|
|
| נשלח ב-9/3/2011 16:57 |
|
| |
גם אני חושבת שכריזמה זה לא קופצנות יתר וזה בכלל לא משהו מסוים שאפשר להצביע עליו... כריזמה זה יכולת לסחוף אנשים, להדליק אותם, לגרום להם להסתכל עליך... לדיויד יש כריזמה?מסופקני...לג'רמי אולי יש... דיויד הוא בהחלט בחור אלגנטי אולי יותר מידי אלגנטי בשביל מקהלה...אבל כריזמה?לא חושבת(היא בכל אופן עוד לא סחפה אותי..)
הדוגמא הכי טובה זה- השפירו'ס ביחוד מרדכי!!! תחשבו על זה, הילד היה עם קול שלדעת רבים הוא לא מיוחד מכל ילד בשכונה(אם כי לא לדעתי..!) והוא היה סולן סופר ראשי!!!זה בעיקר בגלל הכריזמה שלו(שכוללת:את החיוך, המראה, ובכלל הקסם האישי המתוק שלו..)
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2011 17:05 |
|
| |
בילי,קודם כל אני רוצה להודות לך שעוררת את הפורום לתחיה,אני מסתובבת פה משועממת למדי-:) ואני רואה שאת הולכת עד הסוף עם ה״שפירו׳ס״ כלשונך,סתם,הם באמת חמודים! ואכן למרדכי יש הופעת במה טובה,הוא חמוד מאד ומחייך כל הזמן רק מה שהקול שלו לא מי יודע מה (ויש כאלו שיגידו בלשון המעטה) אז אני עוד מפרגנת כי הקול שלו באמת היה צרוד ומעצבן! וכפי שכבר הזכרנו קול זהו אחד המרכיבים הבסיסים בבחירת סולן טוב.ולכן מרדכי אף פעם לא נכלל אצלי בקטגוריה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2011 17:17 |
|
| |
מה אני אגיד לכם... כבר שנים שהקול הצרוד של מרדכי נהפך למשהו מיתולוגי, אבל עדיין לא בדיוק הבנתי למה התכוון המשורר. זאת אומרת, הוא ממש לא היה רוברט לווי (איך שמשיחמשיח הגדיר - קול דק ורך, ואני אוסיף גם צלול) - אבל לפי דעתי היה לו קול סביר למדי, בפרט כשהוא לא שר מחוץ לטונים שלו.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2011 17:36 |
|
| |
תראי,יש שירים שהקול שלו סביר.אבל במיאמי 26 בשיר ״כן״ הקול שלו היה פשוט צרוד והוא זייף בצורה מפחידה (לא לאכול אותי-זו דעתי!)
|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2011 18:07 |
|
| |
נו, שיהיה...
כבר הרבה זמן לא ראיתי את מיאמי 26 (אפרופו מכביטס, חנינא היה ה-סולן של 26, מבחינתי. הופעה, קול, נוכחות, הכל. במכביטס הוא דעך במקצת...) - אבל לא זכורים לי זיופים יוצאי דופן מצד אף אחד (אם כי למען ההגינות אני אשב לבדוק בהזדמנות, אי"ה).
ולגבי הצרידות? נראה לי שזה פשוט מין סוג כזה של קול (איפה משיחמשיח שיגדיר?), לאו דווקא צרידות או חספוס.
תוקן על ידי אידי ב- 09/03/2011 18:08:32
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2011 14:33 |
|
| |
מענין אותי אם ככה, מה אתם חושבים על הקול של אחיו דובי? אני אישית משוגעת על הקול שלו!!!במיוחד על הסולו של"איך נשיר"!!! יש לו משו שמאוד דומה לקול של זלמן פולק אבל מענין יותר..
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2011 20:35 |
|
| |
את תאכלי אותי בלי מלח... אבל לדעתי הקול שלו סתמי במקצת... 
