קיבלתי הודעה לפיה בפייסבוק של צודיק מופיע ההודעה שלהלן --לצורך "ווידוא הריגה" שמתי נפשי בכפי
נרשמתי לפייסבוק וזה מה שמצאתי :
עוד חודש לוי כנס עושה קונצרט בהיכל התרבות פתח תקוה, ועל הניצוח הד״ר מרדכי סובול יחד עם סמפונת רעננה, צבי ווייס, בנימין הלפגוט, ואני כמובן.. חח, ימות המשיח מתקרב! לא להאמין!
להלן הלינק בוא מופיעה המודעה (נפתח רק למי שרשום לפייסבוק- אין זה פירסום להרשמה )
האם זה קונצרט ניחומים לדיסק שמתמהמה,או שבאמת קולו של משיח נשמע באופק.
נשלח ב-16/2/2011 15:48
אני קורא את הדברים ולא מבין איך לפני כמה זמן פגשנו את ד"ר סובול וסיפר לנו בזו הלשון: צודיק לא היה ולא יהיה חזן.... אין מקומו בעולם החזנות!!
רק לפני זמן מה הוא החרים את החזנים כמו קלאנג,וינבך גליק ושולהוף כי "העזו" לעבוד איתו והיום כולם ביחד....
כנראה שאצל סובול הכסף והמזומנים מכפרים על המקצועיות !!
בושה וחרפה לעולם החזנות שמחיה עולם החזנות נוהג בצביעות בפרהסיא!!!!
נשלח ב-16/2/2011 16:28
שרגאלה מה לך ולבוק הלז (פיכסבוק) מה ישך לחפש שם!?!
נשלח ב-16/2/2011 16:32
מהרמה כתב:
אני קורא את הדברים ולא מבין איך לפני כמה זמן פגשנו את ד"ר סובול וסיפר לנו בזו הלשון: צודיק לא היה ולא יהיה חזן.... אין מקומו בעולם החזנות!!
רק לפני זמן מה הוא החרים את החזנים כמו קלאנג,וינבך גליק ושולהוף כי "העזו" לעבוד איתו והיום כולם ביחד....
כנראה שאצל סובול הכסף והמזומנים מכפרים על המקצועיות !!
בושה וחרפה לעולם החזנות שמחיה עולם החזנות נוהג בצביעות בפרהסיא!!!!
כשמאמינים לסיפורי דוקטורים לבסוף נצרכים לאישפוז!!!
נשלח ב-16/2/2011 17:16
ניוטרל כנראה שהאיום מהאירוע בבית האופרה עשה לסובול מחשבות אחרות וזה לא חדש שהכל זה כסף. רק תזכרו שלפני שבועיים הוא שם בתכנית ביום שישי את "אנא בכח" בביצוע צבי וייס
נשלח ב-16/2/2011 17:25
לדעתי : צודיק "זרק" שפן וחברי פורום "אוכלים" אותו
נשלח ב-22/2/2011 00:08
ובכן - הערב "יצא המרצע מהשק" ולהלן הפרטים מתוך פלייר רשמי :
לוי כנס מציג : חזנות וחסידות לכבוד חג החירות בהשתתפות החזנים :צודיק גרינוולד ,בנימין הלפגוט ,ברל צוקר וצבי וויס תזמורת סימפונט רעננה ומקהלת החזנים "יובל"
מנהל מוזיקלי ומנצח :ד"ר מרדכי סובול
יום שני ,ערב ר"ח ניסן תשע"א (4,4,2011)בשעה 20,00 -היכל התרבות פ"ת
הקונצרט ,במסגרת החלטת "יובל" לעודד חזנים צעירים
דעתי האישית - שפו לד"ר
מהרמה- הגיע הזמן להתעלות ולא "להקיא "מרירתך בפורום ( הצעתי שתעשה זאת בפורום "השרוטה "
שם התמחית בכתיבתך - דרך אגב , מה מהות פורום זה בעל שם המזכיר ל"ע בעיות רפואיות )
תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 22/02/2011 00:52:47
נשלח ב-22/2/2011 01:29
את האמת הייתי מופתע מהשילוב בין ד"ר סובול לקונצרט הזה-שום חזן לא הופיע איתו עד כה, יבורכו יוזמי הרעיון המקורי