|
|
| נשלח ב-3/4/2012 09:03 |
|
| |
האחים המוסלמים בשילטון - אין לך דבר נפלא מזה!
זה בדיוק מה שארה"ב צריכה, זו בדיוק מה שמצרים זקוקה, זה בדיוק מה שעם ישראל רוצה, למה?כי זה בדיוק מה שכתוב בנבואה על מצרים!! שילטון איסלמי דתי שיביא להתנגשות עם ארה"ב. אלינו זה לא מכוון כך שאין צורך לפזול דרומה בדאגה. הקב"ה יסכסך אותם עם עצמם ועם רומי הרשעה.

תוקן על ידי המיייחל ב- 03/04/2012 09:05:14
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2012 18:42 |
|
| |
מאיפה הבאת את הידיעה הזאת? השלטון שם כבר התחלף? בוודאות?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2012 20:52 |
|
| |
זאת לא ידיעה זאת קריקטורה
המשקפת את הצפי לעליית האחים המוס' בבחירות הקרובות. בסה"כ אמרתי שזה בהחלט מסתדר עם תאור המציאות העולה מתוך הכתובים על הצפוי באזור בעתיד הקרוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2012 21:29 |
|
| |
אין צורך להתעצבן יש לי שאלה מה אתה מאריך שיהיה בחודשים הקרובים כי כל הזמן אתה אומר שהולך לקרות משהו ובינתיים הזמן עובר והכל רגיל ביותר מתי יגיע האקשן?..
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2012 22:14 |
|
| |
איפה ראית שהתעצבנתי? ממש לא. חלילה.
שאלת את שאלת המיליון $. מתי יתחילו העניינים לזוז אני לא יודע. מחכים לזה כל יום! מה שאני כן יודע (כך לפחות אני מאמין) זה את סדר האירועים שאמורים לקרות עפ"י מפת הדרכים המופיעה בכתובים השונים למי שזכה לפענח אותם. מחכים לאירוע x לאחר מכן אמור לקרות y וכן הלאה. מה שכן אפשר להוסיף בעניין הזמן הוא שאנו מאמינים שההתגלות הראשונה של המשיח אמורה להיות השנה בתשע"ב או מקסימום בתחילת תשע"ג, ההתגלות הראשונה שלו מלווה בכמה אירועים כגון נפילת אסד, תקיפה באיראן, ניסוי גרעיני בצ' קוריאה, וולקנו גדול וכו'. הוא שאמרתי - מ-ח-כ-י-ם.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2012 22:44 |
|
| |
יש לי עוד שאלה הרב אמנון יצחק אומר דברים מפורשות לאיך צריך לנהוג כמו לשמוע רק מוזיקה כשרה וכך הגאולה תבוא יותר בטוב חבל שאתה לא מפרסם את דבריו אנחנו צריכים לעשות מעשים ולא לשבת בחיבוק ידיים ולראות מה יקרה צריך לעשות מעשים וולא רק דיבורים שלא תורמים לכלום
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2012 23:36 |
|
| |
חבל שאני לא מפרסם את דבריו? חבל שא-ת מפרסמת את דבריו.
בואי נעשה עסקה - את תמשיכי לשמוע רק 'שירים כשרים' ובכך לעשות מעשים המקרבים ת'גאולה ואני אמשיך לשמוע שירים לא כשרים ובכך לרחק את הגאולה.. ואת ההפרש אפקיד לך בחשבון. טוב? אז יאללה מה מספר החשבון שלך?
ועכשיו רצינות, בבקשה ממך לא לעלות יותר את סוגיית המוזיקה.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2012 23:14 |
|
| |
יום השבת הקרוב זה קורה - יינתן פסד דין + גזר דין למובארק ושות'
ולכן,
1. אבקשכם לכוון היטב היטב בשחרית שבת הקרובה באמירת הפסוקים של פסוקי דזמרה על נפילת מצרים ועליית ישראל (אז ישיר משה וכו'), כי ייתכן שגורל הפס"ד וגז"ד הנ"ל הוא נקודת מפתח לרצף האירועים של אחרית יום. מכל מקום, ברמה התיאורטית על הנייר וע"פ מה שקראתי, הסיכוי שיינתן גז"ד מוות למובארק הוא לא גבוה בגלל שברמה הראייתית, על פניו, משפטנים מצריים ולא מצריים סוברים שקשה ההוכחה ברמה הראייתית כי מובארק נתן הוראות במפורש / במכללא להרוג; אך כמובן שאצל בורא עולם אין שום בעיה להפוך את היוצרות, ולכן השקעתי שורות אלו כדי שנתפלל על זה.
תופאי.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2012 22:35 |
|
| |
משפט מובראק: יישאר בכלא
 קווינו לראות הוצאה להורג לא כי יש לנו משהו נגדו חלילה אלא כי זה היה מסתדר טוב יותר עם הכתובים אבל האמת היא שגם הליכה בדרך כל הארץ תשרת את מטרתנו ובלבד שתלווה בהתפרצות וולקנית גדולה בעולם. ממשיכים לחכות.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2012 17:06 |
|
| |
אולי בכל זאת יש תקווה מי יודע..

