|
|
| נשלח ב-27/2/2011 20:53 |
|
| |
| תמי281 כתב: |  | | בקטנותו היה לו קול מדהים ממש חבל, לכן העיפו אותו אחר כך. |
|
לא הבנתי, מצטערת.
בגלל שהיה לו קול מדהים העיפו אותו אח"כ?
ולמה "העיפו"?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/2/2011 21:03 |
|
| |
זה ברור שאפשר לקלוט אופי של בנאדם לפי הופעה.
כמה זמן ילד קטן יכול לשחק אותה?
שעתים וחצי שלמות? כפול חמש הופעות?
אין מצב.
תראו איך שקלטנו את האהדה שיוסי שיק מקבל מחברים שלו, את העדינות משהו של שמולי ברוין, את העוצמה של יושי, את האדישות של ג׳ורדן, את היופי הפנימי של זלמן פולק.
אולי אני קצת פיוטית אבל זה בדיוק הדברים שאני אישית קלטתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/2/2011 22:58 |
|
| |
ברור שאפשר לקלוט אבל אי אפשר לקבוע בוודאות כל זמן שאינך מכירה אותם היטב. ועל זה בדיוק מה שאמרתי על תדון אדם עד שתגיע למקומו
ואת באמת פיוטית מה הכוונה 'את העדינות משהו של שמולי ברוין'??? מה זה אומר? לאהדה שיוסי שיק מקבל מחברים שלו? על אילו חברים את מדברת?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2011 15:05 |
|
| |
אני יכולה לנסות להסביר אבל לא נראה לי שזה יעזור.
כנראה שאני בנאדם שקולט אנשים אחרים בשניות.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2011 16:24 |
|
| |
אידי,התכוונתי שבגלל שהתחלף לו הקול בצורה קיצונית הוא עזב יחסית מהר את המקהלה.,והרבה סולואים נלקחו ממנו.אולי הביטוי ״העיפו״ היה גס מדי.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2011 16:34 |
|
| |
תמר,אני דווקא מסכימה איתך ומבינה אותך.אפשר בהחלט לראות ב״רווח״ את החיוך והפרגון שלהם כשאחד הילדים שר סולו,במיוחד אם הם חברים.בדיסק ״רווח״ בקטע של הבונוס ״מיאמי במיאמי״ ניתן לראות כיצד הילדים מתנהגים באמת וללמוד יותר על האופי שלהם,כשהם שיחקו והתנהגו בטבעיות ראו מי יותר חברותי,מי שתקן,מי באמת עדין וכו׳.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2011 21:30 |
|
| |
מאה אחוז.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2011 22:19 |
|
| |
את רואה,אל תחששי להביע את דעתך,יש מי שמבין אותך!
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2011 22:52 |
|
| |
הי הי לא אמרתי משהו נגדה רק ביקשתי הסבר
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2011 12:03 |
|
| |
זה בסדר משיחמשיח, גם אתה לא צריך לחשוש להביע את דעתך  (אחרת לא יהיה לנו דיון). --- בגלל זה אני אוהבת לראות הופעות לא רשמיות (התכוונתי, את ההסרטות שאלי מעלה לנו כל פעם) - כי אף אחד לא קילף משם את כל הקטעים המעניינים שבהם הילדים חורגים קצת מה"קפיצה - סיבוב - יד שמאל קדימה". לדוגמא, בסוכות תש"ע - כשיאיר מאחר להיכנס לבמה ב"תהילת ה'", רק יושי דואג לסמן לו עם היד שהוא יכול להיכנס. אני רואה בזה עוד סימן לגילוי אחריות. או נחמן סלצר, בסולו שלו ב"ירושלים" (מיאמי אקספיריאנס 2) דואג להנהן לירחמיאל שהכל בסדר. כיום הוא עסוק בתפקיד האחראי של ניהול מקהלה בעצמו. בטוח שיש לכם עוד דוגמאות.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2011 14:29 |
|
| |
כאלה דיונים אני אוהבת!!
