בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

לפי מה אתם בוחרים את הסולנים המועדפים עליכם?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/2/2011 12:49 לינק ישיר 
לפי מה אתם בוחרים את הסולנים המועדפים עליכם?

את הקרדיט על פתיחת האשכול ניתן לאידי שנתנה לי את הרעיון.אז,האם אתם בוחרים את הסולנים לפי:קול/מראה חיצוני/הופעה על הבמה או לפי דברים אחרים.נמקו את תשובתכם ותנו דוגמאות.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/2/2011 16:15 לינק ישיר 

אתם רוצים שאני אתחיל?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/2/2011 14:46 לינק ישיר 

אז ככה:

את הסולנים המועדפים עליי אני מזהה בד"כ חזותית - הקול בלבד לא מספיק לי כדי להתחבר ממש. זאת אומרת, לא שדווקא המראה הנוצץ משפיע על הבחירה (כי יש לי מועדפים שהם ממש לא "נוצצים"), אבל קול בלי פנים זה קצת... לא יודעת, מנותק. מצד שני, כמובן שיש תמיד את היוצאים מן הכלל - ואין דוגמא טובה יותר מאשר זייבל פרלמן ע"ה.

בכל אופן, כשאני כבר רואה את הסולנים על הבמה, אני יכולה להתרשם מהם מכל מיני סיבות: קול יפה הוא כמובן הבסיס - אחרת, כמה שההופעה שלהם תהיה מרשימה, זה פשוט לא נעים לאוזן... (ואנא, בלי דוגמאות בקטע הזה.)
אם הקול יפה, אפשר להמשיך הלאה לצורת ההופעה - כי אם הסולן מעצבן אותי, מכל סיבה שהיא - התפרעות יתר, בטחון עצמי מופרז וכאלה - אין מצב שהוא יהיה במועדפים שלי, כמובן.

אז מי כן? אלה עם הקול הנעים לאוזן (לאו דווקא ה"שאול" התורן), שמופיעים בצורה חביבה ומתקשרים בחביבות עם הקהל, בלי להרגיש מעצמם וגם בלי להשתגע - אלו הם החביבים עליי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/2/2011 18:36 לינק ישיר 

מסכימה איתך.קול זה דבר בסיסי וחשוב מאד אבל אי אפשר בלי מראה חיצוני מינימלי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/2/2011 17:51 לינק ישיר 

אני מעדיף את הסולנים שמבינים מה שהם שרים כי אפשר לשמוע את זה  וכמובן לראות . וזה אומר גם לא להתכון מידי הרבה מתי שצריך לחייך .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/2/2011 11:14 לינק ישיר 

נראה לי שירחמיאל מסביר להם פחות או יותר מה הם שרים - אחרת יהיה קצת קשה להסביר למה שמולי ברוין עשה תנועות מתאימות ב"ירושלים הרים סביב לה" (בהופעה ב2007 בארץ). אבל אני מסכימה איתך שאפשר לראות מי חושב על מה שהוא אומר (כמו למשל יאיר ודייויד (כן!)) ומי לא.

--
תמי, ב"מראה חיצוני" התכוונת ליופי או לאופי (צורת ההופעה, התכוונתי)?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/2/2011 13:01 לינק ישיר 

במראה חיצוני התכוונתי ליופי,והופעה על הבמה/צורת ההופעה זהו עוד מרכיב חשוב בבחירת סולן.(כתבתי את זה מתחת לכותרת למעלה.)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/2/2011 16:49 לינק ישיר 

לאידי
אני לא זוכר את שמולי בהופעה של 2007 אבל כן זוכר את עודד קריטי בהופעה שבשיר הנ"ל דוקא לא הבין ועשה תנועה של לא במילה לה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/2/2011 17:11 לינק ישיר 

כן, זאת באמת אחת הבדיחות הכי מוצלחות שמיאמי סיפקה אי פעם. (אגב, זה היה "כעיר שחוברה לה יחדיו", לא "הרים סביב לה".)
מה שנקרא - אפילו ישראלים אינם חסיני פשלות...
גם ארי גולדוואג סיפר פעם שכשבילדותו שר סולו ב"שבת ירושלים" (אותה הופעה של קאריטי), הוא עשה תנועות של weak (=חלש), כשהמילה האמיתית היתה week (=שבוע)...

---
תמי, אני חושבת שכשמכירים את האישיות שמאחורי הפָּנים, כבר לא כל כך שמים לב איך הוא נראה בדיוק, או שאפילו אפשר להתחיל לחשוב על מישהו לא כל כך יפה שהוא נאה מאוד רק בגלל האישיות שלו שמקרינה על המראֶה. (או הפוך...)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/2/2011 17:54 לינק ישיר 

הכל נכון

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/2/2011 20:46 לינק ישיר 

אידי. מלראות אותם בוידאו ולשמוע אותם בדיסקים עדיין לא אומר שכבר מכירים אותם. אפשר רק לנחש ולחשוב עפ"י ההופעה שלהם וכו' וכו'. (זה הרעיון של "אל תדון אדם עד שתגיע למקומו" -ואיזה אדמו"ר לא זוכר כרגע איזה הוסיף 'ולעולם לא תגיע')

ולא יכול שזה אותה הופעה מכיוון שהפשלה של עודד היתה במיאמי 4 וארי כבר לא היה אז. אני חושב שזה היה באיזה הופעה שלא יצאה

תוקן על ידי משיחמשיח ב- 24/02/2011 20:50:23

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/2/2011 11:59 לינק ישיר 

אופס...!
איזו פדיחה :-)
התכוונתי כמובן למיאמי אקספיריאנס 2, במחרוזת האנגלית.

---
צודק לגמרי בלראות ובלהכיר (לדוגמא, יושי עושה רושם שונה לחלוטין ב DVD ובפרשנות יבוא), אם כי תכונות מסויימות מוקרנות בהכרח (כמו העדינות של יאיר).
בכל אופן, אם הסולן עשה רושם שאהבנו ובעצם הוא לא כזה - הרוויח. ואם ההיפך, אז הוא הפסיד... מסכן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/2/2011 15:09 לינק ישיר 

אידי,אני לא מסכימה איתך,איזה רושם שונה עושה יושי?תמיד היה לו את אותו הרושם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/2/2011 16:19 לינק ישיר 

איזה רושם הוא עשה עליך?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/2/2011 16:34 לינק ישיר 

ילד אנרגטי וקופצני.(ראי ״יבא״)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/2/2011 16:58 לינק ישיר 

בקטנותו היה לו קול מדהים ממש חבל,לכן העיפו אותו אחר כך.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > לפי מה אתם בוחרים את הסולנים המועדפים עליכם?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 5 6 לדף הבא סך הכל 6 דפים.

bholext