אקורדים ל'שמע ה'' של שבת אחים - שמעון ומשה בל אקורדים ל'אלוקים תודה' של חיים ישראל אקורדים ל'תפילותי' של איציק אשל ואברהם מויאל
שאלה דחופה: איך קוראים את האקורדים של השירים שכתובים בעברית - מהצד השמאלי של השורה, או מצד ימין כמו שכתובות המילים? _________________ כנסו ל: פורום פרחי מיאמי Miami Boys Choir
אקורדים ל'שיר השלום' של מרדכי בן דוד אקורדים ל'כד יתבין' של בני פרידמן אקורדים ל'חומות של תקוה' של חיים ישראל
אקורדים ל'יהודי' של פרחי ניו יורק אקורדים ל'מודה אני' של חיים ישראל
אקורדים ל'התורה כוללת כל הטובות שבעולם' של ישראל ורדיגר אקורדים ל'ברכת הבנים' של אוהד מושקוביץ
אפשר אקורדים לשיר אבא של נתנאל ישראל ושל בנימין משה?
אקורדים ל'מחרוזת סולו' של פרחי מיאמי - פתח ליבי / אני מאמין / כי אתה הואאקורדים ל'עוד אחכה' של אודי דוידי
אקורדים ל'מלך מלכי המלכים' של אייל גולןאקורדים ל'אל תבכי' של גד אלבז
אין דבר מושלם בעולם הזה...למצוא כזה אשכול בשלושת השבועות, אחחחחחחחחנאלץ להמתין בסבלנות עד שהמשיח יבוא, או אם חלילה לא יבוא,עד אחרי ט' באב.בכל אופן, תודה לכל המשקיענים, תמיד בשמחה :)
ברוך הבא!
אקורדים ל'מחרוזת סולו' של פרחי מיאמי (פתח ליבי, אני מאמין, כי אתה הוא)אקורדים ל'עוד אחכה' של אודי דוידי
אקורדים ל'וזכני' של ברוך לויןאקורדים ל'התנערי' של דניאל קרייטנברגר ושלומי בן אבו