גם לי יש להוסיף:
בדיוידי של יבוא במחרוזת השקטה כשהם יושבים על המדרגות , אני אוהבת לראות את הפרצופים שלהם בזמן שמישהו שר סולו! אני יכולה לומר שמשה יעקב ברוין הוא נשמה של ילד!!גם כשהוא בעצמו שר אין לו טיפת גאוה(כך לפחות זה נראה..) וכשמישהו אחר שר הוא מפרגן מכל הלב!
האחים אייל זה בכלל...פרגון זה בדי אן אי שלהם!הכי ממחיש את זה זה החיוכים שהם מחייכים אחד לשני ב"נקדש" בסולו של שתיהם, זה נראה כאילו כל אחד נהנה יותר לשמוע את אחיו!1\
דיויד הרשקוביץ הוא משהו שעוד לא ירדתי לסוף דעתו, לפעמים הוא נראה מאוד מרוכז בעצמו ולפעמים הוא נראה מפרגן, מה שבטוח- יש לו הרבה אגו...
יושי הוא באמת (היה..)הגבר שבחבורה, רואים שיש לו אחריות כזאת לכולם, לדוג' שדווקא הוא החזיק את המיקרופון של סול כשהוא עשה עמידת ידיים...(אני יודעת שזה מתוכנן אבל זה שבחרו דווקא בו..)
תמר99מאוד מענין אותי - איפה את רואה את האהדה ליוסי שיק? אני מעריצה מס' אחת שלו!
זלמן פולק- איזה ילד!!!כ"כ נכון שהאישיות שלו פשוט מוקרנת החוצה!וזה לדעתי משפיע הרבה גם על השירה!
יאיר קעניג- אין ספק שכל כולו אצילות ועדינות אבל- רק אני רואה בו גם סוג של"ילד טוב של אמא" ומ-פ-ו-נ-ק!!?? (יש בזה גם משו חמוד...)
עד כאן להרגע...
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2011 17:42 |
|
| |
| בילי17 כתב: |  | אני יכולה לומר שמשה יעקב ברוין הוא נשמה של ילד!!גם כשהוא בעצמו שר אין לו טיפת גאוה(כך לפחות זה נראה..)... |
|
משה יעקב בראון הוא ילד מדהים!!!!
אפילו שהוא לא יפיוף העולם
(דוגמא אחת ל-לפעמים החיצוניות לא משפיעה על בחירת הסולנים האהובים)
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2011 11:03 |
|
| |
בילי,יאיר לא נראה ילד מפונק בכלל,הוא נראה ילד ממושמע שעושה מה שאומרים לו בלי שאלות. אבל את העדינות שלו רואים טוב מאד,בגלל זה הוא אחד הילדים האהובים עלי!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2011 20:17 |
|
| |
אני אגיד לכם משהו - לפי דעתי דייויד קצת הפסיד בגלל המראה הכובש שלו. במובן מסויים, אנשים לא שופטים אותו כסולן מוצלח או לא כל כך בגלל הקול וצורת השירה שלו - אלא קצת מתייחסים אליו כאל מישהו שנועד לקשט את הבמה כי "ירחמיאל אוהב סולנים יפים". למען האמת, גם אני חטאתי בשפיטה כזאת בהתחלה... אבל אח"כ פתאום נפל לי האסימון, באיזשהו קטע שלא היה לצפייה, ונדהמתי - וואו! הבנאדם באמת שר יפה! שימו לב: תפסתם אותו פעם בזיוף, אפילו הכי קטן? ובעניין ה"מרוכז בעצמו" - בפרשנות יבוא, הוא היה זה שהציל את אלברט כשירחמיאל התקיל אותו עם השאלה על החזרות. גם כשסול כמעט לקח לו בטעות את הסולו ב The Hand of Hashem (סוכות האחרון) - הוא לקח את זה ברוח טובה לגמרי.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2011 21:35 |
|
| |
אני מאז ומתמיד אהבתי את דיויד,וברור שחוץ מ good looking יש לו גם קול יפה.אמנם לא כולם מתחברים לקול שלו (כמו אמא שלי...)
אבל לדעתי יש לו קול מיוחד ויפה.והוא אכן אף פעם לא זייף!
תוקן על ידי תמי281 ב- 03/03/2011 21:44:55
|
|
|
|
|