בית פורומים עצור כאן חושבים

מה לדעתכם תהיה ההמצאה הגדולה הבאה שתשנה את העולם.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/2/2011 14:35 לינק ישיר 

אםשלום סתם שאלה למה כל תגובה אצלך ממוסגרת?
לגבי מה ששאלת הכוונה שלי שכדי להיות נביא צריך להיות אישיות גדולה מהחיים
ולא סתם אדם פשוט וחכם עשיר וגיבור זה ביטוי לכך לא צריך להתפס לפירוש המילולי הצר.
וירוחם דבר ה' זה לא דבר פשוט זה לא חבר שמדבר אליך ואתם מנהלים שיחת חולין על כדורגל
זה דבר עוצמתי שקשה לעמוד בו וההוכחה הפשוטה ממעמד הר סיני כמו שכתוב
 " ויאמרו אל משה דבר אתה עמנו ונשמעה ואל ידבר עמנו אלקים פן נמות"
ויש עוד פסוקים בנביאים שמתארים את הדיבור עם ה' כדבר עוצמתי
כמו  בדניאל "ואני נשארתי לבדי ואראה את המראה הגדלה הזאת ולא נשאר בי כח והודי נהפך עלי למשחית ולא עצרתי כח "
מכאן מוכח שאדם הראשון לא היה סתם אדם קדמון טיפש אלא אישיות גדולה וחכמה
עובדה גם אתה צאצא שלו...
לגבי החיות זה ברור שהן הופעלו כמו רובוטים והן לא נהלו שיחות עמוקות עם ה'.  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/2/2011 14:43 לינק ישיר 

דייר . אתה רוצה לשכתב את דבריך בבקשה . אבל אל תערוך אותם מחדש כאילו אלו הדברים שאמרת מקודם . כל דרדק הבין שהניסוח המכוער דלעיל לא מתגעגע למצב הטהור שהיו בו בני האדם לפני החטא והמשמעות שהיתה בעיניהם לעירום אינה המשמעות הקיימת בזמנינו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/2/2011 15:30 לינק ישיר 

אלוקים מדבר עם כל אחד- כפי שהוא דיבר אל אדם הראשון. אדם הראשון לא היה נביא,וגם חוה לא ואפילו הגר לא. בלעם- הרשע כן. כל התאוריות הללו עם מי ה' מדבר ועם מי לא, הם תאורוית הלניסטיות, האני הפנימי המדבר אל האדם -המצפון- הוא דברי אלוקים- אדם כל אדם לא מסוגל לשמוע ממש את דברי אלוקים, ואם הוא שמע בפועל ממש. אזי או שלא אלוקים דיבר אליו. או שהוא לא בן אדם.
אגב מה אתה עושה אם המדרש על הצפרדעים במכת מצרים? או על הכלבים? מי חילק להם פקודות. להכנס לכבשן האש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/2/2011 15:31 לינק ישיר 

בעניני גן עדן קיבלתי היום את הסיפור הבא, שמעו ותחי נפשכם:

פולניה אחת התחילה ללמוד אנגלית. שאלו אותה:" למה?" הפולניה: כי שמעתי
שבגן עדן מדברים אנגלית. "ואם תגיעי לגהינום?" הפולניה: "אז אין בעיה,
פולנית אני יודעת מהבית."

אוי לשכן
ואוי לשכנו

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/2/2011 15:35 לינק ישיר 

אתה שם לב שאתה לא עונה ישירות לפסוקים שהבאתי.
ופשוטו של מקרא הוא שה' מדבר אל האדם בלי כל מיני התחכמויות של קול פנימי מצפון
ואני פנימי.
מה שאתה מתאר מתאים יותר למחלקה הסגורה של שלוותא לא לתנ"ך.
ולגבי החיות לא מבין מה השאלה שלך?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/2/2011 15:41 לינק ישיר 

שכן
מידה כנגד מידה בדיחה כנגד בדיה,-- בתור הארוך לבית דין של מעלה, ראה אחד, שיש תור נוסף קצר יותר ומהיר יותר.
שאל את המלאך- בשביל מי התור הזה?
-זה בשביל האנשים שהיו נשואם עם פולניות- הם סבלו מספיק- הם נכנסים ישר לגן העדן. השיב
אז אני בטח יכול לעמוד כאן, הייתי נשואי פעמיים לפולניה?
לא -השיב המלאך- אתה לא יכול לעמוד כאן. פה לא עומדים מטומטמים וטפשים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/2/2011 10:47 לינק ישיר 

רק בשביל ההנאה לראות מה  בכבר נמצאה בתהליכי יצור והפצה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/2/2011 15:40 לינק ישיר 

השאלה היא מעניינת לכשלעצמה, וכמובן, מי יכול לחזות את המצאות הדור הבא? רק להתבונן איך הייתה הטכנולוגיה לפני כ-30 שנים, ואיך היא היום, זה ממש בבחינת "לא קרב זה אל זה"...

