|
|
| נשלח ב-16/8/2013 08:50 |
|
| |
חחח.. איזה חמודה את, אהבתי.
אני מסכן בלי קשר לפורום או לזוהר  זה בסדר אין על מה לבקש סליחה, כל זמן שאדם לא הוציא לפועל את תחושת הזלזול במאן-דהו ולא בייש אותו או דיבר בגנותו הוא רשאי לחשוב עליו מה שהוא רוצה. העיקר להיזהר בכבודו של האדם זה הכי חשוב. ואני שמח על ההזדמנות 'לכפר' על מחשבותייך במתן אישור כתיבה כי זכות היא לי שאנשים טובים כמוך נמצאים פה. ברוכה תהיי לה' תמיד.
בגדול.. זה אני וזו מהותי, לדבר על דברים רחוקים הרבה לפני שהם מורגשים בשטח והרבה לפני שאנשים מן השורה בכלל מעלים אותם על דעתם משום שאני לא מדבר מתוך האקטואליה והמציאות העכשווית אלא מוציא את הכל מתוך הכתובים והכתובים כידוע לך.. היו פה מן הסתם טיפה לפניי.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/8/2013 13:41 |
|
| |
כן היו , אבל אתה מוציא מהם את המיץ 
|
|
|
|
| נשלח ב-16/8/2013 16:43 |
|
| |
!breaking news
שני חידושים הקשורים למלחמת מצרים התחדשו כעת: 1. מעורבותה של ארה"ב במלחמה במצרים-סיני תעלה לה במחיר דמים כבד 2. יתכן והסיבה לכך היא מה שהם עושים לנו כיום! הלחץ המדיני הכבד שהם מפעילים על ישראל בנושא המו"מ שחרור החבלים ועוד. בהמשך אביא את הפסוקים ואסביר אותם בל"נ. הכל בפשוטו של מקרא.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2013 02:01 |
|
| |
עוד מסמר
מחמוד בדר, מייסד תנועת "תמרוד", אומר ששפיכות הדמים הכרחית וקורא לנשיא ארה"ב: "אל תטיף לנו כיצד להתמודד עם טרור האחים המוסלמים". אחרי סוף השבוע שבו נהרגו 173 בני אדם, עוברת המערכה לבתי המשפט: מאות פעילי האחים המוסלמים חשודים ברצח ובפעולות טרור פעולות המשטר המצרי הזמני נגד האחים המוסלמים מעמידות אותו במסלול התנגשות עם נשיא ארצות הברית ברק אובמה. מחמוד בדר (28), ממייסדי תנועת "תמרוד" ואחד הגורמים המרכזיים בהפלת הנשיא מוחמד מורסי, קרא בשיחה עם סוכנות הידיעות רויטרס לנשיא אובמה "למה שאתה והסיוע הקטן וחסר המשמעות שלך לא תלכו לעזאזל?". הדברים נאמרו בסופו של שבוע עקוב מדם במצרים ובעיצומו של קרב דיפלומטי עם אובמה, שאיים לקצץ בסיוע והכריז על ביטול התמרון השנתי המשותף עם צבא מצרים. מחמוד בדר האשים את וושינגטון ב"התערבות בלתי מקובלת בענייניה הפנימיים של מצרים" וקרא לנשיא האמריקני: "אל תטיף לנו כיצד להתמודד עם טרור האחים המוסלמים. נכבד רק את מי שמכבד אותנו ונדחה את מי שאינו מכבד אותנו. זה המוטו של מדיניות החוץ המצרית החדשה ואני מקווה שהנשיא אובמה קורא את זה". אתמול הודיעה תנועת "תמרוד" כי החלה להחתים אזרחים על עצומה הקוראת לקהיר לסרב לקבל סיוע אמריקני ולבטל את הסכם השלום עם ישראל. בראיון הטלפוני עם מייסד התנועה, הוא נמנע מלחזור על הדברים וברויטרס מציינים שבדומה לשר ההגנה עבד אל-פתאח א-סיסי, גם הוא רואה באחים המוסלמים סכנה לשלום עם ישראל, שהוא הכרחי ליציבות המזרח התיכון.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2013 10:40 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2013 13:59 |
|
| |
יישר כח. אכן, מגיע לאומה הדפוקה הזאת מנהיג דפוק פי אלף שיהרוס אותם עד היסוד. האימפריה הרומית הרסה את העולם וכעת מגיע הזמן להרוס אותה.
