בית פורומים שידוכי חרדים

קושי בהפרשי גובה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/2/2012 18:55 לינק ישיר 

הקדמת אותי....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/7/2014 05:01 לינק ישיר 

תודה על כל התגובות : )

אשכול שפתחתי מזמן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/7/2014 08:46 לינק ישיר 

האמת שיש בזה משהו רוב הבנות החרדיות הממוצע גובה הוא תמיד נע בסביבות המטר שישים פלוס מינוס
אני למשל מטר שמונים ומעדיף כאלה שהם באיזור המטר שבעים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/7/2014 10:00 לינק ישיר 

קטן קומה, מלא עורמה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/7/2014 10:18 לינק ישיר 

אני_הקטנה כתב:
קטן קומה, מלא עורמה.

בשביל זה אני נזהר מקטנים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/7/2014 12:05 לינק ישיר 

בס"ד

בהחלט שיש לך ממה להיזהר

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/7/2014 14:55 לינק ישיר 

וואי זה אשכול בדיוק בשבילי!!!

אני גבוהה(1.74) ורוב בחורים שמציעים לי נמוכים ממני או בגובה שלי...וזה ממש ממש ממש מפריע לי!!

כל החברות הדרדסיות שלי קיבלו בחורים מזה גבוהים והגבוהות קיבלו בגובה שלהן או טיפה פחות....

בחורים גבוהים צאו החוצה!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/7/2014 15:01 לינק ישיר 

חחח יצאתי {מהארון לא כי אני די גבוה}

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/7/2014 18:49 לינק ישיר 

טוב, אז אני הולכת להפתיע אתכם!!! ממרומי המטר שמונים הנשואים שלי, (טרי טרי...) יש לי עצה! עזבו שטויות! גיליתי שהגובה כלל לא משנה!! התחתנתי עם הבחור הכי מדהים ביקום (היתי מאחלת לכולן כמוהו, רק שאני לקחתי את היחיד שיש...!!!) והוא נמוך ממני.... ולא בקצת!!! באחד הפגישות המתקדמות (כשכבר הרגשתי מספיק טבעית ונינוחה) כשכבר החלטתי שאני די נעולה עליו, אבל פחדתי מה יגידו כולפ על הפרשי הגובה (ההזויים!!) הצעתי שנלך לקנות לו מדרסים... (למעונינים, יש מקום בתל אביב שמוכרים מדרסי גובה...) אקיצער- קנינו לו... והתארסנו... והתחתנו... והוא הולך על מדרסים... ועם כל זה (גם עם הכובע) הוא יותר נמוך ממני!!! ואני מ-א-ו-ש-ר-ת!! אז אל תתנו לאף אחד לבלבל אתכם, ואל תבלבלו את עצמכם. מה שאתם מחפשים זה הבנאדם, וזה לא באמת קשור בגובה.....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/7/2014 18:56 לינק ישיר 

יפה שלי לא להכליל..כל אחד והדברים שחשובים לו..אחד שהעיניים אחד זה הגובה,אחד זה הסגנון דיבור...

לי מפריע מאודדדד גובה!...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/7/2014 19:20 לינק ישיר 

צדיקונת כתבה:

יפה שלי לא להכליל..כל אחד והדברים שחשובים לו..אחד שהעיניים אחד זה הגובה,אחד זה הסגנון דיבור...

לי מפריע מאודדדד גובה!...

צידקנית....
כשזה יהיה זה... גם אם הוא יהיה 1.58 את לא תבחיני לב.....

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/7/2014 21:23 לינק ישיר 

חח בטח שאני לא אבחין..אני פשוט לא אראה אותו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/7/2014 22:08 לינק ישיר 

יפהשלי כתב:
טוב, אז אני הולכת להפתיע אתכם!!! ממרומי המטר שמונים הנשואים שלי, (טרי טרי...) יש לי עצה! עזבו שטויות! גיליתי שהגובה כלל לא משנה!! התחתנתי עם הבחור הכי מדהים ביקום (היתי מאחלת לכולן כמוהו, רק שאני לקחתי את היחיד שיש...!!!) והוא נמוך ממני.... ולא בקצת!!! באחד הפגישות המתקדמות (כשכבר הרגשתי מספיק טבעית ונינוחה) כשכבר החלטתי שאני די נעולה עליו, אבל פחדתי מה יגידו כולפ על הפרשי הגובה (ההזויים!!) הצעתי שנלך לקנות לו מדרסים... (למעונינים, יש מקום בתל אביב שמוכרים מדרסי גובה...) אקיצער- קנינו לו... והתארסנו... והתחתנו... והוא הולך על מדרסים... ועם כל זה (גם עם הכובע) הוא יותר נמוך ממני!!! ואני מ-א-ו-ש-ר-ת!! אז אל תתנו לאף אחד לבלבל אתכם, ואל תבלבלו את עצמכם. מה שאתם מחפשים זה הבנאדם, וזה לא באמת קשור בגובה.....

אז מה קורה כשהוא מרגיז אותך? 

תוקן על ידי שמח_תמיד ב- 29/07/2014 22:09:15

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/7/2014 18:53 לינק ישיר 

למה נדמה לכם שהוא מעצבן אותי?????? ולו יתואר שכן.. מה הקשר לגובה??????? נשגב מבינתי!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/7/2014 19:36 לינק ישיר 

יפהשלי כתב:

אצלך לא דחה אותך הקטע של הגובה
רק הפריע
אז החיבור שבא מפגישה לפגישה
פשוט העפיל על החסרון הזה שהפך לחסר ערך
אבל נקודת הפתיחה שאצלך זה לא היה דוחה
יש כאלה שאצלהם זה דוחה
ואין מצב לחיבור
וזה לגיטימי שאצלהם לא יהיה מצב
מה שכן שהכי טוב זה להתיעץ עם דעת תורה שמכירה אותי ולא אינטרסנטית
שיכולה לומר לי במפורש האם אני ממש מרגיש רע
או שאני מבלבל בין היוצרות ואל לי להוריד אלא להמשיך
והיו דברים מעולם
אני שמעתי על בחור שנפגש עם בחורה שהיה לה צוואר ממש ארוך בצורה קיצונית
הוא התלבט אם להמשיך או לא
שאל את רבו ורבו אמר לו איך שאר הדברים בסדר מתאימה לך
אמר לו כן
וזה ממש מפריע
תנסה עוד פגישה
והיום הוא נשוי לה באושר

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > קושי בהפרשי גובה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.