שלום לכולם.
אני מתכננת טיול לאירופה בעוד מספר חודשים ורציתי לדעת האם ניתן להשכיר רכב מהארץ לחו"ל. האם יש סניפים של חברות מחו"ל או חברות השכרת רכב בחו"ל שיש להם משרדים בארץ? איך בדיוק זה עובד?
נשלח ב-26/2/2011 22:16
כל חברות ההשכרה הגדולות עובדות גם להזמנות בחו"ל
נשלח ב-30/12/2012 15:40
השכרת רכב בחול
בהחלט ניתן להשכיר רכב מהארץ לחו"ל ,יש חברות שיש להם משרדים בארץ עם נציגויות בחו"ל ,ויש חברות שיש להם משרדים בארץ ועובדות עם חברות שונות(ספקים מקומיים)בחו"ל. איך זה עובד ? את פונה לחברת ההשכרה על מנת לקבל הצעה ובמידה והחלטת לסגור עם אותה חברה ,מובהר מראש מה צריך לשלם כאן בארץ ומה צריך להוסיף בחו"ל במידה וצריך. חברת ההשכרה אמורה לספק לך שובר השכרה\אישור הזמנה או אסמכתא כלשהי ששילמת להם ועם זה את אמורה להגיע לתחנה לאסוף את הרכב.
בהצלחה
נשלח ב-3/1/2013 20:53
השכרה או הסעה..
גם אני בקרוב טס לאיטליה..
במידה ואני משכיר רכב איפה אני מקבל אותו??
אולי כדאי להיעזר בחברת הסעות משדה התעופה ברומא על מנת להגיע לחברה שממנה השכרתי את הרכב?
מה המומחים פה אומרים?
תודה.
נשלח ב-7/1/2013 21:08
תשובה לאסף
היי אסף אני חושב שאתה צריך לפנות לחברת השכרת רכבים מהארץ והם נותנים לך שם את הרכב..
בכל מקרה תפנה לחברת השכרת רכבים..
שיהיה טיול מהנה..
לפי דעתי החברה שאת מציעה היא החברה הכי טובה להשכרות רכב בחו"ל אני פעם טסתי לחוץ לארץ השכרתי רכב
http://www.ofran.co.il/894-he/Ofran.aspx
אני יכול להגיד רק דברים טובים על חברת השכרות הרכב הזו המון אנשים שאני מכיר השכירו רכבים מחברות אחרות ולא קיבלו את השירות או התמיכה שאני קיבלתי תמורת פחות כסף מקבלים יותר אני חושב שמדובר בעיסקה מצוינת להשכרות רכב בחוץ לארץ מקווה שתשכירי מהמקום הנכון את הרכב שלך בחו"ל
נשלח ב-24/7/2014 14:00
שלום,
השכרת רכב בחו"ל היא נושא פשוט ויש 2 דרכים לעשות אותו: אחת היא להזמין מחברה בארץ והשנייה הי להזמין דרך חברה מחו"ל. אפשר להזמין באינטרנט או דרך המשרדים. ניתן גם בשדה התעופה להזמין במשרדים המקומיים ולא ידוע לי אם זה יקר יותר כפי שניתן להניח. הרבה נוטים להזמין מהארץ כי מדובר בישראלים ובשפה העברית, יותר בטוח, אולם באמת שכדאי לברר פערי מחירים לפי שקובעים כי גם משרדים מקומיים יכולים להיות בטוחים וניתן לברר זאת (אמינות) מהארץ דרך אתרי REVIEWS.
נשלח ב-22/12/2014 15:14
שלום לכולם - אשמח לתת שירות לכל המעוניין - מחירים מעולים ושירות אדיב ומסור - www.rent4u.co.il ניתן גם לנייד - 054-4402666 , ערן חג שמח ובשורות טובות !