בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

צודיק גרינוולד - אב הרחמים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/2/2011 18:36 לינק ישיר 
צודיק גרינוולד - אב הרחמים

http://www.youtube.com/watch?v=Ot1piI4Sm4Y&feature=feedu

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2011 18:59 לינק ישיר 

יפה מאוד. יצירה יפה וביצוע מרגש. יישר כח.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2011 22:34 לינק ישיר 

מוצלח ביותר!! נהניתי מאוד..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2011 23:33 לינק ישיר 

מי המלחין?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2011 23:47 לינק ישיר 

המלחין יוסי גרין, הושמעה לראשונה לפני כחודש בקונצרט בין ההיכלות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2011 23:49 לינק ישיר 

לכבוד חובבי "חזנות"
בעונותינו הרבים זה נקרא "כהיום" קונצרט חזני
מי שהשתתף בקונצרט מרגיש את צערי וכאבי
(ג' קטעים של יוסי גרין שר (חזן) זמר צדוק גרינוולד)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/2/2011 07:29 לינק ישיר 

בשירים צודיק נשמע הרבה יותר ממצוין, תענוג לשמוע, רק אני מציע לחזן גרינוולד לא לשיר את השיר הזה בכל הזדמנות שלקהל לא ימאס מהשיר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/2/2011 08:22 לינק ישיר 

צדוק השתפר וקולו פחות צורמני בגבוהים אבל יש עוד מקום להשתפר, לטעמי השיר מייבש ולא היה מזיק לחתוך אותו קצת, לגבי הביצוע המוסרט ליבי (ואוזני) אומר לי שזה פלייבק,ומאוד  משעשע אותי לראות את ארבעת הרמקולים המצויים בשביל הראוה. 
אני אוהב את הדרך שצדוק עושה עכשיו במוזיקה החסידית שזה המקום הראוי לו.  אם ישקיע במוזיקה החסידית הוא יגיע לפסגות גבוהות הרבה יותר מהמקסימום שיכל לבוא בעולם החזנות. שבת שלום   

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/2/2011 09:41 לינק ישיר 

שבת שלום לכולם,

יחד עם חברי מז"י נהננו ברמות הגבוהות ביותר בסליחות ראשונות באלול אשתקד בנתניה, וכך נראה שכל הקהל שנכח שם, הן מהשירה והן מהחזנות של צודיק. לאוזנינו נעמו הסיומות של צודיק, לאחר שלע"ד פתר לחלוטין את העליה לטונים הצורמים. ידוע לי שבעבר הגיע לשם כך מס' פעמים לר' חיים פייפל המורה האגדי, ותרשו לי להניח שעשה מאמצים נוספים בכיוון. לא לחינם האיש הנהדר ר' לוי כנס משקיע בצודיק, והתוצאות ניכרות.
איננו מה"מביינים", אך ב"מדד הקישקעס" שלנו, כעמך חובבי חזנות, צודיק תופס מקום גבוה מאד. 

שלכם,
אלכס

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/2/2011 13:56 לינק ישיר 

תודה על היצירה - אכן צודיק במיטבו

תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 11/02/2011 14:01:56

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/2/2011 13:58 לינק ישיר 

מביןאמת נגע בנקודה חשובה. הלחן הנדון ל׳אב הרחמים״ והביצוע של גרינוולד אין להם כמעט שום קשר לחזנות. היצירה הזו קרובה יותר לסגנון השירה החסידית. לא לחזנות. יחד עם זאת, אין הדבר גורע מיופיה. מלבד זאת, אין איסור על חזן לשיר - אפילו במהלך התפילה - יצירות יפות שאינן חזנות. אם נשמרת תחושת ה׳תפילה׳ והקהל נהנה - אדרבא. הקהל בן-ימינו אף אם הוא אוהב חזנות, עדיין זקוק למעט מוסיקה קלילה ו/או שינוי סיגנון מדי פעם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/2/2011 14:17 לינק ישיר 

כותב_(ללא) חסד , רשם :  לגבי הביצוע המוסרט ליבי (ואוזני) אומר לי שזה פלייבק,ומאוד  משעשע אותי לראות את
       ( ש"פ)
ארבעת הרמקולים המצויים בשביל הראוה. 

היעלה בדעתך שתצלומי הוידאו מקונצרט והמביא " יסרס" את הביצוע שנעשה בפועל באותו קונצרט ?
(יש גבול לחשדות / להטלת בוץ / רפש וזאת מתוך אינטרס צר של כותבים שונים בפורום )

תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 11/02/2011 14:24:46

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/2/2011 15:05 לינק ישיר 

הביטוים המעליבים העולים כאן מעת לעת על  ידי המחשיבים עצמם לראש מביני רזי עולם המוסיקה החזנית מוטב של היו נכתבים .
הנאה שלימה מביצוע היצירה

תוקן על ידי יעפ ב- 11/02/2011 15:07:58

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/2/2011 16:14 לינק ישיר 

[quote]צדוק השתפר וקולו פחות צורמני בגבוהים אבל יש עוד מקום להשתפר, לטעמי השיר מייבש ולא היה מזיק לחתוך אותו קצת, לגבי הביצוע המוסרט ליבי (ואוזני) אומר לי שזה פלייבק,ומאוד  משעשע אותי לראות את ארבעת הרמקולים המצויים בשביל הראוה. 
אני אוהב את הדרך שצדוק עושה עכשיו במוזיקה החסידית שזה המקום הראוי לו.  אם ישקיע במוזיקה החסידית הוא יגיע לפסגות גבוהות הרבה יותר מהמקסימום שיכל לבוא בעולם החזנות. שבתquote]

קולו עדיין צר בגבוהים אך רחוק מלהיות נעים...
טוב עשה שפנה לתחום הזמרה החזנות שלו לא מספיק טובה ביחס לציפיות שנבנו לגביו.
הוא אכן שר בחי אך המוזיקה מנוגנת מפלייבק.

יעפ כל מילה שלך סוכר...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/2/2011 16:45 לינק ישיר 

אני סוכרתי ומנוע מסוכר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/2/2011 19:08 לינק ישיר 

שרגאפייבל, ספציפית בקונצרט הזה אני לא יודע האם זה מפלייבק, אבל צודיק ודאי שר בקונצרטים אחרים מפלייבק [כמו קונצרט שנערך בנתניה לפני מספר חודשים , כך שזה לא מופקע שגם כאן

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > צודיק גרינוולד - אב הרחמים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext