בפתח הקליפ לוידאו שבנדון כתוב ״ביצוע מדהים״. לא הגיע הזמן להפסיק עם כל הסופרלטיבים האלו? שלא לדבר על כך שאין שום דבר מדהים בביצוע הזה, מלבד אולי הרעש המדהים שהתזמורת עושה... איזה ליווי המוני ופרוע, ליצירה הדורשת אוירה של דבקות וכיסופים. מה עושים שם המצילתיים??.... ועם כל הכבוד לדוד ויינבך, למה הוא נשמע כאילו הוא שר מהאף? אולי מפני שככה הוא שר. מהאף, במקום ליצור תיבת-תהודה בראש. פיתוח-קול, בבקשה. ואם אפשר, אז אנא, לבצע את היצירה קצת יותר לאט, כדי שתהיה תחושה של תפילה וכוונה. תודה.
נשלח ב-16/2/2011 09:23
תגידו מה נהיה מהפורום הזה? כל חזן או מנצח מתוסכל ישר קוטל אחרים ?? איך הקנאה עולה על גדותיה כאן.. כשאני קורא מה כתב קודמי- איש ילד בה וקורא גם מה הוא כתב בעבר על אחרים,ושומע שוב את היצירה שגם שרתי בה במקהלה המסקנה היא שזה מנצח או חזן ממש מתוסכל. כי על פרשנות מוזיקלית מהירות ועיבודים זה עניין של טעם.והזרימה כאן מתאימה וקוראי הפורום יחליטו.במקרה אני ווינבך עדים שאחרי הקונצרט הזה ממש עמדו אנשים והיללו את הביצועים של החזנים והמקהלות והעיבודים המיוחדים והיפים של המנצח ינקלה רוטנר ממש קונצרט נפלא. אז נא להירגע. כן . ההערה על ביצוע מדהים מוגזמת כאן כמו על הביצועים ועיבודים מהיכל התרבות בתל אביב...
נשלח ב-16/2/2011 09:45
אולי ניקח את דבריך ונשנה כמה מילים?! וכדי לעשות את זה פשוט נחליף את המילים מנצח וחזן ל אינטרסנט וחבר מקהלה מסויימת שישר משבחים הופעות שלא משנה כמה הן היו גרועות...
באופן עקרוני חברי בפורום נחלקים לכמה קבוצות המחפשים דברים שונים בתחום החזנות. יש את אלו שממש לא מבינים כלום במוזיקה ושירה אלא רק נהנים להתרפק על פרקי החזנות וזה עושה להם טוב על הנשמה, מטבע הדברים חברים אלו לא פתוחים לשמוע ביקורת כי זה לא מעניין אותן בכלל. וכל קונצרט הוא מדהים ויפה ונהדר... יש את האנשים שמבינים כמו אותם קבוצה שמלעיל אבל הם "עוסקים" בחזנות בצורה זו או אחרת ובטוחים שכל דבר שהם עושים הרי זה כנתינתן למשה קוסוביציקי בקלומצקא סינגוגה...את התוצאה אנחנו רואים כאן על המסך בדמות מזל טוב לחזן איקס ותנחומים לחבר מקהלה פלוני, ואם מישהו יעז לכתוב איזה דבר ביקורת אוי לא ואוי לנפשו כמובן.... יש את הפיינשמעקערים שכותבים את אשר ברעיונם באופן מקצועי אך נחשב ע"י חלק מהכותבים השייכים לקבוצות כדלעיל ל"פלצנים" וכאינטרסנטים וכו'. אני לא יודע מה בכוונת הכותבים המקצועיים יותר יען איני בוחן כליות וטחול, אך קולם ראוי שיישמע לפחות כמו קול העם אשר פחות מבין בתחום המקצועי. העובדה היא שבתחום החזנות יש עודף רציני בסעיף החלטורה, ויש כאלו שזה מאוד מפריע להם וכואבים על כך. ודבריהם נקראים בצורה ברורה כאן! עכשיו צריך לקבל החלטה האם עושים 2 פורומים ו-2 במות להתבטאות או שאפשר לחיות זה לצד זה בשלום...ואם למישהו לא מתאים דברים שאחר כתב שייקח נשימה ארוכה ישתה חבית מים ויחזור לגלישה נעימה שעה שעתיים לאחר מכן.
נשלח ב-17/2/2011 01:25
הכלמאהבה כתב:
במקרה אני ווינבך עדים שאחרי הקונצרט הזה ממש עמדו אנשים והיללו את הביצועים של החזנים והמקהלות והעיבודים המיוחדים והיפים של המנצח ינקלה רוטנר ממש קונצרט נפלא. אז נא להירגע.
וכי המון העם הממלא את אולמות הקונצרטים, מבין משהו בחזנות?..
למה קשה לך לקבל ביקורת של פרפקציוניסט??...
רק הפרפקציוניזם יחזיק את עולם החזנות ברמה גבוהה, ולא שום פירגון זה או אחר!
נשלח ב-17/2/2011 12:53
תראו חברים לברבר אפשר עד מחר .מישהו העלה כאן ביצוע של החזן ווינבך ומקהלה ותיזמורת. כנראה שהתלהב מדי. אבל ישר התחילו בעלי האינטרסים שחלקם לא אוהבים שמופיעים על במות מלבדם. והתחילו לבקר כאילו "מקצועית". עד כמה שאני יודע ווינבך ללא אינטרנט להגיב בכלל. לולא הביצוע עצמו שמופיע כאן מהקלטה מהאולם שגם שרתי בו, עם מחיאות הכפיים לשיפוט קוראי הפורום ועשרות ביצועים גרועים המועלים כאן שלא קיבלו תגובות כאלה-הייתי "חושד" בהם שהם באמת "מבינים" ו "פרפקציוניסטים" כהגדת קודמי. פורום זה מתמלא עם מגיבים כאלו. וחבל. תהיו בריאים.