עם זאת, מכיוון שבעסקים אנו דנים (ביזניס בלע"ז), נראה לי לומר שהתחום העולה בעולם הוא דווקא האנרגיה החלופית. הרי ברור לכל בר דעת שאנו, בני-האדם, עם כל יום שעובר, מדלדלים בצורה משמעותית את משאבינו הטבעיים, כגון: הדלק, הגז וכיו"ב. ומכיוון שיש כמות מוגבלת של דלק מצד אחד, וצריכה ענקית של דלק מהצד השני - זאת מציאות שגורמת לכולנו להבין שצריך פתרון לעתיד, ועדיף למצוא אותו כבר עכשיו.

כמובן שהשקעות בקנה מידה של "אנרגיה חלופית" דורשות ממון שלאיש הממוצע אין אותו, לפיכך זה תחום שיישאר לאלו שכן מוכנים לקחת את הריזיקה, או לאלו שכבר יש להם, והבינו את הפוטנציאל הגלום בדבר.

נכתב בצדו: אם כבר הייתי משקיע בחברה, הייתי משקיע בבריינסטרום של חיים לייבוביץ' (החרדי). חברה ששוקדת על פיתוח של תרופה למחלת הפרקינסון, והציגה התקדמות מחקרית משמעותית. וגם השווי של החברה זינק משמעותית מאז רכש בה לייבוביץ' את השליטה. 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/2/2011 18:58 לינק ישיר 

פוגמישו כתב:
  נכתב בצדו: אם כבר הייתי משקיע בחברה, הייתי משקיע בבריינסטרום של חיים לייבוביץ' (החרדי). חברה ששוקדת על פיתוח של תרופה למחלת הפרקינסון, והציגה התקדמות מחקרית משמעותית. וגם השווי של החברה זינק משמעותית מאז רכש בה לייבוביץ' את השליטה. 

אוקיי:
גם לי הציעו משהו כזה, וגם שמעתי שחברה משלנו (אברכים חרדים) ממש ממשכנים את דירותיהם לזה,
ובכן אנא אנא זו לא הדרך לגייס כספים בוודאי לא מאנשים תמימים שלא מבינים בעניין,
לנושאים כאלה מגייסים את הפוליטיקאים, ולא אנשים פרטיים במיוחד חרדים שאין להם הבנה בזה,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/2/2011 19:42 לינק ישיר 

maxmen כתב:

אוקיי:
גם לי הציעו משהו כזה, וגם שמעתי שחברה משלנו (אברכים חרדים) ממש ממשכנים את דירותיהם לזה,
ובכן אנא אנא זו לא הדרך לגייס כספים בוודאי לא מאנשים תמימים שלא מבינים בעניין,
לנושאים כאלה מגייסים את הפוליטיקאים, ולא אנשים פרטיים במיוחד חרדים שאין להם הבנה בזה,

אולי ההמצאה הבאה שתשנה את העולם תהיה תרופת פלא שתגמול את הציבור החרדי מהטמטום שלו
זאת באמת תהיה מהפיכה אמיתית

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/2/2011 21:25 לינק ישיר 

דייר כתב:
אולי ההמצאה הבאה שתשנה את העולם תהיה תרופת פלא שתגמול את הציבור החרדי מהטמטום שלו
זאת באמת תהיה מהפיכה אמיתית

בוא צדיק נהיה הגיוניים:

חייבים (אנו ההמון החרדי) לדרוש ולהתחנן על "תוכנית ליבה" חרדית,
זה ממש בנפשינו,
אנו שולחים ילדים בני 18 להתחתן ולצאת לעולם הגדול של החיים, בלי שום ניסיון וחכמת חיים,
ולכן אנו כל כך מפחדים מהרחוב, ובמקום זה שולחים אותם ללמוד כל היום ולהקיים משפחה בלי שום ראיה לעתיד,
והסוף יקרה מה שקרה בתקופת ההשכלה ח"ו, שמרוב עוני וחוסר השכלה לא יכלנו לעמוד מולם, והפסדנו 90% מהאומה להתבוללות ולהשמדה,

ולכן כל מי שיש לו טיפת יראת שמים בציבור החרדי  ?! חייב להילחם על חינוך עם תוכנית הליבה וכמובן ליבה חרדית,
וגם להקים מידית אוניברסיטות חרדיות (ועם השם "אוניברסיטה" זעוק מידי ?! אז נחליף את השם,) 
כל לימוד לטובת האנושות ?! היא היא לימוד "תורה לשמה" ממש !! וגם שכר טוב בצידה, וגם הצלנו את עתיד צאצאינו והעתיד האומה כולה,

מי יתן ריבונו של עולם ,,,,,,,,,,, 

מי שיכול לעשות בנידון ולא עושה ???? עתיד ליתן את הדין ע"כ     

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/2/2011 21:34 לינק ישיר 

אתה חמוד אני אוהב את הגישה שלך.
חבל רק שאתה קול בודד בים של טפשות בערות ודעות קדומות
אני רק לא מבין מה אתה מחפש בציבור החרדי הגישה שלך היא דת"לית למהדרין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/2/2011 23:33 לינק ישיר 

דייר כתב:
אני רק לא מבין מה אתה מחפש בציבור החרדי  .

