בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

לפי מה אתם בוחרים את הסולנים המועדפים עליכם?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/3/2011 21:45 לינק ישיר 

אני מאז ומתמיד אהבתי את דיויד,וברור שחוץ good looking יש לו גם קול יפה מאד.אמנם לא כולם מתחברים לקול שלו(כמו אמא שלי..)אבל לדעתי יש לו קול מיוחד מאד והוא באמת אף פעם לא מזייף.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2011 22:33 לינק ישיר 

זה הקטע שכל מה שמעצבן אותי בו- זה המראה שלו- זתומרת אני ממש לא חושבת שהוא"גוד לוקינג"
לוידת מה בדיוק בו ובתנועות שלו לא זורם לי....ואני לא כזה אוהבת את המראה שלו כך שעלי- זה לא השפיע...
יום יבוא...יום יבוא ואולי אני אבין מה בדיוק כובש בו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/3/2011 12:10 לינק ישיר 

אז איזה מראה כן משפיע עליך לחבב סולן? יש לך דוגמא? שנבין את הכיוון.

תוקן על ידי אידי ב- 04/03/2011 12:14:22

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/3/2011 12:35 לינק ישיר 

אני האמת מנסה לחשוב- מה המראה שגורם לי לחבב סולנים, וקולטת שלא כ"כ משנה לי המראה כמו האופי שאני קולטת(או לפחות חושבת שאני קולטת...)

זתומרת יכול להיות סולן שהוא בכלל לא יפה ואפילו לא "נאה" והוא מהמועדפים שלי ויכול להיות סולן שנחשב ל"גוד לוקינג" ואני לא מחבבת אותו...

אני נהנית מסולנים עצמאיים- זתומרת שיש להם מין נימה משלהם לשיר והם לא "כמו כולם" אוף אני לא הכי מצליחה להסביר את עצמי אפילו לעצמי...
אני גם אוהבת כאלה שלא מידי מתלהבים מעצמם(כמו יעקב משה בראון), אם כי יש יוצאי דופן(כמו יושייי שהוא מהמועדפים הראשונים שלי...כנראה הוא נבחר בגלל הקריטריון הראשון...)

ו...אחרון חביב- זה הקול- שאם הוא באמת משהו מיוחד- הוא גורם לי להעדיף את הסולן(בעיקר בשמיעה...)

ו-הי חברה אולי נעשה אשכול דירוגים של סולנים??

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/3/2011 12:41 לינק ישיר 

את מוזמנת לפתוח, בילי!
אמנם היו אשכולות כאלה בפורום הקודם, אבל עכשיו יש משתתפים חדשים ודעות חדשות.
בכבוד...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/3/2011 12:43 לינק ישיר 

אה, ו - גם אצלי (ונראה לי שציינתי את זה) good looking אינו חזות הכל, ממש לא - דייויד הוא לגמרי במקרה סולן שמשלב גם את הקריטריון הזה. (לטעמי, כמובן!)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/3/2011 16:39 לינק ישיר 

ברור ש good looking זה לא הכל ואצל דיויד גם ציינתי את זה והדגשתי שיש לו בעיקר קול יפה וזה יותר חשוב כמובן מ good looking

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/3/2011 18:02 לינק ישיר 

בילי, אתה לא יכול להיות טועה נוסף על יאיר. אני מכיר את בן דודו והוא אמר לי כי יאיר הוא ביישן מאוד, אדם שקט, וטוב. הוא ידוע בתור בעל מדות. הוא בכלל לא מפונק. אני סקרן, איפה אתה מקבל את הרושם כי הוא מפונק? אני לא יכולה לדמיין איפה אתה מקבל את הרעיון אני רק רואה כשהוא שר שהוא ילד כנה שמרגיש את השיר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/3/2011 20:05 לינק ישיר 

ino נכון שאת לא ישראלית? כי כתוב מתחת לשם שלך שאת נקבה ופעם כתבת על עצמך בלשון זכר ופעם בלשון נקבה.שימי לב...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2011 12:23 לינק ישיר 

תרשו לי לדחוף את האף, אני חוזר קצת אחורה ליושי
היה לו קול מאוד יפה במשיח (באחת שאלתי, הוא שולט בקול שלו ממש טוב ועולה ממש גבוה) ויותר מאוחר (יבוא DVD) הוא נצפה כבחור מאוד כריזמטי אבל הקול הוא לא כמו שהיה...
לגבי יאיר, הוא נראה באמת כמו ש Ino123 אמרה, בחור טוב ושקט...
ודיויד, שנוי במחלוקת..... אם הוא היה כריזמטי כמו יושי הוא היה יכול להיות אהוב\ד הציבור (חוץ מאלה שלא מתחברים לקול שלו)
ומישהו יכול להגדיר פה למה אתם מתכוונים כשאתם כותבים "גוד לוקינג" מראה? הופעה? תנועות?

