשת הגה"צ רב דקהילת סאטמאר בווילאמסבורג ואמירת התהילים בציון של הרה"ק בעל הקדושת יו"ט בעיר סיגוט
בתחילה שומעים את האדמו"ר שליט"א אומר את התפילה "שלום עליך אדונינו מורינו ורבינו" תפילה שתיקן בעל הישמח משה לומר על ציון של צדיקים
אח"כ הדרשה מהגה"צ אב"ד סאטמאר ווילאמסבורג שליט"א
ואח"כ אמירת התהילים על הציון
תוקן על ידי סאטמארבילד ב- 08/02/2011 16:53:19
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2011 20:29 |
|
| |
| קונסול כתב: |  | סאטמארבילד
עכשיו אחרי שבת קודש,
תן בבקשה מספרים , כמה אכלו בשבת,
וכמה מהם שילמו 10.000 דולאר,
רק האמת..... |
|
סליחה שרק עכשיו שמתי לב לשאלה שלך
ובכן 207 איש שילמו לפחות 10,000 דולר לנסוע יש כאלו (למשל הנגיד חיים צבי שאהן) ששילמו הרבה יותר (למשל הנגיד הנ"ל שילם יותר ממאה אלף דולר בעליה לתורה בשבת) חוץ ממה שהוא שילם ממש בהתחלה את כל ההוצאות שלפני הרכישה (כמו כרטיסים וכדומה).
חוץ מזה הגיעו עוד כ25 איש עסקנים שהם עבדו על כל הפרויקט היו בסיגוט כמה שבועות או אספו המון כסף מהנגידים וכדומה, וכן היה עוד עשרים איש שהם עסקנים גדולים בכל דבר של סאטמאר והן קיבלו הנחה על 6,000 דולר והם לא היו כלל על התוכנית לנסוע רק הגיע בטיסה נפרדת ביום רביעי בערב.
אני יביא לך תמונה של האולם שבאמת הכינו רק ל200 איש ולא הכניסו לחשבון את הנוסעים האחרים ולכן לא היה מספיק מקום לשבת.
אז הביאו כמה עצים ושמו על הכסאות וככה יכלו לשבת עוד כמה אנשים
אבל באמת למי שהיה שם לא אכפת בכלל מה כותבים ומה חושבים העיקר
שהיתה שם יום שבתון שאין לשכוח, והיה שם עולם הבא ממש, שבת שלא ישכח לנצח
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2011 21:09 |
|
| |
כידוע לכם איני נימנה על חסידי סאטמר ושיטתם. וקצת מוזר לי הרעיון להחיות את בית הכנסת של סיגוט ? מי יבוא לשם ? מתבוללי האיזור ?
ועם כל זאת לא נמנעתי מלבקר בסיגוט ובאיזור מקום בו הלכו אבותי הקדושים ז"ל והי"ד. הייתי בביה"ח דסיגוט ולא ידעתי מאומה מאיסור על צילום הקברים. אכן צילמתי שם את כל הקברים אך זכורני שלפתע שמעתי דפיקות חזקות על הגג כאילו מישהו משליך אבנים על הגג, ומעט חששתי. ועכשיו אני חושב שאולי פלא היה הדבר.
לפלא לי שלא מוזכר ביקור באוהל "הכהנים" שם קבורים קונטה"ס וצאצאיו. האם לא ביקרו שם ?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2011 18:58 |
|
| |
עיקר הקניה היתה על הבית החיים ששם קבורים ראשי השלשלת, וכמו שאמר כ"ק האדמו"ר שליט"א הבעיא הגדולה ביותר הוא שלאחרונה עקב נישואי תערובות התחילו לקבור בבית החיים גוים גמורים ולכן קנו את השטח.
בנוסף לזה קנו את כל השטח ששם עמדה הבית הכנסת והבית, ככה שיגיעו כמה שיותר אנשים לבקר וככה מצילים את הקברים כידוע
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2012 22:16 |
|
| |
סאטמאר בילד כבר עברה שנה
מה קורה עם נסח הטאבו בסיגוט
קניתם או לא קניתם?
|
|