|
|
| נשלח ב-10/6/2013 04:44 |
|
| |
"ואני לא נוטל שום אחריות עליהן"
מה זה לא נוטל !?!? בדרך כלל נותנים שנה אחריות !
תבדוק בבקשה אצל האומן שבנה את הסכר אם הוא נותן שנה אחריות - אולי הוא נותן רק חודש מהיום . . . . . .הא הא הא הא הא
נ.ב.
אחי אתה קולט אותי ??
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2013 08:22 |
|
| |
בטח נותנים אחריות על מוצר אבל על איזה מוצר?! מוצר ששילמת עליו ולא שקיבלת במתנה!
בינתיים 'ההכנסות' מהפורום לא עוברות את אחוז החסימה.
ואל תדאג אחויה אני לא רק קולט אותך אלא גם אוהב אותך 
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2013 10:07 |
|
| |
הרב ב"א: "יהיה במצרים לא פחות מבסוריה!"

מחכים מחכים מחכים! הרבה זמן אנחנו כבר מחכים לחגיגה הגדולה במצרים. תסכימו איתי שהגיע הזמן שנרווה קצת נחת גם מהחזית הדרומית. האמת קצת קשה להאמין שיכול לקרות שם כמו בסוריה. מי בדיוק ילחם במי? הרי הכוחות המתנגשים במצרים הם האחים המוסלמים הצד אחד והחילונים מצד שני מאיפה בדיוק ישיגו החילונים צבא כדי להילחם ואיפה הצבא יהיה בתמונה הזאת? בקיצור מאוד לא ברור ולא נהיר כל האמונה הזאת בבלאגן מצרי דמוי סוריה.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2013 17:23 |
|
| |
הפגנת הענק בתחריר

והקב"ה מצילנו מידם - "מידם" כלומר באמצעותם ועל-ידם. שהרי מה רואים בתמונות האלה? רואים את הכח של ישמעאל, את התכונה שלו שעל שמה הוא נקרא ישמע-אל תכונת השמיעה. כשהם נקראים להתייצב כאיש אחד הם יודעים לעשות זאת הכי טוב. אין בעולם אלופים כמו הערבים בהפגנות ומהומות המצריכות שתי תכונות יסוד, ברבריות שהיא הפרא-אדם ותכונת הקולקטיב הנובעת מחוסר השכל הגורמת למצב העדר כאוסף של בהמות חסרי דעת המונעים ע"י האינסטקיטים החייתיים. מה עושה בורא עולם ישתבח שמו? משתמש בתכונות שלהם כדי להעסיק אותם עם עצמם ולהביא בכך את חורבנם וע"י מצמיח ישועה לעמו ישראל ברחמים. המעניין באמת יהיה לראות כיצד הקב"ה הולך להשתמש בתכונתם של בני אדום שהיא תכונת השכל והאינדבדואל כדי להביא לחורבנם באמצעותו.
נ.ב מישהו יודע מתי הדרבי בין הפועל תחריר למכבי תקסים?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2013 00:13 |
|
| |
המערכת הפוליטית במצרים בטלטלה עזה.ארועים רבי משמעות בהתרחשות
כמו"כ כמה מדהים לראות כיצד שוב קלע הרב בן-ארצי ב-ו-ל כאשר דיבר במשך כל החודשים האחרונים על כך שלא שקט במצרים וישנה הרבה מתיחות והמצב מבעבע מתחת לשטח הוא השתמש במילים האלה ממש! ללמדך שהבנאדם מרגיש לא רק אירועים חיצוניים אלא גם מצבים רגשיים ואווירה כללית. מושגים שמאוד מאוד נהירים לי, ולא אפרט. אבל מה לעשות, אנשים מספיק עיוורים וסתומי עיניים לא להבחין באמת הכ"כ ברורה הזאת.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2013 19:13 |
|
| |

