ניו יורקר, שלום וברכה.
כשאני לוחץ על איקון הכנסת תמונה אני מקבל מרובע גדול שבכותרתו לא כתוב 'הכנסת תמונה' אלא ...Loading, ואילו בתוך הריבוע כתוב כך: The area you are attempting to access is forbidden
הריבוע נשאר כך מבלי יכולת להתקדם הלאה.
מה עושים?
יצויין כי ב'שינוי פרטים' העברתי את התצוגה שלי ל'חדשה'.
בדרך כלל זה קורה אם אתה נמצא מעל מספר דקות בהכנסת התגובה
ורק אז לוחץ על אייקון הכנסת התמונה.
אם כתבת תגובה ארוכה ועכשיו אינך יכול להכניס תמונה, אתה יכול להעתיק את כל מה שכתבת ע"י לחיצת
המקשים ctrl+a (בחר הכל) ctrl+c (העתק)
חזור לאשכול, לך שוב לשליחת תגובה, לחץ על ctrl+v (הדבק)
לחץ על האייקון להכנסת תמונה וסביר שזה יעבוד.
נשלח ב-25/7/2011 14:24
הצגת תמונה אישית
ישנה אפשרות להצגת תמונה אישית מתחת שם הניק אפשרות זאת חסומה בפורום בחדרי חרדים אולם קיימת בשאר הפורומים
שאלה: איך מכניסים כמה לינקים לתגובה אחת בזה אחר זה? (או ב-2 נקודות נפרדות בהודעה) ניסיתי כמה פעמים וכל פעם הוא מודיע לי את ההודעה ההיא על איזור אסור.
נשלח ב-8/8/2011 10:55
אם יש לך דפדפן כמו כרום או פיירפוקס אתה יכול לעשות "ריפרש" והטקסט יישמר ותוכל להכניס עוד לינק.
פתרון נוסף שעובד בכל הדפדפנים: להשתמש בקיצורים הבאים - CTRL+A (בוחר את כל הטקסט) CTRL+X (חותך ושומר אותו בזיכרון) F5 (ריפרש) CTRL+V (הדבקת הטקסט כולל לינקים ותמונות. אולי תצטרך לעשות פוקוס על תיבת הטקסט קודם)
הבאתי את זה בצורת קיצורים ככה כשמתרגלים לזה עושים את זה תוך 2 שניות...
נשלח ב-15/8/2011 05:34
מציאת ניק מסויים בקלות
לפעמים רוצים לקרוא הודעות של ניק מסויים או אפילו הודעות של עצמך.
במקום לחפש את שמו באחד ההודעות, אפשר פשוט להוסיף את שמו לרשימת החברים שלך
וכך למצא בקלות את הודעותיו .
תוכנה פשוטה ויעילה להקטנת נפח (כיווץ) תמונות: http://imageresizer.codeplex.com/ התוכנות שבתחי' האשכול הורו על שגיאה וזו כנראה הגירסה החדשה שלה ושמישהו יתקן או ישבץ את זה במקום הנכון באשכול הגדול (תרתי משמע) הזה.
תוקן על ידי אפיקטוזין ב- 24/08/2011 05:43:10
נשלח ב-16/10/2011 03:12
מבריקה כתב:
כל כמה דקות הניק מתנתק אוט', מה עובר? זה רק אצלי?
נשלח ב-19/10/2011 11:26
אם יש לך הרבה תמונות שים אותם בזיפ, שלח אלי במייל ואני אתן לך קישור לתמונות, אתה רק תצטרך להעתיק משם ולהדביק באשכול
יש אשכולות ישנים עם תמונות, שהלינקים לא עובדים. היה פעם הוראות איך לשנות הלינקים שהם יעבדו. האם ידוע לך את הפטנט?
הוראות שימוש לצפייה בתמונות ישנות:
כדי לצפות בתמונות חובה לשנות את תחילת הכתובת של כל תמונה ותמונה, כדלהלן:
א. להקליק על 'קובץ מצורף'
ב. בשורת הכתובת בדפדפן, לשנות את הדומיין מbhol לhydepark