תוקן על ידי המיייחל ב- 18/08/2013 13:59:22
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2013 08:13 |
|
| |

אז האמריקאים זקוקים למצרים בעיקר בגלל תעלת סואץ למעבר אוניות. יופי. ומה כתוב בפסוקי נבואת המלחמה על מצרים?
כִּי כֹּה אָמַר ה' חֶרֶב מֶלֶךְ בָּבֶל תְּבוֹאֶךָ בְּחַרְבוֹת גִּבּוֹרִים אַפִּיל הֲמוֹנֶךָ עָרִיצֵי גוֹיִם כֻּלָּם וְשָׁדְדוּ אֶת גְּאוֹן מִצְרַיִם וְנִשְׁמַד כָּל הֲמוֹנָהּ
כבר הסברתי בעבר ואמרתי ש"מלך בבל" הכוונה היא למעצמה השלטת בעולם שבמקרה הזה זה ארה"ב והנשיא שלה. כלומר שמצרים תחטוף מהצבא האמריקני. ומה ההמשך.. "ושדדו את גאון מצרים" על מה גאוותה של מצרים? מה יש לה שכל העולם זקוק לו בגללו היא מרגישה ביטחון עצמי, נפט? מדברים על מצרים לא סעודיה. אז מה בכל זאת יש להם שכולם זקוקים לו ובעיקר האמריקאים שלא נוקפים אצבע אם אין אינטרס, כידוע. תעלת סואץ - כמובן. עליה גאוותה של מצרים. המעבר הימי הזה שחוסך אלפי ק"מ של שייט. בא הנביא ומבשר לנו "ושדדו את גאון מצרים" האמריקאים הולכים להשתלט על התעלה. באיזו הצדקה? אל תדאגו, תירוצים לא יחסרו בבא העת. בהמשך הנבואה מתואר ג"כ הנילוס שעולה ומציף את מצרים ומכה בהם מכה רבה וקשה. אבל את זה נשאיר כבר לפעם אחרת.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2013 22:38 |
|
| |
למרות הרושם החיובי מהתגשמות הנבואה הזאת אל תחשבו שהכל ורוד
ישנם אי סדרים לא פשוטים ולא קלים ליישוב בין הנבואה למציאות אותה אנו עוברים כיום, קחו למשל את ההבחנה שהנבואה עושה בין מצרים למלך שלה המכונה פרעה, למי הכוונה? אז עד עכשיו הבנו זאת על מובראק הנשיא המודח, אך זה מציב קושי מסויים משום שעברו כמעט 3 שנים מאז הוא סולק מהתפקיד ואת מקומו בינתיים תפסו אחרים גם אם באופן חלקי וכעת 3 שנים אחרי מגיע זמנה של מצרים לחטוף את הזאפטה?! קשה לראות את ההבחנה הזאת בפסוקים. מהם עולה תמונה פשוטה של מצרים הסופגת מכות קשות כאשר המלך עומד בראשה ולא זרוק באיזה בית מאסר בזמן שבכיסאו יושב מישהו אחר. זאת ועוד כל המכות המתוארות על מצרים לא מופנות אליה ישירות כמו כל המכות על העמים האחרים דוגמת עמון ומואב ואדום וכו' אלא ההתייחסות היא כאילו הנביא פונה אל פרעה המלך ואומר לו שכך וכך יקרה למדינה שלו.. דבר שלא הולם את המציאות דהיום כאשר מובראק בכלל לא בשלטון וספק אם בכלל מעניין אותו מה קורה במדינה. בקיצור לא מצאתי פיתרון טוב לחוסר הסימטריה הזאת בין מקומו של מובראק ומצבו כיום לכתובים המתארים את מה שקורה ועוד יקרה במצרים.
