|
|
| נשלח ב-28/8/2011 03:07 |
|
| |
כמה טוב שנפגשנו - אברהם פריד
אקורדים: דניאל ישי
פתיחה:
Em__Dm__G__F__Am
Am__G__F__Am Dm____Gm_____C_______Am
אם עד לפני שעה קלה היינו רחוקים Am____Bb___F___Am_____Dm
עכשיו יש הקלה גדולה, בוכים וצוחקים Dm__Gm_________C_______Am
כי זה חיבור של נשמות, זה קשר אמיתי E________C______Dm
ותחושות טובות, חמות, מלוות אותי פזמון:
_____Am_____Em_____G___________F
כמה טוב, כמה טוב שנפגשנו, מה אני בלעדיכם Am______Em__G______F
יחד התרגשנו, כל זה בשבילכם _____Am____Em______G___________F
כמה טוב, כמה טוב שנפגשנו, כאן פנים אל פנים E_______Dm____C_______F
השירים שאהבנו, תודה על השנים
מילים
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2011 14:04 |
|
| |
מישהו יכול לשלוח לכאן אקורדים של שיר ישן [אבל באמת ישן!]
של בן דוד ששמו הוא "LET MY PEOPLE GO''
ישן מאוד הא?!
|
|
|
|
| נשלח ב-28/9/2011 00:06 |
|
| |
למי יש אקורדים של השיר ״תנצל נפשי״ של יונתן שינפלד?
והשיר ״ממעמקים״ של איציק דדיה?
תודה
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2011 12:49 |
|
| |
כמה טוב שנפגשנו...
אתמול ככה....בחצי עין הצצתי באקורדים של השיר הזה.... מיד התחלתי לפרוט על הגיטרה שלי...האקורדים מעולים!!! רק ש....שום פריטה חוץ מהחלקה לא הצליחה לי...אשמח אם תוכלו להמליץ לי על פריטות מתאימות....
נ.ב. שוב תודה רבה לך פסנתר.. :)
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2011 21:18 |
|
| |
תודה תותי :) סליחה על האיחור בתגובה.. המקצב של השיר הזה הוא 6/8 להבדיל מ-4/4 הנפוץ יותר וכנראה שזה מקור הסיבוך. אני מנגן בעיקר בקלידים ופחות בגיטרה, אז ניגנתי לך קטע באורגנית עם פריטה מתאימה: להורדהתעדכני אם זה עזר :)
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2011 23:16 |
|
| |
אוי, מבאס, אני לא ליד מחשב עכשיו ודרך הפלאפון זה לא אפשרי. אעדכן כשאהיה ליד מחשב!
תודה ;-)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2011 00:22 |
|
| |
וואוו! הנגינה כ''כ מלאה, נשמע שיש שם תזמורת שלמה.... ובכלל, הביצוע הזה מראה שנתן לשפר את העיבוד של המקור.. (למרות שהוא מקסים בעיני..) הסלסול העדין שבסוף הבית נורא חמוד!! ובכלל, האפקט של המפוחית ברקע רק מוסיף.. רק שאלה אחת שאני לא מצליחה לכלוא.. למה הקטע כ''כ קצר?! ):
-----
תותי, את השיר הזה אני מנגנת במשיכת בס ואצבעות A,M,I מושכות את מתרי הסופרן פעמיים... מקווה שהסברתי באופן ברור את שלבי הפריטה, אם את עדיין מסתבכת תודיעי..
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2011 01:17 |
|
| |
| MILKI100 כתב: |  | וואוו! הנגינה כ''כ מלאה, נשמע שיש שם תזמורת שלמה.... ובכלל, הביצוע הזה מראה שנתן לשפר את העיבוד של המקור.. (למרות שהוא מקסים בעיני..) הסלסול העדין שבסוף הבית נורא חמוד!! ובכלל, האפקט של המפוחית ברקע רק מוסיף.. רק שאלה אחת שאני לא מצליחה לכלוא.. למה הקטע כ''כ קצר?! ):
|
|
מילה בסלע! פסנתר, אתה מעביד את ה repeat שלנו קשה.... אם תחליט להעלות עוד קטעים כאלו... העם ישמח...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2011 00:30 |
|
| |
מילקי ואידי - תודה, אבל קצת הגזמתן... בסה"כ מדובר על הקלטה חד ערוצית ישירות לנגן ללא יותר מדי מחשבה על עיבוד וכד'. אולי אתן פשוט כ"כ אוהבות את השיר המקורי עד שכל ביצוע שלו נשמע לכן משהו מיוחד... 
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2011 13:06 |
|
| |
| פסנתר_כנף כתב: |  | תודה תותי :) סליחה על האיחור בתגובה.. המקצב של השיר הזה הוא 6/8 להבדיל מ-4/4 הנפוץ יותר וכנראה שזה מקור הסיבוך. אני מנגן בעיקר בקלידים ופחות בגיטרה, אז ניגנתי לך קטע באורגנית עם פריטה מתאימה: להורדהתעדכני אם זה עזר :) |
|
אז קודם כל: זה ממש מקסים!! דבר נוסף- אנסה את זה בהזדמנות הקרובה...:)
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2011 13:07 |
|
| |
| MILKI100 כתב: |  | -----
תותי, את השיר הזה אני מנגנת במשיכת בס ואצבעות A,M,I מושכות את מתרי הסופרן פעמיים... מקווה שהסברתי באופן ברור את שלבי הפריטה, אם את עדיין מסתבכת תודיעי..
|
|
צודקת....הסתבכתי!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2011 13:19 |
|
| |
| פסנתר_כנף כתב: |  | מילקי ואידי - תודה, אבל קצת הגזמתן... בסה"כ מדובר על הקלטה חד ערוצית ישירות לנגן ללא יותר מדי מחשבה על עיבוד וכד'. אולי אתן פשוט כ"כ אוהבות את השיר המקורי עד שכל ביצוע שלו נשמע לכן משהו מיוחד...  |
|
פסנתרננו הצנוע, כשאתה תהיה מעבד מבוקש... אל תגיד שלא אמרנו... 
תוקן על ידי אידי ב- 18/10/2011 13:20:37
|
|
|
|
|