| נשלח ב-16/2/2011 12:49 |
|
| |
לפי מה אתם בוחרים את הסולנים המועדפים עליכם?
את הקרדיט על פתיחת האשכול ניתן לאידי שנתנה לי את הרעיון.אז,האם אתם בוחרים את הסולנים לפי:קול/מראה חיצוני/הופעה על הבמה או לפי דברים אחרים.נמקו את תשובתכם ותנו דוגמאות.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2011 16:15 |
|
| |
אתם רוצים שאני אתחיל?
|
|
|
|
| נשלח ב-20/2/2011 14:46 |
|
| |
אז ככה:
את הסולנים המועדפים עליי אני מזהה בד"כ חזותית - הקול בלבד לא מספיק לי כדי להתחבר ממש. זאת אומרת, לא שדווקא המראה הנוצץ משפיע על הבחירה (כי יש לי מועדפים שהם ממש לא "נוצצים"), אבל קול בלי פנים זה קצת... לא יודעת, מנותק. מצד שני, כמובן שיש תמיד את היוצאים מן הכלל - ואין דוגמא טובה יותר מאשר זייבל פרלמן ע"ה.
בכל אופן, כשאני כבר רואה את הסולנים על הבמה, אני יכולה להתרשם מהם מכל מיני סיבות: קול יפה הוא כמובן הבסיס - אחרת, כמה שההופעה שלהם תהיה מרשימה, זה פשוט לא נעים לאוזן... (ואנא, בלי דוגמאות בקטע הזה.) אם הקול יפה, אפשר להמשיך הלאה לצורת ההופעה - כי אם הסולן מעצבן אותי, מכל סיבה שהיא - התפרעות יתר, בטחון עצמי מופרז וכאלה - אין מצב שהוא יהיה במועדפים שלי, כמובן.
אז מי כן? אלה עם הקול הנעים לאוזן (לאו דווקא ה"שאול" התורן), שמופיעים בצורה חביבה ומתקשרים בחביבות עם הקהל, בלי להרגיש מעצמם וגם בלי להשתגע - אלו הם החביבים עליי.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/2/2011 18:36 |
|
| |
מסכימה איתך.קול זה דבר בסיסי וחשוב מאד אבל אי אפשר בלי מראה חיצוני מינימלי.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2011 17:51 |
|
| |
אני מעדיף את הסולנים שמבינים מה שהם שרים כי אפשר לשמוע את זה וכמובן לראות . וזה אומר גם לא להתכון מידי הרבה מתי שצריך לחייך .
|
|
|
|
| נשלח ב-24/2/2011 11:14 |
|
| |
נראה לי שירחמיאל מסביר להם פחות או יותר מה הם שרים - אחרת יהיה קצת קשה להסביר למה שמולי ברוין עשה תנועות מתאימות ב"ירושלים הרים סביב לה" (בהופעה ב2007 בארץ). אבל אני מסכימה איתך שאפשר לראות מי חושב על מה שהוא אומר (כמו למשל יאיר ודייויד (כן!)) ומי לא.
-- תמי, ב"מראה חיצוני" התכוונת ליופי או לאופי (צורת ההופעה, התכוונתי)?
|
|
|
|
| נשלח ב-24/2/2011 13:01 |
|
| |
במראה חיצוני התכוונתי ליופי,והופעה על הבמה/צורת ההופעה זהו עוד מרכיב חשוב בבחירת סולן.(כתבתי את זה מתחת לכותרת למעלה.)
|
|
|
|
| נשלח ב-24/2/2011 16:49 |
|
| |
לאידי אני לא זוכר את שמולי בהופעה של 2007 אבל כן זוכר את עודד קריטי בהופעה שבשיר הנ"ל דוקא לא הבין ועשה תנועה של לא במילה לה
|
|
|
|
| נשלח ב-24/2/2011 17:11 |
|
| |
כן, זאת באמת אחת הבדיחות הכי מוצלחות שמיאמי סיפקה אי פעם. (אגב, זה היה "כעיר שחוברה לה יחדיו", לא "הרים סביב לה".) מה שנקרא - אפילו ישראלים אינם חסיני פשלות... גם ארי גולדוואג סיפר פעם שכשבילדותו שר סולו ב"שבת ירושלים" (אותה הופעה של קאריטי), הוא עשה תנועות של weak (=חלש), כשהמילה האמיתית היתה week (=שבוע)...
--- תמי, אני חושבת שכשמכירים את האישיות שמאחורי הפָּנים, כבר לא כל כך שמים לב איך הוא נראה בדיוק, או שאפילו אפשר להתחיל לחשוב על מישהו לא כל כך יפה שהוא נאה מאוד רק בגלל האישיות שלו שמקרינה על המראֶה. (או הפוך...)
|
|
|
|
| נשלח ב-24/2/2011 17:54 |
|
| |
הכל נכון
|
|
|
|
| נשלח ב-24/2/2011 20:46 |
|
| |
אידי. מלראות אותם בוידאו ולשמוע אותם בדיסקים עדיין לא אומר שכבר מכירים אותם. אפשר רק לנחש ולחשוב עפ"י ההופעה שלהם וכו' וכו'. (זה הרעיון של "אל תדון אדם עד שתגיע למקומו" -ואיזה אדמו"ר לא זוכר כרגע איזה הוסיף 'ולעולם לא תגיע')
ולא יכול שזה אותה הופעה מכיוון שהפשלה של עודד היתה במיאמי 4 וארי כבר לא היה אז. אני חושב שזה היה באיזה הופעה שלא יצאה
תוקן על ידי משיחמשיח ב- 24/02/2011 20:50:23
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2011 11:59 |
|
| |
אופס...! איזו פדיחה :-) התכוונתי כמובן למיאמי אקספיריאנס 2, במחרוזת האנגלית.
--- צודק לגמרי בלראות ובלהכיר (לדוגמא, יושי עושה רושם שונה לחלוטין ב DVD ובפרשנות יבוא), אם כי תכונות מסויימות מוקרנות בהכרח (כמו העדינות של יאיר). בכל אופן, אם הסולן עשה רושם שאהבנו ובעצם הוא לא כזה - הרוויח. ואם ההיפך, אז הוא הפסיד... מסכן.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2011 15:09 |
|
| |
אידי,אני לא מסכימה איתך,איזה רושם שונה עושה יושי?תמיד היה לו את אותו הרושם.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2011 16:19 |
|
| |
איזה רושם הוא עשה עליך?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2011 16:34 |
|
| |
ילד אנרגטי וקופצני.(ראי ״יבא״)
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2011 16:58 |
|
| |
בקטנותו היה לו קול מדהים ממש חבל,לכן העיפו אותו אחר כך.
|
|
|
|
|