ולתמי, את חושבת שאם תגידי לה את זה אז היא פתאום תדע להבדיל? לוקח זמן ללמוד שפה... :)

תוקן על ידי עידודודו ב- 06/03/2011 12:27:02

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/3/2011 14:12 לינק ישיר 

עידודודו,כמה דברים: 1)למה אמרת ״תרשו לי לדחוף את האף?״ חלילה למה לדחוף? האשכול הזה מיועד לכולם וכל אחד יכול להביע את דעתו. 2)מסכימה איתך ב100% לגבי יושי ויאיר! 3) רואים שאתה לא בת,ב good looking אנחנו מתכוונים למראה חיצוני. 4)לא התכוונתי ללמד אותה את הדקדוק העברי על רגל אחת חלילה,אבל מטעויות לומדים ואם לא נתקן אותה איך היא תלמד את השפה? ino,לא התכוונתי לפגוע בך להפך רציתי לעזור.סליחה אם נעלבת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2011 14:56 לינק ישיר 

עידודו - אנחנו כל הזמן מחכים ש"תדחף את האף" - המשך כך!
לגבי יושי ויאיר - גם אני מסכימה איתך. ה-סולו של יושי, לדעתי, זה ב"מי ייתן" (הדואט עם אוהד) - גם מ"משיח".
דייויד:
תמי, בגוד לוקינג דווקא התכוונתי לכל מה שעידודו אמר - מראה, הופעה, תנועות... כל המכלול...
עידודו, אתה לא חושב שדייויד כריזמטי? לדעתי הוא דווקא כן, מאוד. או אולי ניקח רגע צעד אחורה - למה אתה מתכוון ב"כריזמטי"?
Ino - we really appreciate the way you deal with Hebrew. It's clear and nicely written.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2011 16:29 לינק ישיר 

לקחתם קשה את ה"לדחוף את האף" הא? לא היה לי איך לפתוח אז התחלתי ככה...
מהשאלה ששאלתי אני רואה שאתן לא בדיוק מתכוונות לאותו הדבר בגוד לוקינג.
דיויד כריזמטי? אני לא חושב שכמו יושי, יושי כל הזמן זז (אולי כי נתנו לו סולואים וכו') אל תתפסו אותי במילה כי הרבה זמן לא ראיתי את הDVD של יבוא. אז אולי תזכירו לי אם דיויד זז כל הזמן כשהוא שר? (כל הגוף!)  בשיר בעבור אפשר לראות את יושי זז כמו אנרג'ייזר ודיויד זז כמו כולם. אני חושב שרוב הסולואים של דיויד הם שקטים לא? יש איזה קטע שהוא לא שקט? אם כן תזכירו לי אני אתסכל שוב. במעם ה' הוא זז כ"כ הרבה, וגם הסיבוב לפני לא בדיוק מתאים לו. אולי כי יושי הוא היפראקטיבי קצת?
התנועות של דיויד יותר רגועות...

תוקן על ידי עידודודו ב- 06/03/2011 16:33:39

תוקן על ידי עידודודו ב- 06/03/2011 16:34:26

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/3/2011 18:06 לינק ישיר 

כריזמטיות לא קשורה לתזוזה. לדעתי גם לדיויד יש כריזמטיות מסוימת בלי קשר איזה סוג של שירים הוא שר ולא כל הסולאים שלו שקטים (ירושלים יבוא וכו') (כרזמטיות זה קסם אישי, כמובן שלא מחייב שהכן כולם יושפעו מקסמו...) זוכרים את נחום סטארק,דובי מרדכי שפירו,איזיק בן ישי.דיויד פרלמן. =כרזמטיות
יושי תסלחו לי על המילה אבל יש לו גסות (בהכל)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/3/2011 20:56 לינק ישיר 

עידודו - לדייויד יש סולו כמעט בכל אחד מהשירים ב DVD, ורוב השירים שם לא שקטים. גם סולו הדגל שלו, הרחמן הנקדש, הוא לא בדיוק שקט. (קח את יבוא מהחבר שלך ואל תחזיר לו כל כך מהר...)
את ההופעה מניו בראונזוויק של סוכות תש"ע אתה מכיר? שם זה בכלל נראה שכל הצד השמאלי של נבחרת יבוא מתחרים ביניהם מי יצליח לשבור את הרצפה.
דווקא לדעתי הסיבוב שלו במעם ה' מאוד יפה ואלגנטי - הנה, זו המילה. התנועות שלו אלגנטיות ומתואמות - האינטליגנציה התנועתית שלו גבוהה מאוד. שימו לב גם שככל שהוא גדל הוא מקטין את התנועות שלו בהתאמה - עוד סימן לתפיסה מרחבית נכונה.

משיחמשיח - אני לא חושבת שיושי "גס". לפי דעתי הוא "נמרץ מאוד" (המילה המדוייקת היא enthusiastic , אני רק לא מוצאת את התרגום המושלם). גם בפרשנות יבוא הוא נשמע הרבה יותר עדין ואנושי מאשר הרושם שהוא עושה בהופעה.
מסכימה איתך על הכריזמה של נחום (לא סתם הוא שיחק תפקיד ראשי בהצגה של אקספיריאנס 2...) ושל השפירו'ס. את דוד פרלמן עוד לא כזה הספקתי לקלוט.

תוקן על ידי אידי ב- 06/03/2011 21:00:18

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > לפי מה אתם בוחרים את הסולנים המועדפים עליכם?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 לדף הבא סך הכל 6 דפים.

bholext