אוקיי:
דעתי ידוע בפורום שכל בן חברה שעובר לחברה אחרת ?! הוא בוגד !!
בוגד בחברה\המשפחה שגידלה אותו עד הלום,

הצלחת האנושות ככלל וכפרט, היא אך ורק שכל חברה\קהילה\עם, ותת חברה ?! תישאר במקומו,
והקירוב לבבות ביניהם יהיה אך ורק בין החברות\העמים מבחוץ, כלומר: קירוב דעות בין חברות\עמים שלמות,

והאסון הגדול בכל ימי ההיסטוריה האנושית ?! היית אך ורק בגלל העניין הזה,
כלומר: עצם האפשרות של בן החברה לעבור לחברה אחרת ?! גרמה לחברה לעמוד במקום ולא להתקדם,

לדוגמא: המוסלומים שבורחים לאירופה\אמריקה ?!
בעצם בוגדים בעצמם !
כי האומה\המדינות שלהם מקצינה בדעותיה,
ובסוף האומות המוסלומיות יגייסו גייס פנימי נגד אירופה\אמריקה מתוך עניות וחוסר ברירה,
ומי גרם לזה ? 
אלה שברחו בעוד מועד, במקום לתקן את החברה\האומה בתוכו פנימה,

ביהדות קרה אותו סיפור:
קודם זרקו שבבניק אחד, ועוד אחד, וכך (השבבניקים) בנוי לעצמם קהילה,
ואז אנו היקצנו ועשינו קהילות נפרדות, ומחלוקות ומלחמות השקפה וכו' 
הדור הבא ?!  נמאס להם מהריבים בין הקהילות, והם התבוללו לגמרי בגויים, או נהפכו לחילונים,

גם בימינו אנו, 
גל הנשירה העכשווית התחיל בשנת תשמ"ט,
הכל בגלל מלחמת הרב שך וחב"ד, הדור הבא לעולם לא יבין את כל זה, ולכן עזבו את השטויות והמלחמות,

גם בעניין הגיור נגד הרב עובדיה ?!
עוד תראה שאם ימשיכו הרבנים לריב כך ?!
הגל של הנשירה היום ?! יהיה קטן על מה שיקרה מחר,
ראו הוזרתם העסקנים המטומטמים,
העונש שתקבלו יהיה עונש "כרת" כן כן,
לכו לבדוק מי הם צאצאי ר' יוסף חיים זוננפלד,
וראו גם את צאצאי כל הרבנים שדגלו בקהילות נפרדות ובדת ההשקפה,       

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2011 16:40 לינק ישיר 

עד כמה שידוע לי בריינסטורם "שווקה" לחרדים במחיר של דולר ועשרה, צנחה ל 5! סנט "וזינקה" ל40 סנט.... במחזורים שכל קבצן יכול להקפיץ ולהצניח. בימים האחרונים משום מה אין מידע על המניה. אולי מישהו כאן יודע את הסיבה.

חברים יקרים,
אלו מביניכם המבינים את סיפורי אדם הראשון והנבואות. התקדמו צעד קטן, פתחו עיניים והבינו שהכל שייך לעבר. מסורת יפה ותו לא. הבוגדים באנושות הם אלו המחזיקים בכוח אמונות הבל ופולחני סרק. הבוגדים בעם היהודי הם אלו המתעקשים לשמר את העבר שהיה אולי יפה ומתקדם לזמנו, ואינם מצטרפים לרוב העם שהבין כי אנחנו כבר ב"לעתיד לבא" וכל המצוות בטלות. תפקידנו לטפח תרבות חדשה המבוססת על העבר העשיר וצופה אל האופק החדש. נחליף נא את אתה בחרתנו מכל העמים לאתה בחרתנו עם כל העמים והיתה לה' המלוכה ובא לציון גואל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/3/2011 17:01 לינק ישיר 

אני לא יודע מה תהיה ספציפית ההמצאה החדשה שתשנה את העולם,
אבל ככל שידוע לי תחום המחר הוא הביוטכנולוגיה

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > מה לדעתכם תהיה ההמצאה הגדולה הבאה שתשנה את העולם.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.