|
|
| נשלח ב-15/3/2011 20:20 |
|
| |
אתה מתכוון מן הסתם לעזריאל טייטלבאום מיבוא ומרווח, אבל אני דיברתי על עזריאל זילברברג מ YBC . (או שאולי דווקא מאיר סילברברג בלבל אותך?)
|
|
|
|
| נשלח ב-15/3/2011 21:11 |
|
| |
אידי,מה האייקון שלך היה אמור להביע?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/3/2011 15:18 |
|
| |
אייקון נושך!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-16/3/2011 16:24 |
|
| |
למה? על מה העצבים?
|
|
|
|
| נשלח ב-16/3/2011 16:40 |
|
| |
| תמי281 כתב: |  | | אני ממש לא מתמצאת בישיבה בויס,אני רק יודעת שיש שם אחד שקוראים לו יעקב מרדכי גרסטנר והאמת הם לא מעניין אותי בכלל.בילי כמו שאת סגורה על השפירו אני סגורה על פרחי מיאמי.ולדיויד יש אכן כריזמתיות אך גם גאווה וסנוביות מעט.אידי,לא לאכול אותי זו דעתי למרות שהוא אחד הסולנים האהובים עליי. |
|
החלטתי ללכת בנהפוך הוא - אמרת לא לאכול, אז אכלתי...
|
|
|
|
| נשלח ב-16/3/2011 16:51 |
|
| |
אוקיי,תרגעי.דיויד חמוד ולא סנוב,עכשיו הכל בסדר?תדעי לך שזו ממש כפיית דעה ושלילת הדמוקרטיה.זכותי לכתוב את דעתי מבלי שזאבים חדי שיניים יעמדו עלי לטרוף אותי.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/3/2011 19:12 |
|
| |
תמי זה מה שקורה למי שמזהיר כל הזמן"אל תאכלו אותי"...בסוף אוכלים אותו!!!
דיויד כנראה הוא דמות לא ברורה...יש עליו יותר מידי מחלוקות לאחרונה...(אידי אל תאכלי אותי=))
|
|
|
|
| נשלח ב-16/3/2011 19:56 |
|
| |
בילי,אל תבהלי מה שכתבתי לאידי היה בצחוק .ואל תדאגי אידי כזאת חמודה שאני לא מאמינה עליה שבאמת תאכל אנשים בגלל ויכוחים על סולנים.
והמחלוקות על דיויד לא התחילו מהיום,הוא שנוי במחלוקת כבר מימי קדם.מסכן,אם רק היה יודע כמה מתווכחים עליו אולי לא היה נכנס לפרחי מיאמי.
ובילי,בבקשה תמשיכי להתכתב איתי.הפורום פה רדום למרות שפורים עוד שניה ואני עכשיו משועממת עד מוות בביביסיטר.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2011 03:00 |
|
| |
דיברתם פה על YBC ולא קראתם לי?! בכל אופן יפה לראות שאידי כבר סיפקה לכם את התשובות. היא לומדת לתואר ראשון במקהלות ילדים ככל הנראה.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2011 09:21 |
|
| |
אל תתלהב לא דיברנו פה עליהם דברים טובים.פסנתר כנף,זה מדהים כל פעם מחדש איך אתה מתעורר כשמזכירים את ישיבה בויס.צום קל ומועיל לכל מי שצם היום!
תוקן על ידי תמי281 ב- 17/03/2011 09:23:27
תוקן על ידי אידי ב- 17/03/2011 20:24:46
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2011 18:00 |
|
| |
למה את חושבת שדיברנו עליהם דברים לא טובים?
אידי, בקשר לדובי סגל למה הלכת כ"כ רחוק ונתת את הדוגמא של המחרוזת הרי הוא הסולן הפותח של "למען דעת" -הסולו השקט והנמוך מיד אחרי "נהנינהנהנהנהנהננהנה אין עוד מלבדו...." אגב דיברנו על הקול שלו לדעתי הוא מתאים לדואטים (ע"ע דרך שקר,אתה קדשת מההופעה ) זה ממש פיספוס שלא נתנו לו עוד. פסנתר, מה צריך לקרוא לך?! חשבנו שבתור אחד מהדרג הגבוה אתה מגיע לבד....
|
|
|
|
| נשלח ב-21/3/2011 13:55 |
|
| |
| אידי כתב: |  | אתה מתכוון מן הסתם לעזריאל טייטלבאום מיבוא ומרווח, אבל אני דיברתי על עזריאל זילברברג מ YBC . (או שאולי דווקא מאיר סילברברג בלבל אותך?) |
|
אכן התבלבלתי. אחד מהם שר בDVD של יבוא בשיר מהרה (לפני יהודה גורקין) מי זה? ואני לא מוצא עכשיו את האשכול שמישהו כתב על השיר מהרה בDVD שהדביקו שם את הקול או משהו כזה וגם באיום ונורא.. ולמה דיויד עומד לפני כולם במהרה?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/3/2011 14:06 |
|
| |
במהרה זה מאיר סילברברג, כן. ב DVD הדביקו לו את הקול של עצמו, רק לא בביצוע של ההופעה. ואיפה במהרה דייויד עומד לפני כולם? אני זוכרת דווקא ברווח של סוכות תש"ע שהוא בא קדימה סתם כדי לעודד את הקהל...
|
|
|
|
| נשלח ב-21/3/2011 14:25 |
|
| |
למה הדביקו לו? הוא זייף בהופעה?
ודיויד קם בדקה 55
|
|
|
|
| נשלח ב-21/3/2011 15:18 |
|
| |
למה הדביקו לו... האמת - לא זוכרת אם הוא זייף או לא, אבל מרשים מדי זה לא היה.
ודייויד - אוה! עכשיו הבנתי. "לפני כולם" במשמעות של זמן, לא של מקום... אני חושבת שהם פשוט נעמדו בהדרגה - והוא מבחינה טכנית עמד בראש הפירמידה...
|
|
|
|
|