|
|
| נשלח ב-16/2/2011 12:01 |
|
| |
| דייר כתב: |  | מעניין לדעת מאיפה הגיעו העיניים הכחולות השער הבלונדיני והג'ינג'י הנמשים העור הצח לאלפי היראים והחרדים לדבר ה'. אתם רוצים להגיד לי שלא התערבבו אי אילו גנים גרמניים ויקינגים ושאר לאומים אירופיים בעם ישראל. זאת הרי בדיחה אי אפשר לבדוק כמה דורות אחורה ומספיק אם אחת לא יהודית ואלפי חרדים ימצאו את עצמם גויים גמורים. |
|
הרוב זה אונס בזמן הקוזקים וכדו'
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2011 12:33 |
|
| |
הקוזקים הם שחורים בשער ובעינים. היו גם אונסים אחרים-
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2011 14:25 |
|
| |
אתם מצחיקים אותי,
איך יצא מאדם הראשון כל סוגי הצבעים ??
פשוט האיזור הסביבה עושה זאת,
והיו גם גרים וכדומה,
ויש גם רגעים באיריון שגורמת, כמו הסתכלות,
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2011 14:40 |
|
| |
זה וודאי שהאיזור ותנאי השטח גורמים, וכמובן שהיו גרים גם לפני 1000 שנה שהיו חסרי פיגמנטים....
ירוחם, הגעת למסקנה סופית שאין בפולמוס הגיור אלמנטיים הלכתיים???? אל תסחף
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2011 14:42 |
|
| |
ירוחם, כמדומה לי שנתחלף לך בין קוזקים אוקראיינים שאין כל סיבה להניח שהיו שחורים, ואדרבה. לבין אחיהם לנשק הטטרים מהמזרח.
|
| נשלח ב-16/2/2011 15:01 |
|
| |
איש דעה הגעתי למסקנה -כי קודם התחיל המחלוקת והמלחמה על הכח. מי חזק יותר. מי אלים יותר. ולאחר מכן הוסיפו לו המימד ההילכתי שלמדו מתורתו של הרב גורן. שאותו השמיצו וביזו. בדיוק בגלל תורתו זו.
בענין הקוזקים- נתקלתי בימי חיי בקוזקים ומה שזכרתי כי היו שחורים- הרוסים הפולנים בעיקר הגרמנים היו בלונדים.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2011 15:36 |
|
| |
| maxmen כתב: |  | אתם מצחיקים אותי,
והיו גם גרים וכדומה,
|
|
כלומר אם תשים כושי שחור מאפריקה בשוודיה לאחר 2000 שנה צאצאיו (וזאת בהנחה שהוא לא מתערבב במקומיים) יהפכו לבלונדינים כחולי עיניים. ולא הבנתי מה ההסתכלות גורמת בהיריון
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2011 15:57 |
|
| |
דייר עומק כונתו של ידידי מקס היה, מה שכתוב בתורה. את הטריק שיעקב עשה לצאן לבן. מלבנים נולדו שחורים ועקודים והכל ממבט.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2011 16:01 |
|
| |
| דייר כתב: |  | אתם מצחיקים אותי,
והיו גם גרים וכדומה,
כלומר אם תשים כושי שחור מאפריקה בשוודיה לאחר 2000 שנה צאצאיו (וזאת בהנחה שהוא לא מתערבב במקומיים) יהפכו לבלונדינים כחולי עיניים. ולא הבנתי מה ההסתכלות גורמת בהיריון
|
|
הידד ללמארק!
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2011 16:15 |
|
| |
לא יודעת אם לאמארק קשור לכבשים של יעקב אבל היום חוקרת נחשבת (ד"ר חנה יבלונקה)דווקא מאמינה ללאמארק המושמץ. (אולי מקסמן יביא שוב את הקישור)
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2011 16:38 |
|
| |
ברור וידוע, שהרי צאצאי השחורים שהובאו לפני מאות שנים מאפריקה לאמריקה הפכו כולם אדומים, כעין האינדיאנים, ממש כמו שקרה לבריטים ולגרמנים ולשאר האירופים. זו הסיבה שמי שהולך ברחובות ניו יורק וושינגטון משתאה לנוכח ההומוגניות של האמריקאים, שכולם מתאימות ושחורה אין בהם. אפילו הנשיא שלהם, כולו הפך לבן טהור הוא.
[תיקנתי כי נדמה לי שהנשיא אינו צאצא עבדים אלא בן מהגרים מקניה. הטיעון לא נפגע מכך, הוא יעבור לקונדליסה רייס או מרטין לותר קינג או כל אחד אחר]
תוקן על ידי השכן ב- 16/02/2011 16:41:26
אוי לשכן
ואוי לשכנו
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2011 17:14 |
|
| |
| ירוחםשמ כתב: |  | דייר עומק כונתו של ידידי מקס היה, מה שכתוב בתורה. את הטריק שיעקב עשה לצאן לבן. מלבנים נולדו שחורים ועקודים והכל ממבט. |
|
והוא באמת מאמין שזה עובד???????
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2011 17:16 |
|
| |
שנחתנו בארץ אני אשתי ובנותי היפיפיות והבלונדיניות,
לקחנו מונית וכל הדרך לבירה "הנהג" מדבר איתי על היופי של בנותי,
שירדנו ליד הבית של חמותי: הנהג פונה אלי ואומר לי (לא פחות ולא יותר) אשתך בוגדת בך,
ואני: מה יש לך ?
הנהג: אתה לא מבין דוס פנאטי, איך הן בלונדיניות הרי אשתך ישראלית,
אני: אבל אני אירופאי ?!
הנהג: התבלבל ואמר: אבל זה נכון שהאשכנזיות בגדו בבעליהם, אחרת איך אתה מסביר שהם נראים אירופאים ???
אני: תשמע ידידי, בנות אשכנז פיחדו באמת לבגוד בגלל זה, ומה שכן יצא ?! כנראה מסיבות אחרות !
אבל בנות ספרד ?! מה מנע מהן ???? ויש לי גם הוכחה שזה נכון,
הנהג: ומה ההוכחה ?
אני: ה'התנהגותך מספיק ראיה שאתה לא צאצאי יהודים,
תוקן על ידי maxmen ב- 16/02/2011 17:20:10
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2011 20:01 |
|
| |
אם יהיו 2 ספרי יוחסין זה הופך בעצם את הדתיים והחילונים לשני עמים