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2011 22:53 |
|
| |
טוב, אז החלטתי להפריד קצת. ליושי הייתי קורא אנרגטי ולא כריזמטי. אולי כמו שבילי17 אמרה, דיויד מאוד עדין ואלגנטי ולא כריזמטי. ג'רמי? אולי... אבל לדיויד יש בהחלט הופעה.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2011 23:09 |
|
| |
חן חן על המחמאות  זה מסגנון הקולות של (וסליחה שאני עובר ל:) דובי סגל, שלומי ליף מישיבה בויס אולי גם קצת דורון לוין (מפרחי מיאמי) קולות שצרודים באופן קבוע.אישית לא אוהב בכלל את סוג הקולות הללו, את מרדכי שפירו ודובי סגל אני אוהב אך ורק בגלל הפרצוף ומרדכי גם כמובן בגלל הופעת במה טובה (לדובי סגל הופעת במה גרועה!)
|
|
|
|
| נשלח ב-11/3/2011 11:52 |
|
| |
משיחמשיח - שלוימי ליף, וואלה! לכשעצמי דווקא אין לי בעיה עם הקולות של דובי (סגל), שלוימי ומרדכי (גם את ההופעה של שלוימי אני אוהבת) - אבל זה באמת מסגנון הקולות הפחות "וואו"... בערך חצי מהתלמידים שלי יכלו לתפקד במקומם.
ועידודו - מסכימה איתך על יושי. דייויד - אולי אפשר לקרוא לו "כריזמה אלגנטית"... כי הוא כאילו תופס את העין להתמקד עליו...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2011 19:01 |
|
| |
בילי אני מאד אוהבת את הקול של דובי,נכון שהוא לא מיוחד,אך בכל זאת אני אוהבת אותו...
|
|
|
|
| נשלח ב-14/3/2011 15:23 |
|
| |
אידי לא מוותרת על הכריזמה של דיויד הא?...  אז אם לא כריזמה סתם- "כריזמה אלגנטית"...את חמודה! תמי אז לא רק אני אוהבת את הקול של דובי שפירו?מזזזלל.....
עזבו אני ושפירו זה לא פונקציה, אין מה לעשות אני סגורה עליהם וביחוד על דובי(ונהנת לומר את זה כל פעם מחדש ויודעת שנמאס לכם לשמוע...!)
אגב אני גם מאוד אוהבת את הקול וההופעה של שלוימי ליף, אתם לא חושבים שמידי פעם(לא הרבה) צריך גם קול עמוק יותר ופחות מתקתק וגבוה?למשל בשיר in a song לדעתי הוא מממש עושה את השיר!
וההופעה שלו גם היא מממש בוגרת ויפה!
מי זה דובי סגל?ראיתי את כל ההופעות של ישיבה בויס ולא שמתי לב לאחד כזה?
|
|
|
|
| נשלח ב-14/3/2011 20:15 |
|
| |
אני ממש לא מתמצאת בישיבה בויס,אני רק יודעת שיש שם אחד שקוראים לו יעקב מרדכי גרסטנר והאמת הם לא מעניין אותי בכלל.בילי כמו שאת סגורה על השפירו אני סגורה על פרחי מיאמי.ולדיויד יש אכן כריזמתיות אך גם גאווה וסנוביות מעט.אידי,לא לאכול אותי זו דעתי למרות שהוא אחד הסולנים האהובים עליי.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/3/2011 16:01 |
|
| |
בילי - 1.  2. דובי סגל - בלונדיני כזה, קצת קטן... היו לו כמה סולואים. אם אני לא טועה, במחרוזת הניגונים ששרו 4 ילדים כל פעם (YBC Live 3) - הוא זה ששר לפני עזריאל זילברברג. תמי - 
|
|
|
|
| נשלח ב-15/3/2011 19:52 |
|
| |
עזריאל הוא לא ממיאמי? הוא עבר לYBC?
|
|
|
|