תוקן על ידי המיייחל ב- 19/08/2013 22:38:42
|
|
|
|
| נשלח ב-20/8/2013 09:13 |
|
| |
השאלה הגדולה: מה יגרור את האמריקאים להתערבות צבאית נגד מצרים

שאלה שעדיין מחכה לפיתרונה. לא יודע אם אפשר לסחוט את הכתובים השונים כדי להוציא משם איזשהי אינדקציה אבל לנסות לפחות אפשר ואני מבטיח לעשות זאת בהקדם. בל"נ כמובן.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/8/2013 09:41 |
|
| |
כבר עכשיו עוד לפני העיון המחודש אני רואה סתירה מסויימת
מצד אחד המדרש מתאר בצורה מפורשת את המלחמה הגדולה על מצרים לאחר סיום המלחמה במזרח מול צ' קוריאה. מצד שני המלחמה בפסוקי דניאל משמע שקודם כל האקשן יתחיל בסיני מצרים כולל עם מעורבות אמריקנית ורק אח"כ תתעורר החזית הקוריאנית. לא יודע לא מספיק ברור לצערי.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/8/2013 15:00 |
|
| |
אולי כדי ליישב קושייה זו, מדובר בסבבי לחימה?
|
|
|
|
| נשלח ב-20/8/2013 15:20 |
|
| |
חשבתי גם על זה - לא מסתבר. משום שבפסוקים זה מתואר כרצף של אירועים ללא הפסקה באמצע. בתחילה אקשן בסיני-מצרים ולכן ארה"ב גם לא תהיה פנויה כ"כ לטפל בצפונים שיעשו חיל ויגברו על מדינות האזור ורק אח"כ לאחר כמה שבועות של השתוללות קוריאנית האמריקאים יתפנו לשלוח עוד כוחות למזרח ויכריעו את הצפונים. אין טעם בניחושים משום שיש הרבה פרטים בסוגייא הזאת וצריך לעבד הרבה נתונים ולהרכיב מהם תמונה. אני צריך למצוא את הזמן המתאים והמוזה הנכונה לעשות זאת.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/8/2013 22:29 |
|
| |
ועולים לסבב נוסף של התחממות
דיווח בארה״ב: ממשל אובמה השעה בחשאי את הסיוע הצבאי למצרים
המודיעין הבריטי: א-סיסי רכש למצרים פצצה ו 5 ראשי נפץ גרעיניים (ע״פ אתר איראני). בדוח מודיעיני ששירות הביון החשאי הבריטי SIS פרסם הודגש כי הגנרל עבד פתאח א-סיסי הצליח לרכוש במהלך המבצע המדועיני הראשון שניהל, פצצה גרעינית וחמשה ראשי נפץ מאחת ממדינות חבר המדינות העצמאיות.
מגזין JANES לעניניים צבאיים מסר כי דוח של שירות המודיעין החשאי הבריטי SIS מעלה כי הגנרל א-סיסי שהדיח את שלטון האחים המוסלמים במצרים הנחית מכה נחרצת לממשל האמריקאי אחרי שהצליח לרכוש פצצה גרעינית וחמש ראשי נפץ גרעיניים ממדינה מחבר המועצות.
יש לציין כי למצרים מערכת טילים פלסטיים שמסוגלים לשאת ראשי נפץ גרעיניים ולהגיע לכל רחבי אירופה ובמיוחד הטיל המצרי בדאר. בדוח לא הוזכר שמה של המדינה שערכה את העסקה שהפכה את מאזן הכוחות באיזור והשפילה את ארה"ב.
המבצע בסיני: ישראל אישרה למצרים להכניס 4 מסוקי קרב ושני גדודי רגלים
הכול מתכוונן לקראת התנגשות חזיתית בין אמריקה ומצרים (וכל זה רק מיום אחד...)
 |
|
|
|
|
|