מצטער חברים אבל אני בתוך כל הדרמה הזאת מצליח לראות רק דבר אחד והוא לא כ"כ חיובי לצערי. את הרוע וצרות העין והמוחין של הבריות! הרי מי הוא זה ואיזהו שאמר וחזר ואמר והתעקש לאורך כל הדרך שמהפכה גדולה בדרך למצרים "ויהיה שם בלאגן לא פחות מסוריה!".. רק אחד.. רק לאדם אחד היה העוז והאומץ להצהיר זאת מעל לכל במה קבל עם ועולם מול כל מי שהיה מוכן לשמוע. הרב בן-ארצי!! אז למה עכשיו כשהיד הנעלמה של ההשגחה העליונה לחצה PLAY והסרט מתחיל לרוץ לנו מול העיניים ככל אותם אוהבי אמת וחסידי האוביקטיביות למינהם ממלאים פיהם מים ולא מצייצים אפילו טוויט אחד של הלל וכל הכבוד לאדם היחיד שראה זאת והכריז כן הרבה הרבה לפני שהמציאות היתה בכיוון הזה??! אהה?? הנה, פה קיבלתם שיעור במידת האמת והיושר של הבריות המסתובבות בינינו. בלי יוצא מן הכלל.
תוקן על ידי המיייחל ב- 01/07/2013 19:13:58
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2013 17:29 |
|
| |
שימו לב מתי פרצה לה המהומה אצל שכנתנו מדרום
בימי בין המצרים..
אל תקרי בין המצרים אלא בין המצריים!

תוקן על ידי המיייחל ב- 02/07/2013 17:29:06
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2013 09:55 |
|
| |
מורסי: ''אשאר בשלטון גם אם אשלם על כך בדמי"
הה"ד "ויחזק ה' את לב מורסי"
איזה כיף ישתבח שמו להתחיל את היום עם חדשות כאלה משמחות מחגיגות הגאולה בתחריר ויריות השמחה במצרים.. פשוט תענוג!! בין המצרים הזה הולך להיות שמח במיוחד!
נ.ב דעו לכם אחיי ורעיי דבר אחד בהקשר הזה מי שמרגיש קושי להתאבל על חורבן ביהמ"ק בימים אלו ותחושת הצער והאבלות ממנו והלאה שלא יתבעס יותר מדי בגלל זה משום שזה לא בהכרח מעיד על דפקט כלשהו אצלו אלא זה נובע בגלל שהגאולה כבר פה ואורותיה הגדולים רק הולכים ומתגברים ובניין ביהמ"ק קרוב מתמיד. במילים אחרות אנחנו הרבה יותר בתוך הגאולה מאשר בגלות ולכן הקושי להרגיש את תחושת האבלות של תקופת תמוז-אב. אין מה לעשות צריכים להתחיל להתרגל לימי הגאולה והשמחה הגדולה שתהיה בה ולהתחיל לשכוח את מושגי הגלות למרות שאני יודע שרבים "התאהבו" במנהגי האבלות וקשה להם להיגמל מפרצוף הת'שע באב אבל אין מה לעשות, זה ה"מחיר" שצריכים לשלם כדי לחיות בתקופת הגאולה. מוכנים לשלם אותו?? 
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2013 10:12 |
|
| |
על המחיר אני מוכן לדבר אבל אפשר לשלם בהקפה?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2013 16:23 |
|
| |
כנראה שמורסי כבר היסטוריה, השאלה מניין תבוא מלחמת האחים המצרית?

לאור יחסי הכוחות כאשר הצבא המצרי והמוני המפגינים עומדים מול האחים המוסלמים לא נראה שיש לאחרונים סיכוי להישאר בזירה ומבחינתם המשחק באמת נגמר מה שרק מעצים את האתגר ואת השאלה "מניין תצמח מלחמת האזרחים המצרית?" מי יכול להילחם בצבא המצרי? מה תאמרו פיצול בצבא המצרי? נו נו, נכון לעכשיו נשמע הזוי ולא ריאלי. בכל אופן האתגר בעיצומו.
תוקן על ידי המיייחל ב- 03/07/2013 16:25:04
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2013 17:16 |
|
| |
ד"ר בשמת יפת מאוניברסיטת אריאל סבורה כי נפילתו של מוחמד מורסי מהשלטון לא תוביל ליציבות במצרים אלא לגל של הפיכות נגד ואף לתגובה אלימה של האחים המוסלמים. לדבריה אין כיום במדינה שום גוף שיכול לנהל אותה
תוקן על ידי danmash ב- 03/07/2013 17:38:33
מֵאֵת ה', הָיְתָה זֹּאת; הִיא נִפְלָאת בְּעֵינֵינוּ.
זֶה-הַיּוֹם, עָשָׂה ה'; נָגִילָה וְנִשְׂמְחָה בוֹ.
|
|
|
|
|