כבר אמרתי לכם כמה פעמים באשכול הזה שההתפרצות הוולקנית הגדולה מוזכרת בפסוק סביב מותו של מובראק ("וכיסיתי בכבותך שמים" פרש"י במותך יעלה העשן ויכסה את השמים) עוד כתוב שם 'ונתתי חושך על מצרים' ואמרנו שלא מן הנמנע להבין את הפסוק כפשוטו שהענן הוולקני יגיע עד מצרים ויכסה את שמיה, כדי שהר מאיסלנד הרחוקה יעשה זאת צריך להיות באמת משהו מיוחד ועוצמתי מאוד מאוד, אבל אם נאמר שמדובר בהר האיטלקי ATENA זה כבר הרבה יותר סביר בגלל המרחק הקצר בין מצרים לסציליה. נחיה ונראה בע"ה.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2012 18:24 |
|
| |
הספינקס מתפרק???
מצרים: מובארק חובר למכונת הנשמה
מֵאֵת ה', הָיְתָה זֹּאת; הִיא נִפְלָאת בְּעֵינֵינוּ.
זֶה-הַיּוֹם, עָשָׂה ה'; נָגִילָה וְנִשְׂמְחָה בוֹ.
תוקן על ידי danmash ב- 06/06/2012 18:32:23
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2012 10:27 |
|
| |
עוד זה מדבר והנה זה בא ספינקס מתפרק סופית ???  שמועות במצרים על מותו של מובארק
כלי תקשורת רבים במצרים מדווחים על מותו של הנשיא המודח חוסני מובארק הלילה בתאו. על פי הדיווחים, שטרם קיבלו אישור רשמי, מובארק לקה בשבץ וההודעה הרשמית על מותו תימסר בשעות הקרובותחדשות 2 | חדשות 2 | פורסם 10/06/12 08:58 שמועות זדוניות או אמת? צילום׃ AP שמועות זדוניות או דיווחים שדלפו לפני האישור הרשמי? מספר כלי תקשורת במצרים מדווחים מאז שעות הבוקר על מותו של נשיא מצרים המודח כתוצאה ממה שנראה כמו שבץ. על פי הדיווחים, ההודעה הרשמית על מותו צפויה להימסר בשעות הקרובות. סוכנות הידיעות א שארק אל אווסט היא ככל הנראה זו שהחלה את גל השמועות לאחר שדיווחו כי הנשיא המצרי המודח עשוי לקבל שבץ מוחי בכל רגע ושמצבו קשה מאוד, מיד אחר כך מאות בלוגרים ואתרים אחרים בשפה הערבית החלו לדווח על כך, חלקם אף טוענים שהוא מת. לצד הדיווחים המתגברים, יש שטוענים במצרים שאנשיו של מובארק מנסים לקדם דיווחים כאלה כדי להעניק לו תנאי מעצר טובים יותר.
מֵאֵת ה', הָיְתָה זֹּאת; הִיא נִפְלָאת בְּעֵינֵינוּ. זֶה-הַיּוֹם, עָשָׂה ה'; נָגִילָה וְנִשְׂמְחָה בוֹ.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2012 16:10 |
|
| |
גם להר האיטלקי מגיעות השמועות על מצבו של מובראק?
מאז שעות הבוקר המוקדמות ההר האיטלקי אחריו אנו עוקבים כאן מראה התגברות של הפעילות. זה עדיין רחוק מהעוצמה הרצויה אבל הכיוון בהחלט נכון.

|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2012 18:45 |
|
| |
לא תרדמת ולא בטיח
אתה לא רואה שאלה משקפי 3D ?? הוא צופה בסרט הגאולה שיתחיל לרוץ אחרי שהוא כבר לא יהיה חלק ממנו... 
|
|
|
|
|